Kimberly Duchateau Photography

  • Prijsklasse Midden

Ik hou ontzettend van de romantische stijl: light & airy, dus dat zie je voornamelijk ook terug in mijn foto’s. Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie, maar ik ben ook te boeken voor jullie loveshoot.

Oude kastelen of een bruiloft in de prachtige natuur, romantische lampjes in de bomen, veel groen en bloemen, een lange, prachtig gedekte tafel waar iedereen gezellig zit te dineren. Zie jij het al voor je? Ik hou van details en ik leg dit dan ook graag vast: flatlays van de make-up, de sieraden en de uitnodigingen, en die prachtig gestylde tafel moet natuurlijk ook vastgelegd worden. De traantjes van de familieleden en vrienden tijdens de ceremonie wil ik ook niet missen en leg ik graag vast. Wat ik zo mooi vind aan trouwfotografie is dat ik een van de belangrijkste dagen van hun leven mag vastleggen. Het is heel mooi op zo’n bijzonder moment aanwezig te zijn. 

Bezoeker, laat een review achter over Kimberly Duchateau Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Kimberly Duchateau Photography

4.9 1 mening
Door Elyze
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kimberly is een lieve fotografe die weet wat ze doet. In het begin was het voor ons wat onwennig om voor de camera te staan, maar Kimberly stelt je zodanig op je gemak dat het een prachtige ervaring wordt. Ze had super veel creatieve ideeën en was super enthousiast. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens onze shoot en bovendien waren de resultaten precies zoals we gehoopt hadden (en beter zelfs). 100% aan te raden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€925 - €2000
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een aanbetaling van 25 % wordt de boeking officieel. De aanbetaling dient te worden overgeschreven per bank.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn stijl is licht, romantische, luxe en ik hou onwijs van zonsondergang. Het is zo onwijs prachtig en geeft net dat beetje extra. Daarom vind ik het ook super leuk om even met de bruidsparen nog 10 min foto's te maken tijdens de zonsondergang. Ik fotografeer met veel passie en ben altijd opzoek naar het mooiste licht. Fotoalbums in elkaar zetten vind ik ook heerlijk om te doen. Het is zo mooi om te zien hoe alles samenkomt tot een prachtig verhaal van de mooiste momenten. De liefde, de emotie en vriendschappen. Mijn favoriete bruiloft? intiem, liefdevol, emoties, mooie lichte locaties en een prachtige natuur.
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk vooralsnog alleen, maar er is zeker een mogelijkheid tot second shooters mocht het bruidspaar dit graag willen :)
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 6 tot 8 weken na de bruiloft.

Adres

Stad: 6228 HT
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Artistiek