• Website

SKYFLY - de gouden rand om je bruiloftsfeest

Je bruiloft is een feest voor het leven. Maak er fantastische herinneringen van samen met SKYFLY. Samen creëren we de sfeer die jij wilt. Onze DJ-shows zijn een plaatje. We zetten niet alleen de muziek neer maar verbazen je gasten met speciale, prijswinnende lichtshows met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van je feest. En als je dat wilt vullen we de avond aan met live muziek en extra sfeer-elementen die de feestvreugde tot een maximum verhogen. Zo zorgen we samen we voor een gouden rand om je bruiloftsfeest.

De optelsom van jullie smaak en onze expertise

Het allerbelangrijkste op je bruiloft? Dat het een feest is naar jullie smaak waar jullie wensen voorop staan. Daarom gaan we een stapje verder dan de rest om jullie smaak in beeld te krijgen. Dat begint al op de demoavonden die we door het hele land organiseren. Daar kun je kennis met ons maken en zelf beleven hoe het is om SKYFLY op je bruiloft te boeken. We bespreken je wensen en zoeken een DJ waarvan we zeker weten dat hij de juiste toon weet te raken. Of de juiste snaar: want als jullie ook live muzikanten willen op je feest dan kan dat natuurlijk gewoon. En in de aanloop van de bruiloft krijg je toegang tot je eigen bruiloftportal waar je verzoeknummers kan doorgeven. Zo laten we niets aan het toeval over.

Met 100% dansverzekering

SKYFLY stelt kwaliteit boven alles. En dat wordt opgemerkt. Als eerste DJ-show van Nederland ontvingen we het Keurmerk Trouwen van de NTBO. Dat betekent dat we ons onderscheiden als professioneel, betrouwbaar & innovatief. Maar veel belangrijker vinden we de mening van jullie, onze bruidsparen. We hebben in de twintig jaar dat we bestaan op duizenden bruiloften de muziek mogen verzorgen. Tot volle tevredenheid. Dat hoef je van ons niet aan te nemen. Leesde reviews op onze Facebook-pagina maar eens, waar we 4,6 van de 5 sterren krijgen. En weet ook dat 96,2% van onze klanten ons aan een ander bruidspaar zou aanbevelen. En daarom durven we je het te beloven: SKYFLY zorgt 100% zeker dat er gedanst wordt op je bruiloft. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door -BENJAMIN-
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ook Skyfly was één van de leveranciers die wij tegenkwamen op een open dag op onze trouwlocatie, naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt om nader kennis te maken. Wat erg leuk is, is dat tijdens de afspraak ook gekeken wordt welke DJ het best bij het je past, dat was in ons geval Robert.

Toen het dan eindelijk zo ver was hebben we echt een ontzettend leuke avond gehad! Van begin tot eind van de avond heeft de dansvloer vol gestaan, van jong tot oud :-) Naast de DJ hadden wij ook gekozen voor de live saxofonist, dit maakte het echt helemaal af. We zouden Skyfly dan ook zeker aanraden bij iedereen!!

Ook leuk trouwens, naast de DJ en saxofonist hadden we ook een foto-videogastenboek meegeboekt, dit heeft echt ontzettend leuke filmpjes opgeleverd, zeker naarmate de avond vorderde werden de filmpjes steeds leuker :-), een leuke herinnering aan een super feest!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 7553 DS