Lillian West 2017: trouwjurken met de mooiste details!

Als jij druk bezig bent met het plannen van je bruiloft en je hebt nog geen bruidsjurk kunnen vinden dan heb je geluk! Wij brengen je de nieuwe Lillian West lente-zomer collectie voor 2017.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • 2017

Iedereen weet dat de trouwjurk is het best bewaarde geheim is van het huwelijk en met veel zorg is gekozen. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om de jurk de kiezen. We worden overladen met designs, ontwerpers en opties. Eén van de bedrijven die de beslissing iets makkelijker maakt is Lillian West, de exclusieve jurken maken vrouwen gelukkig over de hele wereld.

Dus als jij druk bezig bent met het plannen van je bruiloft en je hebt nog geen bruidsjurk kunnen vinden dan heb je geluk! Wij brengen je de nieuwe Lillian West lente-zomer collectie voor 2017. Met deze ontwerpen, waarin je de nieuwste trends kunt vinden, zul jij er tiptop uitzien op de grote dag!

In de collectie zien we designs met een boho-chic uitstraling, perfect voor de bohemian bruiloft! Ook zien we bruidsjurken met pofmouwen, borduurwerk en bloemmotieven. Voor de gedurfde bruiden zijn er kortere jurken met peplum. De collectie is gevarieerd en uniek. Er zit voor elke aanstaande bruid iets bij!

Lees ook: de beste tips over hoe jij jouw trouwjurk mooi kunt houden, In je bruidsjurk met een gezond kleurtje; do’s en don’ts, Hoe vind je de trouwjurk die bij je figuur past?, 50 bruidsaccessoires voor 2017 

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!