Nufotograferen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Nufotograferen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 12 €

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.

Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in beeld te brengen, zodat jullie jaren later nog steeds kunnen nagenieten van die prachtige dag!
De fotograaf is de meest onbekende persoon op jullie bruiloft, een persoonlijke klik met jullie beiden vind ik daarbij erg belangrijk en maakt net het verschil om er een onvergetelijke dag van te maken.

Geïnteresseerd? Kijk op nufotograferen.nl of bel 06 538 629 45 voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Stefan

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
12 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer een bruidspaar akkoord geeft op de samengestelde offerte wordt er gewerkt met een vooruitbetaling van ongeveer 25%. Na het voldoen hiervan is er definitief een boeking gedaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Nufotograferen

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
daphne741997
Door Daphne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan is een ontzettend leuk en spontane fotograaf met kennis van zaken en een goede dosis humor. Stefan heeft afgelopen zomer onze bruiloft fantastisch vastgelegd, met veel oog voor detail en enthousiaste ideeën voor de foto's. We hebben veel complimenten over hem gekregen dat hij zo fijn opging in het gezelschap, hij kende al snel veel gasten bij naam en heeft spontane foto's gemaakt van iedereen in ontspannen sfeer. Vooraf hebben wij contact met hem gehad en een loveshoot gedaan met hem, er was vanuit ons direct een klik en de spanning was snel weg. Ook voor de bruiloft toen ik stress had over het weer gaf hij advies en bewoog hij mee met onze wensen. We hebben ontzettend veel foto's en een prachtig filmpje ontvangen van hem en zijn vrouw. Zij hebben samen onze bruiloft precies zo vastgelegd als hoe wij het ervaren hebben: de mooiste dag van ons leven!Prijs-kwaliteit verhouding is hier zeker goed, hij heeft ons meer gegeven dan vooraf besproken. Hij is zeker een aanrader als je een ontspannen fotograaf zoekt die zijn afspraken nakomt en iedereen op zijn gemak stelt! En ook de combinatie met zijn vrouw als videograaf is een echte aanrader, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan. 

Misbruik rapporteren
daisyvvelzen
Door Daisy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hadden wij meteen een goed gevoel bij Stefan. Onze eerste ontmoeting was op een open trouwlocatie route, waar we meteen een heel fijn gesprek hadden. Na aanleiding daarvan een afspraak ingepland om onze wensen te bespreken, ook dit verliep heel prettig, fijne communicatie, spontaan, en luistert naar de wensen en behoeften. Daarna nog een fantastische loveshoot gehad met een super resultaat aan foto’s. En toen was de dag daar dat wij ging trouwen, Stefan kwam samen met zijn vrouw Rosanne die ook een fantastische fotografe is samen hebben ze een mooie trouwfilm van ons gemaakt en super foto’s waar we nog met heel veel plezier en geluk naar kijken. 

Ben je op zoek naar een goede fotograaf en een die een fantastische film kan maken van je onvergetelijke dag, dan raden wij Stefan en Rosanne zeker aan. Allebei schatten van mensen met passie voor hun vak. 

Misbruik rapporteren
marlies-mijnders
Door Marlies
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
Alle complimenten naar Stefan! Wij houden er zelf niet van om voor een camera te staan en te poseren, dat is een lastige voor een bruiloft dachten wij. Zelfs mijn man kwam tot de conclusie dat de shoot één van de leukste momenten van de dag was. Stefan is sociaal, ontspannen, stelt je op je gemak en legt de sfeer van de dag prachtig vast!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3743 AB

Het kantoorpand is gevestigd tegenover Paleis Soestdijk, in het Herenhuis op de Parade.
Volg de borden Parade Paleis Soestdijk en parkeer op de parkeerplaats, vervolgens kun je lopend naar het Herenhuis.

Kom je er niet uit? Bel even ;-)

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact