Laura de Kwant Photography

ZIWA 2018
33

Omschrijving

Ik ben Laura en fulltime allround fotografe in zowel binnen- als buitenland.
Tot 2 jaar geleden heb ik op Aruba gewoond en daar mijn passie voor fotografie ontdekt. Een professionele camera voor mijn verjaardag gekregen, vrienden wilden wel model staan, YouTube draaide overuren en daarna is het balletje in korte tijd keihard gaan rollen. Het vastleggen van verliefde stelletjes, families, aanzoeken, kinderen, vakantiehuizen, eten & drinken tot bruiloften! Aangezien Aruba, One Happy Island, mijn tweede thuis is zal ik ook geregeld met mijn voetjes in het zand en de zon op mijn bol daar te vinden zijn.

Vol energie creëer ik de meest spontane beelden, herkenbaar aan mijn opmerkelijke stijl: vrolijk, kleurrijk & ongedwongen. 


Kennismakingsgesprekken, draaiboeken maken, om tafel met bruidsparen en ceremoniemeesters om hun wensen te bespreken en advies te geven waar nodig, skype gesprekken met de bruidsparen in het buitenland, alles om een goede band en klik op te bouwen met de bruidsparen om daardoor hun dag nog beter vast te kunnen leggen en echt een verhaal te vertellen door middel van mijn foto's. 

Elke keer weer een feestje om deel uit te mogen maken van zoiets moois
Elke bruiloft is weer anders wat het keer op keer weer een feestje maakt om dit als fotograaf van dichtbij mee te mogen maken en momenten vast te leggen waar een bruidspaar nog jarenlang plezier van heeft. Niet alleen ontvangen jullie een eigen online website met de foto's, maar ook is elk pakket inclusief een prachtig trouwalbum! 

Ik hou ervan om de emoties, sfeer en details vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn wat de meest spontane en soms hilarische beelden oplevert!

Jullie voorpret is begonnen..
Van jurken passen tot de uitnodiging maken maar ook de keuze voor een fotograaf staat op het lijstje. Ik nodig jullie dan ook van graag van harte uit voor een bakje koffie met wat lekkers tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis in Rotterdam.

Nieuwsgierig? 
Neem gerust een kijkje op mijn site en neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Het is jullie Grote Dag en ik zou het een eer vinden om die vast te mogen leggen!

 

 

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Het begint bij 1175 euro voor 6 uur
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betalen kan via ideal & paypall.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik ben begonnen met fotografie op Aruba en vlieg daardoor nu geregeld heen & weer voor mijn werk. Vind het echt geweldig dat ik mijn grote passie reizen kan combineren met footgraferen. En mijn liefde voor trouwen en bruiloften kan ik delen met bruidsparen die hun meest mooie dag gaan beleven. I love my job!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik werk zelfstandig, maar word ook geregeld aangedragen door andere leveranciers als weddingplanners, dj's en ambtenaren. En ik raad zelf ook graag andere leveranciers aan om een bruidspaar de beste service te kunnen bieden voor hun grote dag.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Binnen een week ontvangen jullie al een preview van de eerste foto's van jullie geweldige dag! Uiterlijk binnen 8-10 weken hebben jullie alle foto's ontvangen op jullie beveiligde persoonlijke website die jullie kunnen showen aan vrienden & familie. Daarna maken we een afspraak om jullie trouwalbum samen te stellen.

Reviews (18)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 18 meningen
Door karen29
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Blij, fanatiek, relaxed, professioneel, prettig, flexibel en spontaan. Voor mensen die niet gewend zijn aan een camera in hun gezicht is Laura zeker een aanrader! Ze zorgt ervoor dat jij je op je gemakt voelt en zorgt ervoor dat je helemaal vergeet dat ze een fotograaf is! Wij zijn natuurlijk superblij met onze bruidsreportage! Karen en Peter.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Laura is in één woord TOP! Een hele leuke meid die gedurende het hele proces in contact met je blijft! Ze leert je kennen, luistert naar je wensen en speelt goed in op emoties en je wensen. Onze gasten vonden haar aanwezigheid ook geweldig. Laura weet echte momenten precies op het juiste moment vast te leggen. Ik had geen andere fotograaf willen hebben op mijn bruiloft!
Misbruik rapporteren
Door nanouk
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
Geweldige foto's gemaakt op de bruiloft waar ik getuige mocht zijn. Daarnaast heel erg aardig :) Super!
Misbruik rapporteren
Door dickrianne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Laura is een fijne, persoonlijke fotograaf. Met haar aanstekelijke enthousiasme en positieve energie weet ze vrijwel iedereen mooi op beeld te krijgen. Net als elke fotograaf heeft ook Laura duidelijk haar eigen stijl. Eigen stijl of niet, ze luistert altijd goed naar jouw wensen zodat de foto’s ook bij jouw smaak en stijl passen. Laat je haar foto’s maken op je feest? Dan gaat ze op in de menigte en krijgt ze mensen stralend voor haar lens. Op andere momenten zet zichzelf juist op de achtergrond om zo mooie, onvoorziene en overwachte plaatjes te schieten. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is dat ze haar werk ook nog eens voor een leuke prijs doet!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Look no further if you are searching for a (wedding) photographer. Laura is the most cheerful, friendly, and warm person we have ever met. She manages to put a smile of everyone´s face with her camera superpowers! The formal photos are not the ones that will help you remember the whole day by, it is the ones that were taken spontaneously and in the moment. Taking those photos is Laura´s specialty. Her disarming personality makes all around her be more relaxed and calm, thereby facilitating the moments during which those pictures are taken. When we got the final result we were absolutely baffled. All those special moments had been photographed beautifully. We could not have been happier with the service and final product you gave us!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Wat Een Plaatje by Angie Peralta
De beste trouwfotografen uit Rotterdam voor jullie bruiloft!

Adres van Laura de Kwant Photography in Zuid-Holland:

Rotterdam
 • #Betaalbaar
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek