So Fine Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

So Fine Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 950 €

Persoonlijke bruidsfotografie vol kleur, emotie en details.

Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef.
Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk mijn portfolio en blog voor de laatste foto's op mijn website. 

Op jullie bruiloft ben ik natuurlijk aanwezig voor het aantal uren dat jullie mij geboekt hebben. Voor mij begint dit het liefst bij de voorbereidingen; wanneer de bruid haar jurk aantrekt met haar moeder, zus of goede vriendin. Het moment dat de bruidegom zijn aanstaande voor het eerst ziet is een prachtig fotomoment, vooral als je dit buiten doet! Tijdens de gehele dag ben ik alert en leg ik jullie verhaal vast. Van de traan tijdens de ceremonie, tot het kleine bruidsmeisje dat van de taart snoept; ik houd van die kleine, authentieke momentjes. Familie is een belangrijk onderdeel van mijn bruidsreportage, immers zijn zij ook aanwezig bij jullie grote dag. Ik houd van oprechte foto's die weergeven zoals de dag is.

Dat maakt een So Fine Photography reportage zo bijzonder:

Het vertelt júllie verhaal door míjn ogen. 

Sophie de Bie - den Heijer
Heemstede
(maar werkzaam door het hele land... en daar voorbij!)

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
950 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling via internetbankieren
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over So Fine Photography

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
anouschka_nuyens
Door Anouschka
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na prettige communicatie via de mail kwam Sophie bij ons thuis voor het kennismakingsgesprek. Het is toch altijd even aftasten of het klikt. Sophie is heel prettig in de omgang en is rustig, professioneel en gepassioneerd over haar vak als fotografe. Ze zet jullie als bruidspaar op nummer 1 en laat jullie je prettig voelen. Op de trouwdag zelf vergaten wij zelfs dat ze om ons heen liep. Ze weet precies de momenten te fotograferen waarom het gaat. En ze heeft daarbij oog voor de kleinste details die spontaan gebeuren op de dag. Naast haar persoonlijke kwaliteiten, maakt Sophie gebruik van de juiste apparatuur. Ze gebruikte twee fototoestellen en weet met beide toestellen precies welke resultaten je kan behalen. Scherpte, diepte, donker, licht, sluitertijden, beweging, noem het maar op, of Sophie weet hoe het moet. 

Bij een trouwfotograaf is het altijd lastig beslissen van tevoren of diegene bij je past. Wij zouden zeggen. Ga met Sophie in gesprek, leg je wensen uit en dan weten wij zeker dat deze uit zullen komen als je voor haar als fotografe kiest. 

Misbruik rapporteren
rjsitvast
Door RJ
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens ons trouwen heeft Sophie alle mooie momenten vastgelegd. Nadat een prettig kennismakingsgesprek had plaatsgevonden en nadat wij een aantal foto's gezien hadden, wisten wij dat we deze verantwoordelijke opgave aan Sophie over konden laten. Met goed gevoel voor de persoonlijke situatie, oog voor detail en familie, heeft zij prachtige foto's gemaakt. Nog regelmatig kijken wij naar de foto's en komen alle herinneringen boven. Veel dank Sophie!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact