Nouks Visuals

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Nouks Visuals

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zijn jouw zintuigen geprikkeld? Je kan meer informatie krijgen op www.nouksvisuals.nl en/of neem contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie speciale dag! Dit kan per e-mail info@nouksvisuals.nl of via 06-14987764. Ik ben ook op Whatsapp bereikbaar!

 

Laten we een kennismakingsgesprek plannen en elkaar eens gezellig ontmoeten! Het is sowieso altijd leuker om persoonlijk te spreken en zo kun je makkelijker details bespreken. 

 

“Bijzondere beelden van bijzondere momenten”

Wat kan je van mij verwachten:

Snelle levertijd: teasers binnen 48 uur, highlight video en full video binnen een maand

Social Media: lekker delen met je vrienden op jouw social media 

Stijl: Ik film en monteer in een filmische stijl en vertel jullie verhaal aan de hand van muziek en live audio zoals geloften en speeches

Uniek: iedere bruiloft is uniek en zal op unieke wijze worden gemonteerd. De video wordt op maat voor jullie gemaakt of jullie romantisch, stoer of ‘fun loving’ zijn. Geen enkele video is hetzelfde zoals geen enkel bruidspaar hetzelfde is. 

Ritueel: Kennismakingsgesprek, planbespreking, filmdag bruiloft, online levering (teaser) en luxe usb in persoonlijk presentatiebox

Meer over mijn werkwijze willen weten? lees verder op www.nouksvisuals.nl/videograaf

Verschillende pakketten: Ga jij voor Silver, Gold of Platinum? Ga je trouwen in het buitenland of willen jullie graag een op maat gemaakt pakket? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, stuur een mailtje naar anouk@nouksvisuals.nl en leg uit waar naar jullie op zoek zijn. 

 

Wie ben ik?

Een sociaal, gezellige en relaxte levensgenieter. Ik houd van het leven, mensen en echte emoties. Daarom vind ik het vastleggen van die speciale momenten ook zo bijzonder. Tijdens jullie fantastische dag zal ik jullie met een relaxte en gezellige vibe begeleiden om optimaal te genieten van de dag. 

 

Mijn vragen:

Ik wil zoveel van jullie en jullie liefdesverhaal weten. Maak mij enthousiast over jullie geschiedenis en jullie toekomstplannen in een kennismakingsgesprek.

Neem contact op via info@nouksvisuals.nl of 06-14987764 of vul een contactformulier in op www.nouksvisuals.nl/contact

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
2.360 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De boeking is enkel geldig na een getekende overeenkomst en een aanbetaling van €250,=. De volledige betaling dient 2 weken voor aanvang voltooid te zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Nouks Visuals

4.5
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(2)
kimenmichael1983
Door kim
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anouk is bij ons langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Dit voelde meteen goed. Ook af en toe contact gehad met haar via telefoon of app. Ook nog de dag voor de bruiloft. Ik maakte mij wat ongerust over mijn jurk die buiten vies kon worden, maar ze stelde mij gerust dat als we goed opletten dat niet ging gebeuren en dat is gelukt. We hebben hele mooie foto's ontvangen. We zijn erg benieuwd naar het trouwalbum.

Misbruik rapporteren
wagensveldnb
Door Nienke
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anouk heeft onze trouwdag heel mooi vastgelegd! Wij zijn heel blij met het resultaat. Naast dat Anouk een fantastische fotograaf is, is zij ook een heel fijn persoon om op je belangrijkste dag om je heen te hebben. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3024 PC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact