Photos4ever

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Photos4ever

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 174.500 €

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf! 

Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen voor die mooie pose, want dat doen jullie niet elke dag natuurlijk, en dan laat ik jullie helemaal samen los gaan.. gewoon zoals jullie zijn..  

Different People – Different Styles… dat is precies zoals het is.. we zijn immers allemaal anders.. Nodig mij eens uit voor een vrijblijvende afspraak bij jullie thuis, het kost jullie anderhalf uur van jullie tijd en een lekker kopje koffie of thee, dan hoor ik graag alles over jullie grote dag. 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Simon van Photos4ever. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
174.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25% drie maanden vooraf, en de rest als alles klaar is!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Photos4ever

5.0
50 reviews
50 reviews
Professionaliteit
(49)
(1)
Prijs/kwaliteit
(46)
(4)
Aanrader?
(49)
(1)
valleria.morelli
Door Paco Valleria
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simon is een ervaren fotograaf die onze bruiloft op een prachtige manier heeft vereeuwigd! Hij weet de mooie plekjes op Kasteel Wijenburg!

 

Ook het fotoalbum is schitterend geworden en super snel geleverd!

 

Bedankt Simon, ga vooral zo door!

 

Groeten,

 

Paco & Valleria 

Misbruik rapporteren
jordi.saan
Door Jordi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens de kennismaking was er gelijk een klik met Simon. Hij is een gezellige drukke vent en voor ons perfect. Het moet je wel liggen. De informatievoorziening is helder en duidelijk. Je krijgt toegang tot een portaal waar alles in staat je alles nog rustig kan nalezen. Verder reageert Simon snel op appjes. Dan het belangrijkste, de foto’s! Deze zijn stuk voor stuk helemaal naar onze wens. We zijn super blij met het resultaat. Ook de opties in trouwalbums is groot en voor ieder wat wils. Al met al bevelen wij Simon van harte aan!

Misbruik rapporteren
iandonker7
Door Ian
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Simon tegen op Kasteel Wijenburg waar we een van zijn albums aan het bekijken waren. Vanaf moment 1 waren we enthousiast. De gesprekken die we met Simon hadden voelde fijn en vertrouwd, en het klikte goed!Op onze grote dag voelde Simon als een extra gast op de bruiloft. Hij is enthousiast en grappig! Al onze gasten vonden hem een gezellige toevoeging, zo gezellig zelfs dat je soms vergeet dat hij ook nog foto’s maakt.. :) Maar juist die foto’s zijn geweldig! Niets dan lof over het werk dat Simon levert. Al een paar dagen na onze bruiloft kregen we de slideshow en we waren verbluft van het eindresultaat. De foto’s zijn zo waanzinnig mooi, echt alle 1023 foto’s waren stuk voor stuk geweldig. Simon hield rekening met onze wensen en wist alles perfect op beeld vast te leggen. Wij kijken nog dagelijks naar de foto’s van onze bruiloft en zijn enorm dankbaar voor de manier waarop Simon deze bijzondere dag heeft vastgelegd.  Simon dankjewel!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4007 ST

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact