Jurian Lambooij Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jurian Lambooij Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 600 €

Zijn jullie van plan om te trouwen en op zoek naar een fotograaf die verassende, romantische en creatieve foto’s maakt? Dan wil ik jullie graag uitnodigen naar mijn werk te kijken.  Geen ‘gemaakte en geforceerde’ plaatjes. Ik leg jullie dag vast zoals het gebeurt. 
Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en ik vrijwel ‘onzichtbaar’ ben tijdens jullie mooiste dag!

Mijn naam is Jurian Lambooij en (trouw) fotografie is mijn passie. Inmiddels is deze passie uitgeroeid tot een serieuze onderneming. Ik heb inmiddels tientallen bruiloften mogen fotograferen, waarbij elke bruiloft weer een unieke beleving is. Het fotograferen van bruiloften geeft mij energie en het is prachtig om aanwezig te zijn bij het intense geluk van een bruidspaar.

Tijdens jullie bruiloft wil ik graag dat jullie je op je gemak voelen. Het gevoel dat jullie wensen ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat terecht komen. 
Ik investeer daarom veel tijd in de voorbereiding, samen met jullie. Te beginnen met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Om jullie te leren kennen, te horen wat jullie wensen zijn en natuurlijk om te kijken of jullie een klik hebben met mij. 
Het kennismakingsgesprek verplicht jullie tot niets. Ik adviseer altijd jullie gevoel te laten spreken.

Tijdens jullie bruiloft leg ik onopvallend alle emoties en details vast en zorg ik ervoor dat geen moment verloren gaat.

Mijn foto’s zijn romantisch, verassend, creatief en met humor. De gemaakte foto's bewerk ik na zodat ze perfect tot hun recht komen. En daarna...daarna zijn de foto's gewoon van jullie, zonder watermerk en in de maximale resolutie.

Hebben jullie vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
600 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt de factuur per bank voldoen. Betaling vindt plaats na levering van de dienst. Wel vraag ik 10% aanbetaling voorafgaand aan jullie huwelijksdag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Jurian Lambooij Fotografie

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
rik&tamar
Door Rik
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij het zien van de portfolio van Jurian Lambooij waren wij gelijk enthousiast. De stijl, ongedwongenheid en de afwerking sprak ons erg aan. Na kort heen en weer mailen stond er een kennismakingsafspraak gepland. Wij waren ligt gespannen, want je kiest maar een keer een fotograaf uit voor de mooiste dag van je leven.

 

Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.  Voor de bruiloft hebben we regelmatig contact gehad over onze dag, Jurian heeft zelfs contact gehad met onze ceremoniemeesters om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op de dag zelf was hij on- en zichtbaar op de juiste momenten. Binnen twee dagen na de bruiloft hebben we de eerste prachtige foto's al mogen ontvangen. Niet veel later stond er al een hele mooie selectie van foto''s op de dropbox. Terwijl wij nog aan het genieten waren van onze huwelijksreis konden we zo ook al na genieten van onze bijzondere dag.

Sterke punten: Enthousiast, vriendelijk, mooie foto's, ruime hoeveelheid foto's, mooie bewerking van foto's,  een goede en snelle service.

Misbruik rapporteren
joyce&danny
Door Joyce
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben lang gezocht naar een goede fotograaf voor onze bruiloft en kwamen het portfolio van Jurian tegen. Wij hebben een afspraak met Jurian gemaakt bij ons thuis en Jurian gaf ons meteen het gevoel dat het goed zou gaan komen. Jurian kwam enthousiast over en liet ruimte voor wensen en ideeën. Ons viel direct op dat er met Jurian goed te communiceren viel, iets wat andere bedrijven vaak te wensen over laat. Hij koppelt zo snel mogelijk informatie terug. Dit geeft je vertrouwen. Op de dag zelf kwam Jurian ontspannen over en ging hij gelukkig zijn eigen gang. Jurian wist op de juiste momenten mooie foto's te schieten. Tijdens de bruidsfotoshoot voelden wij ons op ons gemak bij Jurian en was het net alsof de camera er niet was. Ook tijdens de ceremonie is de camera ons totaal niet opgevallen. Onze bruiloft was een prachtige dag, waar we met deze foto's mooi op terug kunnen kijken!

Misbruik rapporteren
petra&dionne
Door Petra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al in het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Jurian. Het klikte gelijk. We wisten gelijk dat we hem graag onze foto’s wilde laten maken en dat dat goed zou komen. Jurian is vriendelijk en ontspannen in de omgang. Op de dag zelf hebben we weinig van hem gemerkt en heeft hij mooie foto’s genomen. Deze kregen we ook nog eens binnen een week na de bruiloft, zodat we er lekker snel van konden genieten. Wij raden Jurian zeker aan als je een goede en betaalbare fotograaf zoekt voor je bruiloft.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8224 GC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact