• Prijsklasse Midden

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.

Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in beeld te brengen, zodat jullie jaren later nog steeds kunnen nagenieten van die prachtige dag!
De fotograaf is de meest onbekende persoon op jullie bruiloft, een persoonlijke klik met jullie beiden vind ik daarbij erg belangrijk en maakt net het verschil om er een onvergetelijke dag van te maken.

Geïnteresseerd? Kijk op nufotograferen.nl of bel 06 538 629 45 voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Stefan

Bezoeker, laat een review achter over Nufotograferen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 7 reviews
Door bruiloftmaartensabine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft is inmiddels al een tijdje geleden, maar in dit gekke jaar kijken we met ontzettend veel plezier terug op onze mooie dag! En hoe kan dat beter dan met de fantastische foto's die Stefan van ons heeft gemaakt. Het terugkijken is gewoon steeds weer een instant feestje om te doen.
Stefan is als persoon ontzettend open en toegankelijk. Als hobby-fotograaf ben ik soms best kritisch op foto's, maar het leukste bij Stefan is dat hij me juist vanaf het eerste moment vroeg naar mijn mening. Direct een goede start van een gesprek en voor ons was die toegankelijkheid heel belangrijk. Hoe ongemakkelijk het zelf voor de camera staan (ipv erachter) voor ons allebei ook was, Stefan maakt iedereen op z'n gemak en weet ook echt iedereen goed op de foto te krijgen. Achteraf zijn we door vrienden en familie overladen door complimentjes over Stefan: hij kende die dag iedereens naam, wist wie bij wie hoorde, etc. Dat maakt het allemaal zo veel prettiger en gemakkelijker. Hij regisseert als het nodig is, maar lijkt verder gewoon 'een van de gasten' waardoor hij foto's heeft kunnen maken waarvan niemand af wist dat er op dat moment een foto genomen werd. Stefan denkt heel goed mee over bijvoorbeeld de planning, maar was ook heel flexibel toen alles anders liep dan gepland (andere datum, toch weer terug naar de originele datum, andere tijden en indeling, kortere dag en toen toch op het laatste moment weer een uur langer dan gepland). Super fijn om je, terwijl je je met corona over vanalles zorgen moest maken, in ieder geval geen zorgen hoefde te maken over de fotograaf ;-)
Het allerbelangrijkste achteraf zijn natuurlijk de foto's: en ze zijn echt fantastisch! We zijn er (nog steeds) zo blij mee! Vooral de kleurrijke stijl van Stefan spreekt ons heel erg aan en de drone foto's zijn ook echt heel mooi geworden. Kortom, nogmaals super bedankt Stefan! We hebben nu al zin in de foto's na deel 2 van de bruiloft, ergens volgend jaar!

Misbruik rapporteren
Door tessaleijgraaff
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan is echt een top fotograaf!

Wij hebben hem leren kennen bij een open dag omdat wij nog op zoek waren naar een bruiloft fotograaf. Hier raakte we aan de praat en wij waren gelijk onder de indruk van zijn werk.

Al snel hebben wij een kennismakingsgesprek geplant en dat liep zo fijn. Het voelde gelijk vertrouwd en Stefan weet ontzettend goed wat hij doet en legt elk stukje emotie vast op beeld. Daarom hebben wij er voor gekozen om hem als fotograaf te boeken.

Eerst de hele planning vast leggen, wat fijn dat er dan iemand is die mee denkt hoe je alles het best kan doen. Stefan springt feilloos in die rol en helpt waar die maar kan. Daarna samen de loveshoot geplant. Wat was dat leuk om te doen. Niks moest alles was vrij en ontspannen. Het voelde voor ons heel relaxt en we hebben ontzettend met z’n drieën gelachen.

En toen kwam eindelijk de grote dag. Stefan is ontzettend goed in namen, kent alle dag gasten bij naam en weet precies waar we wie van kennen. Wat wij persoonlijk heel fijn vonden. Ik heb van alle gasten van de dag en avond niks meer dan lovende woorden over Stefan gehoord. Wat verstaat deze man zijn werk goed. Van begin tot eind heeft hij alles er op staan. Alle emotie uitgedrukt in een plaatje. Ons hele verhaal op beeld gezet.

De kwaliteit van de foto’s is echt fantastisch. Zo helder, alsof je mee terug word genomen naar die dag. Er is geen enkele foto we missen of dat wij zeggen: ‘’goh dit had anders gemoeten’’, geen enkele! We bekijken de foto’s keer op keer en elke keer blijft het gevoel magisch.

Lieve Stefan, Je bent een fantastische fotograaf met veel verstand van je werk. Ik zou iedereen aanbevelen deze man te bellen voor welke gelegenheid dan ook. Jij verstaat je vak! We willen jou ontzettend bedanken voor onze fantastische foto’s. Het is niet met woorden uit te drukken hoe blij we er mee zijn! Heel veel liefs William en Tessa Methorst 

Misbruik rapporteren
Door dianevandeburgwal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan is onze favo fotograaf! Dé man die we bellen voor het vastleggen van al onze mooiste momenten. We noemen hem inmiddels ook wel onze huisfotograaf

Twee jaar geleden maakten we kennis met Stefan, toen we op zoek waren naar een fotograaf voor onze bruiloft. Voor onze bruiloft hebben we met Stefan een loveshoot gedaan. Een hele mooie manier om een beetje aan elkaar te wennen en vast wat te oefenen voor de bruiloft. Binnen no time waren we op elkaar ingespeeld en hadden we een heerlijke, gezellige fotoshoot. We hebben wat afgelachen. Resultaat: prachtige, ongedwongen foto's, een gezellige avond en heel veel vertrouwen in de bruiloft.

En dat vertrouwen heeft hij meer dan waar gemaakt. Wat hebben we prachtige foto's van onze bruiloft! Hij heeft alle onvergetelijke momenten zo mooi vastgelegd. Wederom zeer ongedwongen. De emoties gevangen in beeld. Zijn foto's vertellen ons verhaal. Als persoon is Stefan een erg toffe vent die je graag op je feest ontvangt. Erg gezellig en maakt makkelijk contact. Maar als fotograaf is hij nagenoeg onzichtbaar. Je hebt bijna niet door dat hij alles vastlegt. En dan kan hij ook nog heel behendig een drone besturen. Erg gaaf als je zoals wij trouwt op de paarse heide! Onze gasten gaven ons ook terug dat zij Stefan als een fijne fotograaf hebben ervaren. En iedereen is onder de indruk van de foto's.

Van onze bruiloft hebben we door Stefan een prachtig album laten maken. Hierbij liepen we wel tegen één probleem aan: Het was bijna onmogelijk om een beperkte selectie te maken uit al die prachtige foto's! Het album is dan ook iets groter geworden dan gepland.

Dit jaar was ik zwanger van ons eerste kindje. Ook deze momenten wilden we erg graag op de gevoelige plaat vast laten leggen. Uiteraard hebben we weer contact met Stefan opgenomen, die tot onze grote vreugde beschikbaar was voor zowel een zwangerschapshoot als een newborn shoot. En ook nu weer hebben we 2 heerlijke shoots gehad met prachtige foto's als resultaat.

Wat Stefan kenmerkt, zijn zijn persoonlijke benadering, gezelligheid en humor, het mooie, heldere kleurgebruik, zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht en de mooie lichtval en zijn gave om als een ninja overal foto's van te maken. Stefan legt de momenten vast zoals ze zijn, zonder overdaad aan aanwijzingen en poses.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
12 uur fotografie voor €1945
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer een bruidspaar akkoord geeft op de samengestelde offerte wordt er gewerkt met een vooruitbetaling van ongeveer 25%. Na het voldoen hiervan is er definitief een boeking gedaan.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De gasten staan altijd versteld dat ik zoveel namen kan onthouden ;-) Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk grotendeels alleen. Heb een groot netwerk met collega fotografen/videografen om me heen. Mocht er interesse zijn, mij vrouw filmt bruiloften.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Levertijd van een complete reportage is uiterlijk twee maanden.

Adres

Stad: 3743 AB

Het kantoorpand is gevestigd tegenover Paleis Soestdijk, in het Herenhuis op de Parade.
Volg de borden Parade Paleis Soestdijk en parkeer op de parkeerplaats, vervolgens kun je lopend naar het Herenhuis.

Kom je er niet uit? Bel even ;-)

Vergelijkbare leveranciers

Marlies Wynolts Photography Top

Marlies Wynolts Photography

Trouwfotografen | Amersfoort
1

Als hopeloze romanticus is het vastleggen van de liefde het mooiste wat er bestaat! Ik geloof in ware liefde en het unieke verhaal van elk koppel dat ik mag fotograferen op hun trouwdag. Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Ik ben voortdurend op zoek... Zie +

Marinka van Helvoort Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
1

Bij een huwelijk komt alles samen: de liefde, emoties, feest, familie, vrienden, bijzondere locaties... Daarom ben ik dol op het fotograferen van huwelijken. Het is elke keer weer een feestje én een eer als ik een trouwdag meemaak en de trouwfoto’s mag maken. Ongedwongen en op de achtergrond: zo ga... Zie +

Luther Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
3

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de... Zie +

NT Visuals

Trouwfotografen | Amersfoort
5

Hi! Ik ben Nander en ik fotografeer bruiloften! En nog veel meer dingen, maar voornamelijk bruiloften. Ik hou van het vertellen van verhalen, en dat wil ik graag doen voor jullie. Ik maak de foto's zoals ik ze zelf zou willen zien van mijn eigen bruiloft: met creativiteit, liefde, met een oog voor... Zie +

Van Emst Vakfotografie

Trouwfotografen | Soest

Trouwfotografie, het belangrijkste moment vastgelegd Mijn naam is Patrick van Emst. Ik ben ruim 15 jaar actief als Trouwfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties. Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en... Zie +

Evert Doorn Fotografie

Trouwfotografen | Bussum

Hallo! Ik ben Evert en ik maak sprankelende en stijlvolle trouwreportages in verhalende stijl, gepresenteerd in unieke handgemaakte trouwalbums uit eigen atelier. Een bruiloft gaat over jullie en de mensen om jullie heen. De mooie momenten die je samen met hen beleeft wil ik vastleggen in een verhaal... Zie +

Made by C Fotografie

Trouwfotografen | Hoevelaken
8

Pure en spontane bruidsfotografie // Als trouwfotograaf leg ik graag de liefde vast. Deze dag draait om jullie liefde, die jullie vieren met alle dierbaren. Graag lever ik foto's die een verhaal vertellen door de mooie momenten vast te leggen, zoals: die ene traan bij de first-look, de stralende... Zie +

Susan Susan

Trouwfotografen | Amersfoort

Op zoek naar een fotograaf die precies jullie liefdesverhaal weet vast te leggen? Susan gelooft dat een mooi aandenken aan jullie bruiloft uit véél meer bestaat dan een foto van de taart, ringen en de kus. Met beelden die een verhaal vertellen kun je de herinneringen aan deze unieke dag in jullie leven... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek