Laura de Kwant Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Laura de Kwant Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.175 €

Ik ben Laura en fulltime allround fotografe in zowel binnen- als buitenland.
Tot 4 jaar geleden heb ik op Aruba gewoond en daar mijn passie voor fotografie ontdekt. Een professionele camera voor mijn verjaardag gekregen, vrienden wilden wel model staan, YouTube draaide overuren en daarna is het balletje in korte tijd keihard gaan rollen. Het vastleggen van verliefde stelletjes, families, aanzoeken, kinderen, vakantiehuizen, eten & drinken tot bruiloften! Aangezien Aruba, One Happy Island, mijn tweede thuis is zal ik ook geregeld met mijn voetjes in het zand en de zon op mijn bol daar te vinden zijn.

Vol energie creëer ik de meest spontane beelden, herkenbaar aan mijn opmerkelijke stijl: vrolijk, kleurrijk & ongedwongen. 


Kennismakingsgesprekken, draaiboeken maken, om tafel met bruidsparen en ceremoniemeesters om hun wensen te bespreken en advies te geven waar nodig, skype gesprekken met de bruidsparen in het buitenland, alles om een goede band en klik op te bouwen met de bruidsparen om daardoor hun dag nog beter vast te kunnen leggen en echt een verhaal te vertellen door middel van mijn foto's. 

Elke keer weer een feestje om deel uit te mogen maken van zoiets moois
Elke bruiloft is weer anders wat het keer op keer weer een feestje maakt om dit als fotograaf van dichtbij mee te mogen maken en momenten vast te leggen waar een bruidspaar nog jarenlang plezier van heeft. Niet alleen ontvangen jullie een eigen online website met de foto's, maar ook is elk pakket inclusief een prachtig trouwalbum! 

Ik hou ervan om de emoties, sfeer en details vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn wat de meest spontane en soms hilarische beelden oplevert!

Jullie voorpret is begonnen..
Van jurken passen tot de uitnodiging maken maar ook de keuze voor een fotograaf staat op het lijstje. Ik nodig jullie dan ook van graag van harte uit voor een bakje koffie met wat lekkers tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis in Rotterdam.

Nieuwsgierig? 
Neem gerust een kijkje op mijn site en neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Het is jullie Grote Dag en ik zou het een eer vinden om die vast te mogen leggen!

 

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.175 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalen kan via ideal & paypall.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Laura de Kwant Photography

5.0
24 reviews
24 reviews
Professionaliteit
(24)
Prijs/kwaliteit
(24)
Aanrader?
(24)
mathijsdam79
Door mathijs
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stop maar met zoeken: Laura is de fotografe die je zoekt! Een ware prof, die alle afspraken zorgeloos nakomt. Ze weet perfect - tijdens de shoot - wanneer ze het initiatief moet nemen, om vervolgens weg te blenden in het gezelschap en op die manier het perfecte eindresultaat neer te zetten.

Laura heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd. Het karakter van de foto's, komen nóg meer tot leven in het door Laura opgeleverde album/boek. Superkwaliteit! Oh ja, los van de professionele kant, is Laura ook een heel erg aardig en leuk mens. We kijken uit naar een volgend geschikt event, waarvoor een superfotografe benodigd is. ;)

Misbruik rapporteren
eveliencpborgman
Door Evelien
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Laura heeft onze trouwfoto's met veel zorg en enthousiasme gemaakt. Van begin tot eind was ze enorm betrokken en zorgde ze ervoor dat alle mooie momenten werden vastgelegd. Laura is heel spontaan en alle gasten waardeerden haar erg als fotograaf. Tegelijkertijd bleef ze op de achtergrond (journalistieke stijl). Afspraken maken ging heel soepel en daarnaast is Laura heel betrouwbaar. Kortom, een aanrader! 

Misbruik rapporteren
carolinabroek
Door Carolina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Laura was een geweldige fotograaf. Ze weet precies de spontane momenten vast te leggen waardoor de rapportage een goede reflectie is van de dag. Het was alsof we een gezellige extra daggast hadden die tussendoor foto's maakte. Laura is gezellig aanwezig, maar tegelijkertijd is het soms net alsof ze er niet is. Daarnaast heeft Laura engelen geduld aangezien wij pas na ruim een jaar het foto album besteld hebben. Ook in de voorbereidingen en op de dag zelf heeft ze ons geholpen door op een ongedwongen manier tips te geven, dit was erg fijn! Wij zijn super blij met Laura en het eindresultaat dat zij heeft afgeleverd. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact