Loetje aan 't IJ

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Loetje aan 't IJ

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De mooiste dag van je leven met uitzicht over het Amsterdamse IJ vieren? Dit kan perfect in de zalen van Loetje aan ’t IJ. Het unieke panoramische uitzicht over het water maakt deze locatie populair voor verschillende thema’s en de sfeervolle inrichting zorgt voor een eigentijdse en moderne sfeer. De prachtige zonsondergang in het IJ geeft nog een extra dimensie aan uw feest.
Bij Loetje aan ’t IJ kunt u terecht voor een bruiloftsfeest tot 150 personen en de dag kan volledig naar eigen wens worden ingevuld; van een intieme borrel tot een spetterend feest. Ook een combinatie met een boottocht is door ons te regelen.

Uw feest is op verschillende manieren en compleet naar eigen wens in te delen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie en microfoon. Wanneer gewenst kan extra apparatuur worden ingehuurd. Het is geen probleem om een band of dj in te huren voor uw feest en de zaal kan geheel naar eigen wens aangekleed worden. Loetje aan ’t IJ is goed bereikbaar en ligt naast een groot parkeerterrein.

De keuken van Loetje aan ’t IJ kan verschillende hapjes, lunches en diners verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een klassiek 3-gangen diner, een walking dinner, een sandwich lunch of een buffet. Uiteraard mag hierbij een lekker stukje biefstuk niet ontbreken. Tijdens het feest kunnen wij hapjes verzorgen in de vorm van klassieke Hollandse bittergarnituren, maar ook wat luxere hapjes zijn een optie.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op jullie dag.

Meningen over Loetje aan 't IJ

2.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
restaurantlebateau
Door Yves
2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hier aan het ij proberen ze de oude Amsterdamse arrogantie weder terug te brengenje mag blij zijn dat je hier terecht mag, gewoon 15 minuten wachten dan mag je blij zijn dat je te drinken mag bestellen, en dan het eten, in één woord echt geen kt aan, alles wel zoooo mega zout , jammer, mooie locatie maar daar is ook echt alles mee gezegd 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1033 RA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact