Nienke van Denderen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Nienke van Denderen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Uit alle mensen die rondlopen op deze aarde, hebben jullie elkaar gekozen om de rest van je leven mee door te brengen. Ik vind het heel bijzonder dat jullie in elkaar je grote liefde hebben gevonden en dat jullie dit gaan vieren door te trouwen.

Dag in, dag uit bezig zijn met fotografie vind ik het allermooiste wat er is. Beelden kunnen je diep raken en brengen je terug naar een intens moment van geluk. Modische, sfeervolle en frisse bruidsfoto’s vol emotie.

Spreekt mijn werk je aan en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje & je krijgt altijd een vrolijk berichtje terug!





Meningen over Nienke van Denderen Fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
silkegabriellex
Door Silke Ravesloot
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik hebben met Nienke samen gewerkt tijdens een styled wedding shoot en wat een prachtig resultaat! Nienke is super ervaren als fotografe en dit merk je dan ook gelijk op. Ze helpt je bij het geven van een houding, maar behoudt ook de spontaniteit in een foto. Nienke zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het shooten, waardoor het ook echt een feestje is om voor haar camera te staan. Ze is echt een aanrader!! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact