• Prijsklasse Midden
  • Website

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.

Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in beeld te brengen, zodat jullie jaren later nog steeds kunnen nagenieten van die prachtige dag!
De fotograaf is de meest onbekende persoon op jullie bruiloft, een persoonlijke klik met jullie beiden vind ik daarbij erg belangrijk en maakt net het verschil om er een onvergetelijke dag van te maken.

Geïnteresseerd? Kijk op nufotograferen.nl of bel 06 538 629 45 voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Stefan

Bezoeker, laat een review achter over Nufotograferen en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 5 reviews
Door dianevandeburgwal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan is onze favo fotograaf! Dé man die we bellen voor het vastleggen van al onze mooiste momenten. We noemen hem inmiddels ook wel onze huisfotograaf

Twee jaar geleden maakten we kennis met Stefan, toen we op zoek waren naar een fotograaf voor onze bruiloft. Voor onze bruiloft hebben we met Stefan een loveshoot gedaan. Een hele mooie manier om een beetje aan elkaar te wennen en vast wat te oefenen voor de bruiloft. Binnen no time waren we op elkaar ingespeeld en hadden we een heerlijke, gezellige fotoshoot. We hebben wat afgelachen. Resultaat: prachtige, ongedwongen foto's, een gezellige avond en heel veel vertrouwen in de bruiloft.

En dat vertrouwen heeft hij meer dan waar gemaakt. Wat hebben we prachtige foto's van onze bruiloft! Hij heeft alle onvergetelijke momenten zo mooi vastgelegd. Wederom zeer ongedwongen. De emoties gevangen in beeld. Zijn foto's vertellen ons verhaal. Als persoon is Stefan een erg toffe vent die je graag op je feest ontvangt. Erg gezellig en maakt makkelijk contact. Maar als fotograaf is hij nagenoeg onzichtbaar. Je hebt bijna niet door dat hij alles vastlegt. En dan kan hij ook nog heel behendig een drone besturen. Erg gaaf als je zoals wij trouwt op de paarse heide! Onze gasten gaven ons ook terug dat zij Stefan als een fijne fotograaf hebben ervaren. En iedereen is onder de indruk van de foto's.

Van onze bruiloft hebben we door Stefan een prachtig album laten maken. Hierbij liepen we wel tegen één probleem aan: Het was bijna onmogelijk om een beperkte selectie te maken uit al die prachtige foto's! Het album is dan ook iets groter geworden dan gepland.

Dit jaar was ik zwanger van ons eerste kindje. Ook deze momenten wilden we erg graag op de gevoelige plaat vast laten leggen. Uiteraard hebben we weer contact met Stefan opgenomen, die tot onze grote vreugde beschikbaar was voor zowel een zwangerschapshoot als een newborn shoot. En ook nu weer hebben we 2 heerlijke shoots gehad met prachtige foto's als resultaat.

Wat Stefan kenmerkt, zijn zijn persoonlijke benadering, gezelligheid en humor, het mooie, heldere kleurgebruik, zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht en de mooie lichtval en zijn gave om als een ninja overal foto's van te maken. Stefan legt de momenten vast zoals ze zijn, zonder overdaad aan aanwijzingen en poses.

Misbruik rapporteren
Door diana1976j
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stefan, een man met passie voor fotograferen. Echt super relaxt. Heerlijk gevoel voor humor. Van alle gasten alleen maar goeie reacties. 

Als je al nooit voor de camera staat. Hij geeft je het gevoel alsof je al jaren doet. Komt met geweldige ideeën.

Soms had ik niet eens in de gaten dat hij bij ons in de buurt was, je hoorde ineens klik klik klik...  

Mocht er ooit weer fotosessie ergens voor nodig moeten zijn, weet ik waar ik moet zijn! 

Stefan,bedankt voor de geweldige dag vandaag.

Misbruik rapporteren
Door inekevanvelzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 26 oktober 2020 heeft Stefan onze bruiloft gefotografeerd. Van te voren hebben we op ons gemak kennis gemaakt tijdens een kennismakingsgesprek. Stefan heeft een persoonlijke aanpak (kent alle 'belangrijke' mensen op de bruiloft bij naam), is flexibel in de planning en stelt zich ook prettig/toegankelijk op naar alle gasten.
De foto's hebben onze verwachtingen overtroffen (wij zijn zelf niet zo goed met 'op de foto gaan' maar dat zie je juist op de foto's helemaal niet terug; zowel de geposeerde als de spontane foto's zijn heel natuurlijk en mooi geworden).
Toen de foto's klaar waren is Stefan ook nog helemaal naar ons afgereisd om ze samen te bekijken.
We zijn er ontzettend blij mee en zouden Stefan aan iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
12 uur fotografie voor €1945
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer een bruidspaar akkoord geeft op de samengestelde offerte wordt er gewerkt met een vooruitbetaling van ongeveer 25%. Na het voldoen hiervan is er definitief een boeking gedaan.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De gasten staan altijd versteld dat ik zoveel namen kan onthouden ;-) Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk grotendeels alleen. Heb een groot netwerk met collega fotografen/videografen om me heen. Mocht er interesse zijn, mij vrouw filmt bruiloften.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Levertijd van een complete reportage is uiterlijk twee maanden.

Adres

Stad: 3743 AB

Het kantoorpand is gevestigd tegenover Paleis Soestdijk, in het Herenhuis op de Parade.
Volg de borden Parade Paleis Soestdijk en parkeer op de parkeerplaats, vervolgens kun je lopend naar het Herenhuis.

Kom je er niet uit? Bel even ;-)

Vergelijkbare leveranciers

To The Moon and Back Top

To The Moon and Back

Trouwfotografen | Hilversum
1

Wat leuk dat jullie mijn profiel hebben gevonden, wat ik nog leuker vind is het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderdeel uit mogen maken van de mooiste ervaring van hun leven. Ongeposeerde bruidsparen, echte emoties, frisse en spontane beelden dat is waar ik van hou. Elk huwelijk is weer totaal... Zie +

Marlies Wynolts Photography Top

Marlies Wynolts Photography

Trouwfotografen | Amersfoort

Als hopeloze romanticus is het vastleggen van de liefde het mooiste wat er bestaat! Ik geloof in ware liefde en het unieke verhaal van elk koppel dat ik mag fotograferen op hun trouwdag. Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Ik ben voortdurend op zoek... Zie +

Yes I Do

Trouwfotografen | Amersfoort

Yes I Do is trouwfotografie met een unieke, fotojournalistieke stijl. Met een oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage of verlovingsshoot waar je nooit op uitgekeken raakt. Bekijk de portfolio met trouwfotografie en loveshoots. Jullie mooiste dag is de grote uitdaging.... Zie +

NT Visuals

Trouwfotografen | Amersfoort
5

Hi! Ik ben Nander en ik fotografeer bruiloften! En nog veel meer dingen, maar voornamelijk bruiloften. Ik hou van het vertellen van verhalen, en dat wil ik graag doen voor jullie. Ik maak de foto's zoals ik ze zelf zou willen zien van mijn eigen bruiloft: met creativiteit, liefde, met een oog voor... Zie +

Sassen & Verstraaten

Trouwfotografen | Twisk

Al meer dan vijftien fotografeert fotoduo 'Sassen & Verstraaten' huwelijken. Ellen en Marco werken altijd samen bij het fotograferen van een bruiloft en dat zorgt ervoor dat zij perfect op elkaar zijn ingespeeld en geen moment of emotie missen. Door hun relaxte en professionele manier van werken... Zie +

Roanna Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
12

Hi, Ik ben Roanna! Enthousiast bruidsfotograaf gevestigd in Amersfoort. Door middel van een foto leg je een moment voor altijd vast, zet je de tijd even stil. Die ene blik, glimlach, aanraking, traan. Ik hou van echte momenten! Mijn fotografie zou ik het liefst omschrijven als een combinatie van een... Zie +

Alvafotografie

Trouwfotografen | Blaricum
23

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en... Zie +

Marinka van Helvoort Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort

Bij een huwelijk komt alles samen: de liefde, emoties, feest, familie, vrienden, bijzondere locaties... Daarom ben ik dol op het fotograferen van huwelijken. Het is elke keer weer een feestje én een eer als ik een trouwdag meemaak en de trouwfoto’s mag maken. Ongedwongen en op de achtergrond: zo ga... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek