Room Mate Aitana

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Room Mate Aitana

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 40 €
  • Capaciteit (zittend): 20-100
  • Capaciteit (staand): 20-100

ROOM MATE AITANA

We weten dat je op zoek bent naar het beste boetiekhotel van heel Amsterdam. Wel, je hebt het gevonden. Het hotel heeft de beste beoordelingen, ligt in het stadscentrum vlak bij het Huis van Anne Frank en biedt uitzicht op de rivier.

Wil je weten hoe het is om in een design boetiekhotel in Amsterdam te logeren? Room Mate Aitana ligt in het hart van Amsterdam in een modern gebouw op een nieuw kunstmatig eiland in de rivier het IJ, direct naast de nieuwe Rechtbank, het Centraal Station en heel dicht bij de Dam, het historische centrum van de stad, en dicht bij de belangrijkste toeristische trekpleisters en bedrijvencentra van de hoofdstad.

Neem een lekker biertje in de Mezzanine Bar, train in de sportzaal, wandel langs de privékade terwijl je de beroemde kanalen aanschouwt... en als je vragen hebt, vraag het bij onze persoonlijke service balie. We raden je graag de leukste dingen aan die passen bij jouw plannen!

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
40 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
20-100
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
20-100
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
285
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
voor af betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Room Mate Aitana

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1013MM

MET DE AUTO

Het adres van Room Mate Aitana Hotel is: IJDok 6, 1013 MM - Amsterdam, Nederland. Zet dit in je GPS. Of bel ons op (+31) (0) 20 89 14 800. We leggen je graag uit hoe je het beste hier kunt komen.

Hoe kom je bij het hotel vanaf Vliegveld Schiphol?

Volg de snelweg A4 - volg de rotonde en neem de A10 naar Zaanstad - neem afslag S103 (Volg het bord Centrum, Haarlem) - aan het einde van deze straat, sla je rechtsaf bij het stoplicht, richting Centrum (Haarlemmerweg) - na ongeveer 2,5 km steek je een brug over - sla linksaf bij de T-splitsing verkeerslichten en dan neem je de eerste afslag rechts naar de Haarlemmer Houttuinen - volg de borden naar het Centraal Station en daarna de Haven voor de Binnenscheepvaart, je ziet het hotel aan rechts van je. Succes!

VANAF HET TREINSTATION

CENTRAAL STATION
Vanaf het hotel ben je er lopend binnen 10 minuten. Als je het hotel verlaat, sla je rechtsaf en loop je rechtdoor, bij de verkeerslichten ga je rechtdoor en het Centraal Station verschijnt voor je.

VANAF HET VLIEGVELD

Met de trein: Dit is de meest aanbevolen optie om naar de stad (Centraal Station) te komen met een uitgebreide dienstregeling (elke 15 min overdag en 30 min vanaf middernacht) slechts vanaf € 5 en het duurt minder dan 20 min. (Beste keuze!)
Met de taxi: Ondanks de hoge prijs is het een effectieve manier om het traject van het vliegveld naar het centrum van Amsterdam af te leggen, helemaal wanneer je veel bagage hebt of nog 's avonds laat reist. Er wordt aanbevolen om vooraf het te betalen bedrag te achterhalen (ongeveer € 45 en het duurt 30 minuten naar het Centraal Station).
Met de bus: Ook een mogelijkheid om van het vliegveld naar de stad te gaan, maar het duurt langer en er zijn heel veel haltes. (Als je de tijd hebt, waarom niet?)

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact