The London Bridal Show: hét langverwachte Bruidsevenement van 2017

Terwijl het einde van 2016 nadert, is de bruidsindustrie al volop bezig met de London Bridal Show van 2017. Het evenement is de kick off van het nieuwe bruidsseizoen dat in maart begint.

Dit is hét evenement voor elke designer, fabrikant en inkoper. Met meer dan 100 ontwerpers en 200 collecties, komt de hele bruidswereld samen onder één dak om de nieuwste trends, nieuwste designers en meest prachtige creaties te bewonderen. Op het evenement vindt je letterlijk alles wat met een bruiloft te maken heeft; van bruidsjurken, tot accessoires en herenkleding.

AD 4

AD 1

Dit jaar kijken we met name uit naar de wonderen die Essence Designs verricht met kant, de prachtige elegante mermaid jurken van Justin Alexander, een selectie van volumineuze rokken van Casablanca Bridal en de authentieke petticoat-style lagen rokken van Lillian West.

Sorry voor de spoilers – maar deze collecties zijn het wachten zeker waard!

AD 9

Gedurende het weekend, zullen de aanwezigen op dit Bruids evenement de beste internationale collecties zien van 2017. Invloedrijke namen zoals Cosmobella, Alfred Angelo, Demetrios, Kenneth Winston, Martina Liana en Sweet Darlings, zullen hier te zien zijn. Dit is voor inkopers de perfecte manier om de laatste trends te selecteren voor hun toekomstige bruidsklanten.

AD 8

Desalniettemin, is The London Bridal Show meer dan alleen een inkoop en netwerk evenement. Het is een evenement waar ook ideeën en inspiraties worden uitgewisseld. Behalve modeshows, worden er ook seminars gegeven door de beste experts, voor ontwerpers en inkopers. Thema’s zoals de invloeden van social media, sales advies en juridisch advies zullen allemaal ter sprake komen tijdens deze seminars.

AD 6

AD 5

Maar dat zijn niet de enige extra’s van dit evenement. Bruiloften draaien om geluk, gezelligheid en genot, en dit zijn precies de woorden die ook The London Bridal Show beschrijven. Tijdens het 3-daagse evenement kunnen de inkopers genieten van de exclusieve business en VIP-lounges met gratis drank van de Champagne Bar.

AD 10

Tot slot zullen de grootste namen van het evenement bij elkaar komen voor een avond vol glamour en entertainment bij de Kensington Roof Gardens voor RBA Awards Ceremonie.

AD 3

Laat een bericht achter

15 ongelooflijke nummers van David Bowie voor op uw bruiloft
15 ongelooflijke nummers van David Bowie voor op uw bruiloft
Ga mee in de muziek van David Bowie en ontdek de favoriete nummers van hem om toe te voegen aan jouw bruiloft...
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Zankyou heeft een selectie gemaakt van de mooiste trouwkastelen in Nederland. Beleef jouw sprookje in één van deze ...
Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Wil jij mooie herinneringen overhouden aan je bruiloftsdag? Dan is het van belang dat je op zoek gaat naar een goede fotograaf: wij hebben voor jou onze favorieten alvast op een rijtje gezet...
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
Het is eindelijk maart! Dat betekent dat het vooruitzicht van mooi weer steeds dichterbij komt. De hoogste tijd dus om te kijken naar Zankyou's selectie van de beste buitenlocaties in Nederland van 2016!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie