Nufotograferen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Nufotograferen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 12 €

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.

Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in beeld te brengen, zodat jullie jaren later nog steeds kunnen nagenieten van die prachtige dag!
De fotograaf is de meest onbekende persoon op jullie bruiloft, een persoonlijke klik met jullie beiden vind ik daarbij erg belangrijk en maakt net het verschil om er een onvergetelijke dag van te maken.

Geïnteresseerd? Kijk op nufotograferen.nl of bel 06 538 629 45 voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Stefan

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
12 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer een bruidspaar akkoord geeft op de samengestelde offerte wordt er gewerkt met een vooruitbetaling van ongeveer 25%. Na het voldoen hiervan is er definitief een boeking gedaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Nufotograferen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Nufotograferen

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
marlies-mijnders
Door Marlies
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
Alle complimenten naar Stefan! Wij houden er zelf niet van om voor een camera te staan en te poseren, dat is een lastige voor een bruiloft dachten wij. Zelfs mijn man kwam tot de conclusie dat de shoot één van de leukste momenten van de dag was. Stefan is sociaal, ontspannen, stelt je op je gemak en legt de sfeer van de dag prachtig vast!
Misbruik rapporteren
bruiloftmaartensabine
Door Maarten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft is inmiddels al een tijdje geleden, maar in dit gekke jaar kijken we met ontzettend veel plezier terug op onze mooie dag! En hoe kan dat beter dan met de fantastische foto's die Stefan van ons heeft gemaakt. Het terugkijken is gewoon steeds weer een instant feestje om te doen. Stefan is als persoon ontzettend open en toegankelijk. Als hobby-fotograaf ben ik soms best kritisch op foto's, maar het leukste bij Stefan is dat hij me juist vanaf het eerste moment vroeg naar mijn mening. Direct een goede start van een gesprek en voor ons was die toegankelijkheid heel belangrijk. Hoe ongemakkelijk het zelf voor de camera staan (ipv erachter) voor ons allebei ook was, Stefan maakt iedereen op z'n gemak en weet ook echt iedereen goed op de foto te krijgen. Achteraf zijn we door vrienden en familie overladen door complimentjes over Stefan: hij kende die dag iedereens naam, wist wie bij wie hoorde, etc. Dat maakt het allemaal zo veel prettiger en gemakkelijker. Hij regisseert als het nodig is, maar lijkt verder gewoon 'een van de gasten' waardoor hij foto's heeft kunnen maken waarvan niemand af wist dat er op dat moment een foto genomen werd. Stefan denkt heel goed mee over bijvoorbeeld de planning, maar was ook heel flexibel toen alles anders liep dan gepland (andere datum, toch weer terug naar de originele datum, andere tijden en indeling, kortere dag en toen toch op het laatste moment weer een uur langer dan gepland). Super fijn om je, terwijl je je met corona over vanalles zorgen moest maken, in ieder geval geen zorgen hoefde te maken over de fotograaf ;-)Het allerbelangrijkste achteraf zijn natuurlijk de foto's: en ze zijn echt fantastisch! We zijn er (nog steeds) zo blij mee! Vooral de kleurrijke stijl van Stefan spreekt ons heel erg aan en de drone foto's zijn ook echt heel mooi geworden. Kortom, nogmaals super bedankt Stefan! We hebben nu al zin in de foto's na deel 2 van de bruiloft, ergens volgend jaar!

Misbruik rapporteren
tessaleijgraaff
Door Tessa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan is echt een top fotograaf!

Wij hebben hem leren kennen bij een open dag omdat wij nog op zoek waren naar een bruiloft fotograaf. Hier raakte we aan de praat en wij waren gelijk onder de indruk van zijn werk.

Al snel hebben wij een kennismakingsgesprek geplant en dat liep zo fijn. Het voelde gelijk vertrouwd en Stefan weet ontzettend goed wat hij doet en legt elk stukje emotie vast op beeld. Daarom hebben wij er voor gekozen om hem als fotograaf te boeken.

Eerst de hele planning vast leggen, wat fijn dat er dan iemand is die mee denkt hoe je alles het best kan doen. Stefan springt feilloos in die rol en helpt waar die maar kan. Daarna samen de loveshoot geplant. Wat was dat leuk om te doen. Niks moest alles was vrij en ontspannen. Het voelde voor ons heel relaxt en we hebben ontzettend met z’n drieën gelachen.

En toen kwam eindelijk de grote dag. Stefan is ontzettend goed in namen, kent alle dag gasten bij naam en weet precies waar we wie van kennen. Wat wij persoonlijk heel fijn vonden. Ik heb van alle gasten van de dag en avond niks meer dan lovende woorden over Stefan gehoord. Wat verstaat deze man zijn werk goed. Van begin tot eind heeft hij alles er op staan. Alle emotie uitgedrukt in een plaatje. Ons hele verhaal op beeld gezet.

De kwaliteit van de foto’s is echt fantastisch. Zo helder, alsof je mee terug word genomen naar die dag. Er is geen enkele foto we missen of dat wij zeggen: ‘’goh dit had anders gemoeten’’, geen enkele! We bekijken de foto’s keer op keer en elke keer blijft het gevoel magisch.

Lieve Stefan, Je bent een fantastische fotograaf met veel verstand van je werk. Ik zou iedereen aanbevelen deze man te bellen voor welke gelegenheid dan ook. Jij verstaat je vak! We willen jou ontzettend bedanken voor onze fantastische foto’s. Het is niet met woorden uit te drukken hoe blij we er mee zijn! Heel veel liefs William en Tessa Methorst 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3743 AB

Het kantoorpand is gevestigd tegenover Paleis Soestdijk, in het Herenhuis op de Parade.
Volg de borden Parade Paleis Soestdijk en parkeer op de parkeerplaats, vervolgens kun je lopend naar het Herenhuis.

Kom je er niet uit? Bel even ;-)

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact