• Prijsklasse Midden

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf! 

Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen voor die mooie pose, want dat doen jullie niet elke dag natuurlijk, en dan laat ik jullie helemaal samen los gaan.. gewoon zoals jullie zijn..  

Different People – Different Styles… dat is precies zoals het is.. we zijn immers allemaal anders.. Nodig mij eens uit voor een vrijblijvende afspraak bij jullie thuis, het kost jullie anderhalf uur van jullie tijd en een lekker kopje koffie of thee, dan hoor ik graag alles over jullie grote dag. 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Simon van Photos4ever. 

Bezoeker, laat een review achter over Photos4ever en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Photos4ever

5.0 39 reviews
Door Anneleen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simon weet met humor en professionaliteit alle mooie momenten vast te leggen, van kleine intieme momenten tot groepsfoto's. Aan alles merk je zijn ervaring en creativiteit. In ons geval toverde hij een vrij gewoon straatbeeld om tot een super romantisch decor voor onze foto's samen. Echt prachtig. We voelden ons helemaal op ons gemak bij Simon, die ons ook hele duidelijke aanwijzingen gaf. Het was heel leuk om die shoot samen te doen. Ook de rest van de dag, met de ceremonie en de kerkdienst, was Simon op zeer professionele wijze bezig om alle spannende, grappige, bijzondere en liefdevolle momenten op beeld te krijgen. Na afloop van de bruiloft was onze digitale gallerij snel en makkelijk toegankelijk. De foto's brengen het gevoel van die dag weer helemaal terug! 

Misbruik rapporteren
Door Lieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simon is echt een topfotograaf en ik kan hem iedereen aanbevelen. Direct tijdens ons eerste kennismakingsgesprek klikte het en hij neemt echt de tijd voor je. Ook tijdens onze grote dag was het fijn om Simon erbij te hebben. Hij mengde zich goed in het gezelschap, heeft alle bijzondere momenten vastgelegd en kwam zelf met veel ideeën. Maar natuurlijk het belangrijkste: de foto's zijn fantastisch. Wat een prachtige foto's! Wij zijn zo blij met de foto's en hebben geen moment spijt van onze keuze! Bedankt Simon!

Misbruik rapporteren
Door Marionne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij Simon, Photos4ever terecht gekomen in onze zoektocht naar de perfecte fotograaf om onze trouwdag vast te leggen. Na het eerste kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: Simon moet onze trouwdag vastleggen. De (online) presentatie van zijn werk en de manier waarop hij over zijn vak praat gaven voor ons de doorslag. Simon is de hele dag in de weer geweest en heeft er een fantastische reportage van gemaakt, die bestaat uit een mix van 'traditionele' trouwfoto's en ongedwongen herinneringen. Hij liep op zijn gemak tussen de gasten en viel nauwelijks op. Wij hebben er een prachtig album aan overgehouden en kijken met plezier terug naar de foto’s. Simon als huwelijksfotograaf is een absolute aanrader!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1745,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25% drie maanden vooraf, en de rest als alles klaar is!
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen, ik werk met andere fotografen als second shooter.. en met een aantal hele goede videografen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Uiterlijk twee maanden na jullie huwelijk!

Adres

Stad: 4007 ST
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek