De warme Real Wedding van Nikita en Jarno!

De relaxte en liefdevolle trouwdag van Nikita en Jarna, gefilmd door Pure Films, mag je niet missen!

  • Real Weddings
  • Bruidspaar
  • In de buitenlucht

Na 9,5 jaar verkering heeft Jarno zijn liefste Nikita ten huwelijk gevraagd. Dit heeft hij gedaan in het prachtige Italiaanse stadje Portovenere, Italië. Na een paar dingen bekeken te hebben liepen ze samen af naar een rotsformatie met uitzicht over de zee en een oud kerkje. Genietend van het mooie uitzicht vroeg Jarno of Nikita wat te drinken wilde en toen haalde hij als verrassing een fles koude champagne uit zijn tas. Naast een flesje bubbels had hij ook een waanzinnig mooie ring voor Nikita (ontworpen door haar eigen vader die goud- en zilversmid is) en stelde hij haar de vraag waarop zij antwoordde dat zij heel graag zijn vrouw wil worden. 11 maanden later was het dan eindelijk zover en gaven de twee elkaar het jawoord!

Adverteren

Na een paar slechtweer berichten waren er twijfels of het zonnetje die dag nog door zou komen, maar uiteindelijk heeft hij gestraald als geen ander. De twee trouwden bij trouwlocatie Mooirivier in Dalfsen. Terwijl Nikita zich hier vroeg in de morgen aan het voorbereiden was op haar grote dag waren fotografen Daan en Rianne van Pure Films al aanwezig om de eerste shots te maken. Niet lang daarna kwam ook fotografe Debby Elemans om de mooiste herinneringen te schieten. De hele dag liep op rolletjes dankzij weddingplanner Bella Vita Weddings

Nu zowel Nikita als Jarno klaar zijn is het tijd voor de first look. Jarno wacht Nikita met de rug toe op met een trouwpak aan van Mannenmode Hendriksen. Nikita komt in haar trouwjurk van Assepoester aan gelopen met een lach van oor tot oor en tikt hem voorzichtig op de schouder. Daarna veranderen ze in twee sprakeloze volwassenen die hun ogen niet van elkaar af kunnen houden. Wat is dit toch een heerlijk moment om te zien! Op de rest van de video is te zien dat de bruiloft een relaxte sfeer had en vooral heel liefdevol was.

Een prachtige video van een heerlijke dag en wat is het toch bijzonder om zo een aandenken van je trouwdag te hebben! Ben jij nog niet uitgekeken? Bekijk dan hier de muzikale Real Wedding van Jeffrey en Marjon en de liefdevolle trouwvideo van Maaike en Kees Jan.

Voor meer inspiratie en alle hulp omtrent de bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Assepoester trouwjurken Bruidsmode Boetiek
Pure Films Videografen
Debby Elemans Photography Trouwfotografen
Bella Vita Weddings Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!