• Prijsklasse Midden
  • Website

V I D E O G R A A F // C A R O L I E N  TE  W I E R I K

De beste manier (vind ik) om je bruiloft steeds weer opnieuw te beleven is via film. Ik leef voor liefde en verhalen. Van jongs af aan ben ik al bezig met verhalen vertellen. Dat begon al met mijn Lego avonturen in de kleuterklas :)

Mijn liefde zit in het vastleggen van bruiloften. Welke bruiloft dan ook. Niks is te gek! Mijn filmstijl is ruig, moody en puur. Ik probeer mee te gaan met de nieuwste moderne trends, maar wel in mijn eigen stijl natuurlijk. Ik zal jullie bijna nooit vragen om voor mijn camera te posseren. Al mijn shots zijn namelijk het liefst zo spontaan en ongeposeerd mogelijk.

Ik zie het niet zomaar als een video, maar als een momentopname van de tijd. Door de video opnieuw te kijken ga je terug in de tijd en hoop ik dat jullie weer hetzelfde kunnen voelen als toen. We hebben altijd een keuze om te kiezen, dus kies voor liefde!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 6 reviews
Door lauravandenbol
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carolien is echt een aanrader!!! Zoek niet langer naar een videograaf want je hebt in Carolien de perfecte gevonden!

In de zeven minuten durende video van onze huwelijksdag heeft ze een prachtige indruk gegeven van deze dag. Alle elementen die voor ons belangrijk waren heeft ze erin weten te verwerken. Ze heeft de juiste sfeer weten te vangen. Ik blijf de video maar kijken want ik kan er geen genoeg van krijgen .

Ook het contact en de voorbereiding verliepen zeer prettig. Carolien bereidt zich gedegen voor om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de dag en wat voor ons belangrijk is. Op de dag zelf merk je amper dat ze er is. Dat is heel fijn want er komt al zoveel op je af. 

Dankjewel Carolien voor het zeer mooie werk dat je geleverd hebt! Je mag trots zijn op jezelf.

Misbruik rapporteren
Door lilian_ten_wolde
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is echt een aanrader om Carolien te vragen als videograaf voor je bruiloft. Ze maakt een onwijs mooie video van je bruiloft, waardoor je nog lang kan nagenieten van de prachtige dag Ze heeft onze gehele bruiloft vastgelegd, en we zijn onwijs blij met het eindresultaat. 

Carolien valt tijdens de bruiloft helemaal niet op, maar ze legt wel alle leuke momenten vast. Carolien denkt goed mee met hetgeen je als bruidspaar graag wil. Na het in elkaar zetten van het filmpje heb je de mogelijkheid om feedback te geven en zorgt ze ervoor dat je het filmpje als bruispaar helemaal fantastisch vindt. 

We zijn onwijs blij met de video die zij voor ons heeft gemaakt. De video geeft een mooie impressie van de dag en het is heel goed in elkaar gezet. Ze zorgt ook dat alle gasten terugkomen in het filmpje, wat onwijs leuk is! 

We zouden Carolien aan iedereen aanraden als videograaf en we zouden haar zo weer boeken! 

Misbruik rapporteren
Door selinewesterbeek2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kijken terug op een ontzettend fijne en soepele samenwerking met Carolien. Na een kennismakingsgesprek met Carolien hebben we, na enige twijfel of een videograaf naast een fotograaf echt nodig is, de knoop doorgehakt! Wij waren enthousiast maar Carolien net zo! En we hebben hier geen seconde spijt van gehad!

Wat wij zo bijzonder aan de trouwvideo vinden is de wijze waarop Carolien al onze vrienden en familie in beeld heeft gebracht, een oog heeft voor alle details en externe partijen, zoals een BABS, DJ of personeel, niet in beeld brengt. Het filmpje draait dus echt om ons en onze gasten! Carolien zelf lijkt op de trouwdag onzichtbaar! Ze is er wel, maar je merkt haar niet op. 

Met heel veel trots laten wij een prachtige en pure trouwvideo aan onze vrienden en familie zien! De een pinkt een traan weg en de ander zit met een glimlach van oor tot oor naar de film te kijken. Samen met hen beleven we de dag echt opnieuw! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1390 (10 uur filmen)
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik werk met een betaling in 2 termijnen. De eerste termijn, ofwel aanbetaling, volgt direct na de boeking. De 2e factuur komt na de bruiloft samen met de eerste montage.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
ong. 2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik ken een aantal superleuke fotografen waar ik heel fijn mee kan samenwerken. En qua stijl zitten wij ook op één lijn. Ook belangrijk :)
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik vind een goede montage belangrijk en zal hem dus niet snel afraffelen. Ik probeer de eerst versie binnen 3 weken op te sturen, maar soms duurt het langer. Vooral in het hoogseizoen. Ik zorg er in ieder geval voor dat jullie de uiteindelijke versie binnen 8 weken thuis hebben.

Adres

Stad: 3117VK
Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Midden
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek