• Prijsklasse Midden
  • Website

Blijdschap en geluk stralen van de foto’s af, ongeacht waar of onder welke (licht)omstandigheden de foto wordt gemaakt. De gestijlde pinterestfoto’s verbleken bij echte liefde, want vrolijke mensen die echt van elkaar houden zijn het mooist! De fotografie stijl van Oydin+Mei is spontaan en verhalend, met een poëtische noot. Tijdens een samenwerking is jullie dynamiek en al jullie eigenheden wat het werk van deze fotograaf leidt. Ze is het trotst op de foto’s als jullie jezelf er helemaal in herkennen en terugkijken op een heerlijke dag. 

Bezoeker, laat een review achter over Oydin + Mei en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 2 reviews
Door MatheVanBalkum
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Celie gevraagd foto's te maken op het vrijgezellenfeest van een vriendin; een bijzondere dag vanwege een aantal redenen. Celie heeft perfect aangevoeld wat de boodschap was van die dag en wat we als vriendinnen wilde neerzetten voor de aanstaande bruid. Een lach, een traan, een knuffel: alles staat prachtig op de foto's zonder dat het geposeerd is. Ze voelt goed de ruimte aan, houdt rekening met het licht en pakt de perfecte foto op het juiste moment!! Daarnaast is ze een super fijn persoon om om je heen te hebben. Wij zijn in ieder geval allemaal helemaal verliefd op de foto's.

Misbruik rapporteren
Lieve woorden Mathe, dankjewel!
Door EsmeeJanssen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!!

Misbruik rapporteren
Dankjewel lieve Esmee en Kevin!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2395,- incl. btw
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Hoe kan ik jullie diensten reserveren? Na het ondertekenen van de digitale overeenkomst in jullie online klanten portal en de aanbetaling van 35% per bankoverschrijving is jullie datum exclusief voor jullie gereserveerd. Het restfactuur van 65% wordt 30 dagen voor de bruiloft voldaan.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
"In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!!" Kiki & Easton
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
4 weken

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek