• Prijsklasse Midden
  • Website

V I D E O G R A A F // C A R O L I E N  TE  W I E R I K

De beste manier (vind ik) om je bruiloft steeds weer opnieuw te beleven is via film. Ik leef voor liefde en verhalen. Van jongs af aan ben ik al bezig met verhalen vertellen. Dat begon al met mijn Lego avonturen in de kleuterklas :)

Mijn liefde zit in het vastleggen van bruiloften. Welke bruiloft dan ook. Niks is te gek! Mijn filmstijl is ruig, moody en puur. Ik probeer mee te gaan met de nieuwste moderne trends, maar wel in mijn eigen stijl natuurlijk. Ik zal jullie bijna nooit vragen om voor mijn camera te posseren. Al mijn shots zijn namelijk het liefst zo spontaan en ongeposeerd mogelijk.

Ik zie het niet zomaar als een video, maar als een momentopname van de tijd. Door de video opnieuw te kijken ga je terug in de tijd en hoop ik dat jullie weer hetzelfde kunnen voelen als toen. We hebben altijd een keuze om te kiezen, dus kies voor liefde!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door lineketheelen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na wat twijfelen heb ik toch voor een videografe gekozen voor onze bruiloft, Carolien kwam op ons pad via Facebook. Ik boekte haar zonder te weten welke meerwaarde ze ons mee zou geven. En wat voor een was dat. Ongelofelijk hoe prachtig mooi een video met bewegende beelden van jezelf en geliefden te hebben van je bruiloft en dan ook nog op zo'n mooie manier vast gelegd.. Carolien hoor en zie je niet tijdens je dag en ze is heerlijk fijn om mee te werken. Ik zou het echt iedereen aanraden, zo blij met het resultaat! 

Misbruik rapporteren
Door daniellekroneman
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Carolien is een ontzettend getalenteerde videografe en ik had de eer om vorig jaar met haar samen te werken. Ze is spontaan, grappig, lief en is ontzettend gedreven in haar werk - en ze levert prachtig werk! Ik heb haar in een korte tijd mogen zich uitgroeien tot de getalenteerde videografe is ze vandaag is. Carolien, je bent een fantastisch mens en ik raad dan ook elk bruidspaar aan om voor jou te kiezen!

Misbruik rapporteren
Door rimmert
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Voor een bruidsvideo van Carolien te Wierik heb ik de dronebeelden mogen verzorgen. Het was zeer fijn samenwerken met Carolien. Ze werkt met gevoel voor detail en weet altijd op prettige manier aanwijzingen te geven aan het paar waardoor er een prettige sfeer ontstaat. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1390 (10 uur filmen)
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik werk met een betaling in 2 termijnen. De eerste termijn, ofwel aanbetaling, volgt direct na de boeking. De 2e factuur komt na de bruiloft samen met de eerste montage.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
ong. 2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik ken een aantal superleuke fotografen waar ik heel fijn mee kan samenwerken. En qua stijl zitten wij ook op één lijn. Ook belangrijk :)
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik vind een goede montage belangrijk en zal hem dus niet snel afraffelen. Ik probeer de eerst versie binnen 3 weken op te sturen, maar soms duurt het langer. Vooral in het hoogseizoen. Ik zorg er in ieder geval voor dat jullie de uiteindelijke versie binnen 8 weken thuis hebben.

Adres

Stad: 3117VK
Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Midden
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek