Oydin + Mei

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Oydin + Mei

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.395 €

Hey, ik ben Célie, leuk om jullie hier te ontmoeten! Het vertellen van liefdesverhalen is de mooiste baan die er is en ik ben ontzettend blij dat ik zo nauw kan samenwerken met stellen die me uitnodigen bij zo’n intiem en emotioneel deel van hun leven. Jullie zijn altijd mijn grootste inspiratiebron. Tijdens onze samenwerking zijn jullie dynamiek, verhaal en eigenheden de rode draad in al de foto’s die we samen maken.

Zelf ben ik het trotst op de foto’s als jullie jezelf er helemaal in herkennen en terugkijken op een heerlijke dag. Het mooiste compliment van vorig jaar was deze dan ook: “In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!”.

Willen jullie graag meer informatie? Vraag nu hier jullie digitale trouwgids aan of bekijk mijn laatste werk via instagram op @oydinmei. x Célie

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.395 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Hoe kan ik jullie diensten reserveren? Na het ondertekenen van de digitale overeenkomst in jullie online klanten portal en de aanbetaling van 35% per bankoverschrijving is jullie datum exclusief voor jullie gereserveerd. Het restfactuur van 65% wordt 30 dagen voor de bruiloft voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Oydin + Mei

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
SterrePieterdeRonde
Door Pieter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens onze bruiloft op 12 juli 2020 was Célie onze fotografe. Wat een rust straalt ze uit en een inzet! Je hebt totaal niet door dat je gefotografeerd wordt. Ze neemt alle tijd en heeft onopvallende kleine geluksmomentjes vastgelegd en geen moment gemist. Toen we de dag na de bruiloft alleen al de "preview" zagen, stonden wij met onze mond vol tanden hoe super gaaf deze sneaks al waren. Met deze foto's kunnen we onze trouwdag weer helemaal herbeleven. We zouden haar aan een ieder die gaat trouwen aanraden!

Misbruik rapporteren
ClaartjevanBree
Door Claartje
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wanneer je Oydin + Mei Wedding Photography inschakelt, kun je er vanuit gaan dat over alles wordt nagedacht. Celie loopt over van de creatieve ideeën en het enthousiasme om jouw bruiloft(shoot) mooi vast te leggen. In de paar dagen die ik met haar in Frankrijk heb mogen doorbrengen, heb ik een echte professional aan het werk gezien. Voor iedere kleine tegenslag was een plan B. En alles gebeurde in goed overleg / harmonie. Dus zoek je een fotograaf voor je bruiloft? Twijfel niet langer ;)

Misbruik rapporteren
marendeveen
Door Maren De Veen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een aantal weken geleden was Célie de fotograaf voor een styled shoot waarbij ik model/ de bruid voor die dag was. Ik vond het heel spannend om de hele dag in de spotlights te staan en constant de camera op mij gericht te hebben. Dat was achteraf nergens voor nodig. Célie is niet alleen een fantastische fotografe maar ook echt een hele leuke en lieve dame! Ik voelde mij echt honderd procent op mijn gemak bij haar en ze gaf ook goede instructies.

De foto's zijn echt ontzettend mooi geworden.Heel vaak vind ik mezelf niet leuk op foto's staan of zie ik dat ik mij ongemakkelijk voel op een foto. Nu allesbehalve! Als ik ooit (echt) ga trouwen zou ik Célie zeker weten vragen om weer van die prachtige foto's te maken op mijn trouwdag.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact