Blijdschap en geluk stralen van de foto’s af, ongeacht waar of onder welke (licht)omstandigheden de foto wordt gemaakt. De gestijlde pinterestfoto’s verbleken bij echte liefde, want vrolijke mensen die echt van elkaar houden zijn het mooist! De fotografie stijl van Oydin+Mei is spontaan en verhalend, met een poëtische noot. Tijdens een samenwerking is jullie dynamiek en al jullie eigenheden wat het werk van deze fotograaf leidt. Ze is het trotst op de foto’s als jullie jezelf er helemaal in herkennen en terugkijken op een heerlijke dag. 

Bezoeker, laat een review achter over Oydin + Mei en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 10 reviews
Door ClaartjevanBree
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wanneer je Oydin + Mei Wedding Photography inschakelt, kun je er vanuit gaan dat over alles wordt nagedacht. Celie loopt over van de creatieve ideeën en het enthousiasme om jouw bruiloft(shoot) mooi vast te leggen. In de paar dagen die ik met haar in Frankrijk heb mogen doorbrengen, heb ik een echte professional aan het werk gezien. Voor iedere kleine tegenslag was een plan B. En alles gebeurde in goed overleg / harmonie. Dus zoek je een fotograaf voor je bruiloft? Twijfel niet langer ;)

Misbruik rapporteren
Door marendeveen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een aantal weken geleden was Célie de fotograaf voor een styled shoot waarbij ik model/ de bruid voor die dag was. Ik vond het heel spannend om de hele dag in de spotlights te staan en constant de camera op mij gericht te hebben. Dat was achteraf nergens voor nodig. Célie is niet alleen een fantastische fotografe maar ook echt een hele leuke en lieve dame! Ik voelde mij echt honderd procent op mijn gemak bij haar en ze gaf ook goede instructies.

De foto's zijn echt ontzettend mooi geworden.
Heel vaak vind ik mezelf niet leuk op foto's staan of zie ik dat ik mij ongemakkelijk voel op een foto. Nu allesbehalve!
Als ik ooit (echt) ga trouwen zou ik Célie zeker weten vragen om weer van die prachtige foto's te maken op mijn trouwdag.

Misbruik rapporteren
Door yara-kiss
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Celie en ik hebben samengewerkt tijdens een styled fotoshoot voor inspiratie voor bruiloften. Samen hebben wij de organisatie & fotografie van de fotoshoot gedaan. Ze is een super lief mens, heeft een goed organisatorisch gevoel en geeft je daarom een stabiel factor. Haar beeldbewerking is prachtig, ze weet goede hoeken te gebruiken om super uniek beeld te maken EN ze geeft je het gevoel dat alles oké is waardoor het beeld super ongedwongen word. Neem een kijkje op haar website en laat je inspireren door haar prachtige serie foto's. Ik raad haar met volle overtuiging aan voor jouw bruiloft!!! Liefs Yaar

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2395,- incl. btw
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Hoe kan ik jullie diensten reserveren? Na het ondertekenen van de digitale overeenkomst in jullie online klanten portal en de aanbetaling van 35% per bankoverschrijving is jullie datum exclusief voor jullie gereserveerd. Het restfactuur van 65% wordt 30 dagen voor de bruiloft voldaan.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
"In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!!" Kiki & Easton
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
4 weken

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek