LET'S DECORATE

Dat is het motto van MADAM DECO. Wij creëren, decoreren en zorgen ervoor dat jullie ideeën over de styling van jullie bruiloft werkelijkheid worden.

Je kunt bij MADAM DECO terecht voor decoratie verhuur en styling. Denk aan een romantische styling van jullie ceremonie, een prachtig gedekte tafel voor een heerlijk diner of een toffe aankleding van jullie trouwfeest om door te feesten tot in de late uurtjes. 

Wij kunnen de gehele styling voor je regelen, maar wij verhuren ook decoraties zoals backdrops en trouwbogen zodat je ook jouw eigen DIY bruiloft kunt stylen. 

Kies de styling die bij jullie past en jullie bruiloft komt er geweldig uit te zien!

Liefs,

MADAM DECO 

Foto credits: Antoinet Murier Photograpy // Lisanne Jager Photography // Annette Konter // Rock 'n Raw Photography

Bezoeker, laat een review achter over MADAM DECO en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 3 reviews
Door elinepolle
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft was tijdens Coronatijd en had dus veel wijzigingen gedurende de voorbereiding. Tessa dacht bij elke wijziging met ons mee en vroeg ook hoe wij ons erbij voelde. Haar hulp, meedenken, positiviteit en creativiteit was geweldig! Wij zouden haar 200% aanraden voor het aankleden van je bruiloft!

Misbruik rapporteren
Door NJV
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij de styling en service van MADAM DECO was onze dag helemaal top! Vanaf het begin heeft Tessa geweldig met ons meegedacht en heeft ze al onze wensen voor onze bruiloft in vervulling gebracht. Tessa is professioneel, creatief, tot alles bereid en heel erg vrolijk. Zeker weten raden wij MADAM DECO aan! 

Misbruik rapporteren
Door pear.maichan1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze ervaring met MADAM DECO was in een woord top! Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Tessa werkt heel erg professioneel en is creatief. Zij levert echt goede service. Het resulstaat was prachtig!! Wij kunnen zeker iedereen aanraden. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 1901 KR