• Prijsklasse Betaalbaar

Zijn jullie van plan om te trouwen en op zoek naar een fotograaf die verassende, romantische en creatieve foto’s maakt? Dan wil ik jullie graag uitnodigen naar mijn werk te kijken.  Geen ‘gemaakte en geforceerde’ plaatjes. Ik leg jullie dag vast zoals het gebeurt. 
Als fotograaf zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en ik vrijwel ‘onzichtbaar’ ben tijdens jullie mooiste dag!

Mijn naam is Jurian Lambooij en (trouw) fotografie is mijn passie. Inmiddels is deze passie uitgeroeid tot een serieuze onderneming. Ik heb inmiddels tientallen bruiloften mogen fotograferen, waarbij elke bruiloft weer een unieke beleving is. Het fotograferen van bruiloften geeft mij energie en het is prachtig om aanwezig te zijn bij het intense geluk van een bruidspaar.

Tijdens jullie bruiloft wil ik graag dat jullie je op je gemak voelen. Het gevoel dat jullie wensen ook daadwerkelijk op de gevoelige plaat terecht komen. 
Ik investeer daarom veel tijd in de voorbereiding, samen met jullie. Te beginnen met een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Om jullie te leren kennen, te horen wat jullie wensen zijn en natuurlijk om te kijken of jullie een klik hebben met mij. 
Het kennismakingsgesprek verplicht jullie tot niets. Ik adviseer altijd jullie gevoel te laten spreken.

Tijdens jullie bruiloft leg ik onopvallend alle emoties en details vast en zorg ik ervoor dat geen moment verloren gaat.

Mijn foto’s zijn romantisch, verassend, creatief en met humor. De gemaakte foto's bewerk ik na zodat ze perfect tot hun recht komen. En daarna...daarna zijn de foto's gewoon van jullie, zonder watermerk en in de maximale resolutie.

Hebben jullie vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. 

Bezoeker, laat een review achter over Jurian Lambooij Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jurian Lambooij Fotografie

5.0 10 reviews
Door Rik
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij het zien van de portfolio van Jurian Lambooij waren wij gelijk enthousiast. De stijl, ongedwongenheid en de afwerking sprak ons erg aan. Na kort heen en weer mailen stond er een kennismakingsafspraak gepland. Wij waren ligt gespannen, want je kiest maar een keer een fotograaf uit voor de mooiste dag van je leven.

 

Jurian wist ons gelukkig gelijk op ons gemakt te stellen met zijn enthousiaste ideeën.  Voor de bruiloft hebben we regelmatig contact gehad over onze dag, Jurian heeft zelfs contact gehad met onze ceremoniemeesters om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op de dag zelf was hij on- en zichtbaar op de juiste momenten. Binnen twee dagen na de bruiloft hebben we de eerste prachtige foto's al mogen ontvangen. Niet veel later stond er al een hele mooie selectie van foto''s op de dropbox. Terwijl wij nog aan het genieten waren van onze huwelijksreis konden we zo ook al na genieten van onze bijzondere dag.

Sterke punten: Enthousiast, vriendelijk, mooie foto's, ruime hoeveelheid foto's, mooie bewerking van foto's,  een goede en snelle service.

Misbruik rapporteren
Door Joyce
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben lang gezocht naar een goede fotograaf voor onze bruiloft en kwamen het portfolio van Jurian tegen. Wij hebben een afspraak met Jurian gemaakt bij ons thuis en Jurian gaf ons meteen het gevoel dat het goed zou gaan komen.
Jurian kwam enthousiast over en liet ruimte voor wensen en ideeën.

Ons viel direct op dat er met Jurian goed te communiceren viel, iets wat andere bedrijven vaak te wensen over laat. Hij koppelt zo snel mogelijk informatie terug. Dit geeft je vertrouwen.

Op de dag zelf kwam Jurian ontspannen over en ging hij gelukkig zijn eigen gang. Jurian wist op de juiste momenten mooie foto's te schieten. Tijdens de bruidsfotoshoot voelden wij ons op ons gemak bij Jurian en was het net alsof de camera er niet was. Ook tijdens de ceremonie is de camera ons totaal niet opgevallen.

Onze bruiloft was een prachtige dag, waar we met deze foto's mooi op terug kunnen kijken!

Misbruik rapporteren
Door Petra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al in het kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel bij Jurian. Het klikte gelijk. We wisten gelijk dat we hem graag onze foto’s wilde laten maken en dat dat goed zou komen. Jurian is vriendelijk en ontspannen in de omgang. Op de dag zelf hebben we weinig van hem gemerkt en heeft hij mooie foto’s genomen. Deze kregen we ook nog eens binnen een week na de bruiloft, zodat we er lekker snel van konden genieten. Wij raden Jurian zeker aan als je een goede en betaalbare fotograaf zoekt voor je bruiloft.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
600 euro voor 5 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt de factuur per bank voldoen. Betaling vindt plaats na levering van de dienst. Wel vraag ik 10% aanbetaling voorafgaand aan jullie huwelijksdag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Nee, ik organiseer geen bruiloften. Wel kan ik de fotografie van a tot z voor u verzorgen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Indien uw bruiloft op vrijdag of in het weekend is, is de levertijd van de foto's uiterlijk in de week daarop. Ongeveer 3 a 4 werkdagen.

Adres

Stad: 8224 GC

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotografen | Lelystad-Haven
Reageert
snel

Als fotograaf hou ik van lichte, pure en romantische foto’s. Ik ben gek op details, styling en zachte pasteltinten. Ik vind het fantastisch om samen met jullie het leven te vieren en om  bijzondere momenten voor jullie op beeld vast te leggen. Het allerbelangrijkste is dat jullie kunnen genieten van... Zie +

My Eye Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Apeldoorn
Reageert
snel
15

-JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij... Zie +

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
36

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Trouwfotografen | Zwolle
Reageert
snel

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die op een ongedwongen en ontspannen manier jullie trouwdag vastlegt? Dan zijn jullie bij mij op het juiste adres! Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over jullie grote dag. Misschien vieren jullie deze dag met vrienden en familie,... Zie +

Trouwfotografen | Marknesse
Reageert
snel

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur me dan gerust een berichtje.  Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Voor dat we de diepte in duiken, wil ik jullie graag wat meer vertellen over mijn fotografie. Ik fotografeer al jaren de mooiste en meest uiteenlopende bruiloften. Vanaf 2015... Zie +

Trouwfotografen | Urk
Reageert
snel
3

Het zijn die momenten waar je later om kan lachen, om kan huilen en waar je trots op kan zijn  Een bruiloft is een aaneenschakeling van bijzondere momenten waar je nog heel lang van wilt nagenieten. Als Studio MJ jullie bruiloft fotografeert, zorgen we ervoor dat het de herinneringen worden die het... Zie +

Trouwfotografen | Apeldoorn
Reageert
snel
2

Herken je dit ook, 75 % van al mijn koppels vertelt me voor de reportage dat ze er een hekel aan hebben om op de foto te gaan,zich ongemakkelijk of onzeker voelen ,of nooit mooi op de foto staan. diezelfde koppels geven na de reportage aan hoe ontspannen ze waren, niet bezig waren met de reportage... Zie +

Trouwfotografen | Veenendaal
Reageert
snel
1

Wat leuk dat julie mijn profiel hebben gevonden! Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Super leuk natuurlijk dat jullie gaan trouwen maar daar komt een hoop bij kijken en daar moet een hoop voor geregeld worden. Het vinden van een enthousiaste trouwfotograaf is er daar één van. En... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek