The London Bridal Show: hét langverwachte Bruidsevenement van 2017

Het is het evenement voor iedere ontwerper, fabrikant en inkoper in de bruidsindustrie. Ontdek wat The London Bridal Show in 2016 te bieden had en wat we dus kunnen verwachten voor 2017!

  • Real Weddings
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • 2017

Terwijl het einde van 2016 nadert, is de bruidsindustrie al volop bezig met de London Bridal Show van 2017. Het evenement is de kick off van het nieuwe bruidsseizoen dat in maart begint.

Dit is hét evenement voor elke designer, fabrikant en inkoper. Met meer dan 100 ontwerpers en 200 collecties, komt de hele bruidswereld samen onder één dak om de nieuwste trends, nieuwste designers en meest prachtige creaties te bewonderen. Op het evenement vindt je letterlijk alles wat met een bruiloft te maken heeft; van bruidsjurken, tot accessoires en herenkleding.

AD 4

AD 1

Dit jaar kijken we met name uit naar de wonderen die Essence Designs verricht met kant, de prachtige elegante mermaid jurken van Justin Alexander, een selectie van volumineuze rokken van Casablanca Bridal en de authentieke petticoat-style lagen rokken van Lillian West.

Sorry voor de spoilers – maar deze collecties zijn het wachten zeker waard!

AD 9

Gedurende het weekend, zullen de aanwezigen op dit Bruids evenement de beste internationale collecties zien van 2017. Invloedrijke namen zoals Cosmobella, Alfred Angelo, Demetrios, Kenneth Winston, Martina Liana en Sweet Darlings, zullen hier te zien zijn. Dit is voor inkopers de perfecte manier om de laatste trends te selecteren voor hun toekomstige bruidsklanten.

AD 8

Desalniettemin, is The London Bridal Show meer dan alleen een inkoop en netwerk evenement. Het is een evenement waar ook ideeën en inspiraties worden uitgewisseld. Behalve modeshows, worden er ook seminars gegeven door de beste experts, voor ontwerpers en inkopers. Thema’s zoals de invloeden van social media, sales advies en juridisch advies zullen allemaal ter sprake komen tijdens deze seminars.

AD 6

AD 5

Maar dat zijn niet de enige extra’s van dit evenement. Bruiloften draaien om geluk, gezelligheid en genot, en dit zijn precies de woorden die ook The London Bridal Show beschrijven. Tijdens het 3-daagse evenement kunnen de inkopers genieten van de exclusieve business en VIP-lounges met gratis drank van de Champagne Bar.

AD 10

Tot slot zullen de grootste namen van het evenement bij elkaar komen voor een avond vol glamour en entertainment bij de Kensington Roof Gardens voor RBA Awards Ceremonie.

AD 3

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!