Carolien te Wierik Videografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Carolien te Wierik Videografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De beste manier (vind ik) om je bruiloft steeds weer opnieuw te beleven is via film. Ik leef voor liefde en verhalen. Van jongs af aan ben ik al bezig met verhalen vertellen. Dat begon al met mijn Lego avonturen in de kleuterklas :)

Mijn liefde zit in het vastleggen van bruiloften. Welke bruiloft dan ook. Niks is te gek! Mijn filmstijl is ruig, moody en puur. Ik probeer mee te gaan met de nieuwste moderne trends, maar wel in mijn eigen stijl natuurlijk. Ik zal jullie bijna nooit vragen om voor mijn camera te posseren. Al mijn shots zijn namelijk het liefst zo spontaan en ongeposeerd mogelijk.

Ik zie het niet zomaar als een video, maar als een momentopname van de tijd. Door de video opnieuw te kijken ga je terug in de tijd en hoop ik dat jullie weer hetzelfde kunnen voelen als toen. We hebben altijd een keuze om te kiezen, dus kies voor liefde!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.550 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik werk met een betaling in 2 termijnen. De eerste termijn, ofwel aanbetaling, volgt direct na de boeking. De 2e factuur komt na de bruiloft samen met de eerste montage.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Carolien te Wierik Videografie

4.9
20 reviews
20 reviews
Professionaliteit
(17)
(3)
Prijs/kwaliteit
(17)
(3)
Aanrader?
(19)
(1)
alice-ybeline
Door Alice
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carolien heeft onze bruiloft vastgelegd. Het contact was heel fijn en duidelijk, je weet wat je krijgt en waar je aan toe bent. Wij kozen daarbij voor een second shooter met drone en volledige ceremonieopname. Op de dag zelf hebben we totaal niet gemerkt (in positieve zin!) dat Carolien aanwezig was. We zijn geen types die ervan houden om in het middelpunt te staan, maar Carolien heeft ons op een hele ontspannen manier weten vast te leggen. De sfeer was enorm goed! Al na zo'n 3 weken was onze video klaar en wat is hij perfect! Echt nog beter en mooier dan we verwacht hadden, en de verwachtingen waren al hoog :) We zijn enorm dankbaar dat onze dag op zo'n mooie, bijzondere manier is vastgelegd. Precies zoals we hoopten en zoals we de dag beleefd hebben!

Misbruik rapporteren
julie.hochstenbag
Door Julie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carolien is écht fantastisch! Onze bruiloft was een magische dag met een gouden randje en Carolien heeft dit perfect weten vast te leggen. Bij het zien van de video waren we allebei tot tranen geroerd, ze brengt ons elke keer weer terug naar onze geweldige dag met alle emoties die erbij horen. Naast dat Carolien een super videograaf is, is ze ook heel lief en gezellig. Als ik het nog een keer over moest doen dan zou ik 100% weer voor Carolien kiezen, ik raad haar dan ook echt iedereen aan!

Misbruik rapporteren
m93lena1
Door lena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carolien is een super pro videograaf! Onwijs tevreden van haar werk. Elke keer als we t film aan onze familie/vrienden laten zien iedereen wordt emotioneel. ZIj luistert echt naar wat je wilt en ook al zit het niet in haar stratje zoekt ze een middelweg. Als ik het weer zou moeten kiezen zou ik sws weer voor Carolien gaan. En ook is ze zo vriendelijk dat ik gerust met haar een koffie zou kunnen drinken.

aanrader dus!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3117VK

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact