Madam Deco

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Madam Deco

Ga naar het gesprek Meer Informatie

LET'S DECORATE

Dat is het motto van MADAM DECO. Wij creëren, decoreren en zorgen ervoor dat jullie ideeën over de styling van jullie bruiloft werkelijkheid worden.

Je kunt bij MADAM DECO terecht voor decoratie verhuur en styling. Denk aan een romantische styling van jullie ceremonie, een prachtig gedekte tafel voor een heerlijk diner of een toffe aankleding van jullie trouwfeest om door te feesten tot in de late uurtjes. 

Wij kunnen de gehele styling voor je regelen, maar wij verhuren ook decoraties zoals backdrops en trouwbogen zodat je ook jouw eigen DIY bruiloft kunt stylen. 

Kies de styling die bij jullie past en jullie bruiloft komt er geweldig uit te zien!

Liefs,

MADAM DECO 

Foto credits: Antoinet Murier Photograpy // Lisanne Jager Photography // Annette Konter // Rock 'n Raw Photography

Meningen over Madam Deco

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
anoniem0
Door anoniem
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij de styling door Tessa hebben we een prachtige bruiloft beleefd. Tessa wist de ideeën die we zelf hadden perfect door te vertalen naar een vrolijke en elegant aangeklede bruiloft. Met dank aan de kleurrijke bloemen verzorgd door Blooming Moments. Met name de ceremonie was heel idyllisch aangekleed. Ook had Tessa veel leuke creatieve toevoegingen bedacht die de styling compleet maakten. Tevens is ze een bewezen origami kraanvogel pro geworden ;)Nogmaals bedankt voor de styling van onze bruiloft.

Misbruik rapporteren
elinepolle
Door Eline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft was tijdens Coronatijd en had dus veel wijzigingen gedurende de voorbereiding. Tessa dacht bij elke wijziging met ons mee en vroeg ook hoe wij ons erbij voelde. Haar hulp, meedenken, positiviteit en creativiteit was geweldig! Wij zouden haar 200% aanraden voor het aankleden van je bruiloft!

Misbruik rapporteren
NJV
Door N en J
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij de styling en service van MADAM DECO was onze dag helemaal top! Vanaf het begin heeft Tessa geweldig met ons meegedacht en heeft ze al onze wensen voor onze bruiloft in vervulling gebracht. Tessa is professioneel, creatief, tot alles bereid en heel erg vrolijk. Zeker weten raden wij MADAM DECO aan! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1901 KR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact