• Prijsklasse Betaalbaar

Zijn jullie van plan om te trouwen en op zoek naar een fotograaf die verassende, romantische en creatieve foto’s maakt? Dan wil ik jullie graag uitnodigen naar mijn werk te kijken.  Geen ‘gemaakte en geforceerde’ plaatjes. Ik leg jullie dag vast zoals het gebeurt. 
Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en ik vrijwel ‘onzichtbaar’ ben tijdens jullie mooiste dag!

Mijn naam is Jurian Lambooij en (trouw) fotografie is mijn passie. Inmiddels is deze passie uitgeroeid tot een serieuze onderneming. Ik heb inmiddels tientallen bruiloften mogen fotograferen, waarbij elke bruiloft weer een unieke beleving is. Het fotograferen van bruiloften geeft mij energie en het is prachtig om aanwezig te zijn bij het intense geluk van een bruidspaar.

Tijdens jullie bruiloft wil ik graag dat jullie je op je gemak voelen. Het gevoel dat jullie wensen ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat terecht komen. 
Ik investeer daarom veel tijd in de voorbereiding, samen met jullie. Te beginnen met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Om jullie te leren kennen, te horen wat jullie wensen zijn en natuurlijk om te kijken of jullie een klik hebben met mij. 
Het kennismakingsgesprek verplicht jullie tot niets. Ik adviseer altijd jullie gevoel te laten spreken.

Tijdens jullie bruiloft leg ik onopvallend alle emoties en details vast en zorg ik ervoor dat geen moment verloren gaat.

Mijn foto’s zijn romantisch, verassend, creatief en met humor. De gemaakte foto's bewerk ik na zodat ze perfect tot hun recht komen. En daarna...daarna zijn de foto's gewoon van jullie, zonder watermerk en in de maximale resolutie.

Hebben jullie vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 

Bezoeker, laat een review achter over Jurian Lambooij Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jurian Lambooij Fotografie

5.0 10 reviews
Door rik&tamar
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij het zien van de portfolio van Jurian Lambooij waren wij gelijk enthousiast. De stijl, ongedwongenheid en de afwerking sprak ons erg aan. Na kort heen en weer mailen stond er een kennismakingsafspraak gepland. Wij waren ligt gespannen, want je kiest maar een keer een fotograaf uit voor de mooiste dag van je leven.

 

Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.  Voor de bruiloft hebben we regelmatig contact gehad over onze dag, Jurian heeft zelfs contact gehad met onze ceremoniemeesters om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op de dag zelf was hij on- en zichtbaar op de juiste momenten. Binnen twee dagen na de bruiloft hebben we de eerste prachtige foto's al mogen ontvangen. Niet veel later stond er al een hele mooie selectie van foto''s op de dropbox. Terwijl wij nog aan het genieten waren van onze huwelijksreis konden we zo ook al na genieten van onze bijzondere dag.

Sterke punten: Enthousiast, vriendelijk, mooie foto's, ruime hoeveelheid foto's, mooie bewerking van foto's,  een goede en snelle service.

Misbruik rapporteren
Door joyce&danny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben lang gezocht naar een goede fotograaf voor onze bruiloft en kwamen het portfolio van Jurian tegen. Wij hebben een afspraak met Jurian gemaakt bij ons thuis en Jurian gaf ons meteen het gevoel dat het goed zou gaan komen.
Jurian kwam enthousiast over en liet ruimte voor wensen en ideeën.

Ons viel direct op dat er met Jurian goed te communiceren viel, iets wat andere bedrijven vaak te wensen over laat. Hij koppelt zo snel mogelijk informatie terug. Dit geeft je vertrouwen.

Op de dag zelf kwam Jurian ontspannen over en ging hij gelukkig zijn eigen gang. Jurian wist op de juiste momenten mooie foto's te schieten. Tijdens de bruidsfotoshoot voelden wij ons op ons gemak bij Jurian en was het net alsof de camera er niet was. Ook tijdens de ceremonie is de camera ons totaal niet opgevallen.

Onze bruiloft was een prachtige dag, waar we met deze foto's mooi op terug kunnen kijken!

Misbruik rapporteren
Door petra&dionne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al in het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Jurian. Het klikte gelijk. We wisten gelijk dat we hem graag onze foto’s wilde laten maken en dat dat goed zou komen. Jurian is vriendelijk en ontspannen in de omgang. Op de dag zelf hebben we weinig van hem gemerkt en heeft hij mooie foto’s genomen. Deze kregen we ook nog eens binnen een week na de bruiloft, zodat we er lekker snel van konden genieten. Wij raden Jurian zeker aan als je een goede en betaalbare fotograaf zoekt voor je bruiloft.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
600 euro voor 5 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt de factuur per bank voldoen. Betaling vindt plaats na levering van de dienst. Wel vraag ik 10% aanbetaling voorafgaand aan jullie huwelijksdag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Nee, ik organiseer geen bruiloften. Wel kan ik de fotografie van a tot z voor u verzorgen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Indien uw bruiloft op vrijdag of in het weekend is, is de levertijd van de foto's uiterlijk in de week daarop. Ongeveer 3 a 4 werkdagen.

Adres

Stad: 8224 GC

Vergelijkbare leveranciers

Vildan Ersert Photography

Trouwfotografen | Lelystad-Haven

Als fotograaf hou ik van lichte, pure en romantische foto’s. Ik ben gek op details, styling en zachte pasteltinten. Ik vind het fantastisch om samen met jullie het leven te vieren en om  bijzondere momenten voor jullie op beeld vast te leggen. Het allerbelangrijkste is dat jullie kunnen genieten van... Zie +

Roanna Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
12

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een... Zie +

Mon et Mine

Trouwfotografen | Elburg
1

Twee bruidsfotografen op je bruiloft. Zodat je jullie verhaal vanuit twee standpunten terug kunt zien. Met niet alleen oog voor jullie zelf, maar ook zeker voor al jullie lieve vrienden en familie. Omdat we samen werken kunnen we op twee plekken tegelijkertijd zijn. Zo is Ramon altijd bij de bruidegom... Zie +

In beeld met Floor

Trouwfotografen | Elburg

Erika en Gerbert Floor zijn het gezicht achter In Beeld met Floor; een powercouple dat jullie voorziet van de mooiste trouwfotos en film! Zij geloven in liefde en staan achter de belofte van twee personen om samen te blijven en altijd voor elkaar klaar te staan en dat is dus ook precies wat zij laten... Zie +

Moments in Life Bruidsfotografie

Trouwfotografen | Kraggenburg
7

Waarom fotografeer ik en waarom fotografeer ik bruiloften? Dat is een vraag die ik niet alleen heel belangrijk vind, maar ook iets wat ik ontzettend moeilijk en eigenlijk ook wel spannend vind om onder woorden te brengen... Want waarom doe je wat je doet, en waarom is dat je passie? Ik hou namelijk... Zie +

Luther Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
3

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de... Zie +

Nufotograferen

Trouwfotografen | Baarn
8

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen. Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in... Zie +

Evert Doorn Fotografie

Trouwfotografen | Bussum

Hallo! Ik ben Evert en ik maak sprankelende en stijlvolle trouwreportages in verhalende stijl, gepresenteerd in unieke handgemaakte trouwalbums uit eigen atelier. Een bruiloft gaat over jullie en de mensen om jullie heen. De mooie momenten die je samen met hen beleeft wil ik vastleggen in een verhaal... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek