Schonewille Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Schonewille Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 525 €

YES  jullie dag op een mooie manier vastgelegd!

Natuurlijk willen je graag dat jullie feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en zo ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is?  Dan zijn jullie bij Schonewillefotografie aan het juiste adres! En wil je juist wel of juist geen professioneel trouwalbum? Geen probleem, we hebben veel verschillende (album)opties in ons assortiment. Ach, eigenlijk is alles bespreekbaar. En doe ik niet aan vastgeroeste regeltjes.

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.  Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen . Ennuh geklooi met uren? daar doe ik niet aan.

Selfiebooth met korting voor bruidsparen!

Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfiebooth, photobooth, fotozuil met een leuke korting huren! De selfie booth is een ideale gangmaker op jullie trouwfeest.    Leuk als herinnering aan een topfeest!

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
525 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
factuur en pin
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Schonewille Fotografie

4.4
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
brendawillems_93
Door Brenda
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je een fotograaf zoekt voor je bruiloft, is dat soms best spannend. Meteen bij de kennismaking met Martin was bij ons die spanning weg. Hij was enorm enthousiast en had veel ideeën (erg prettig, want erg creatief zijn wij niet).Hij was helder in afspraken en overlegde op een fijne manier.

Op de dag zelf hebben we hem nauwelijks opgemerkt. Pas naderhand bij het bekijken van het prachtige album, kwamen we er achter dat hij veel om ons heen heeft gerend.Ook de gasten gaven ons complimenten over deze top fotograaf en zijn talent om iedereen op zijn gemak te stellen!

Zeker een aanrader!!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7914 PH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact