• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Nikita Bruidsmode is een gemoedelijke bruidsmodezaak waar iedere bruid een jurk kan vinden, in een budget, maat of stijl die passend is. Trouwjurken , tweedehands dus duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast ook vele nieuwe jurken van bekende bruidsmodemerken en ook exclusieve merken.

Als bruid heb je de luxe dat je door twee dames wordt aangekleed, we werken tijdens een pasafspraak namelijk altijd meteen met een coupeuse er extra bij.  Zo kun jij meteen je wensen voorstellen en weet je meteen wat de mogelijkheden zijn. En dat zijn er echt heel veel :)

We houden het graag persoonlijk en nemen dan ook de tijd voor je. Een uurtje of twee a drie ben je bij ons wel zoet. Je mag enorm veel bruidsjurken passen, zodat je ook echt kan zien wat jij zelf het allermooist vind en ook heel erg belangrijk, waar jij je het meest prettig in voelt. Na die vele trouwjurken die je hebt aangekregen  weet jij ook echt zeker dat het die ene jurk is.

Dit kan zomaar een jurk zijn die jij niet op je Pinterest bord had staan en dus ook niet had bedacht. 

Laat je verrassen. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door inge.gerritsma
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

De bruidszaak ziet er top uit met veel verschillende jurken. Eenmaal gedragen kun je niet onderscheiden van nieuwe jurken. Je wordt goed geholpen en er wordt geluisterd naar wat de bruid belangrijk vind. Tevens word de jurk op maat gemaakt om het nog perfecter te maken! Meer dan de moeite waard om naartoe te gaan voor een prachtige bruidsjurk met een betaalbare prijs!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: Ochtend- middag en avond Dinsdag: Ochtend- middag en avond Woensdag: Ochtend-en avond Donderdag :Ochtend- middag en avond Vrijdag:Ochtend- middag en avond Zaterdag: Ochtend- middag tot 17.00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt bij ons Pinnen, contant, betalen of via bankoverschrijving.
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
199,00
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nikita Bruidsmode weet dat een bruidsjurk één van de belangrijkste onderdelen is van een huwelijk. Kom zeker eens langs, wij helpen graag mee aan deze dag! We houden er van om het persoonlijk te houden. Een bruidsjurk uitzoeken is te bijzonder om dit zo even maar te doen. Er komt zoveel emotie bij kijken. Geniet er van en kom langs.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 5446 AN