Kirsten & Freek trouwen bij het Rijk van de Keizer!

Kirsten en Freek trouwden op een zeer speciale datum... en delen hun mooiste herinneringen met een prachtige trouwvideo!

  • Real Weddings
  • Nederland

Kirsten en Freek trouwen op 22 april 2017 in het Rijk van de Keizer in Amsterdam. Deze prachtige trouwvideo van Pure Films neemt ons mee in hun love story! Samen met de prachtige bloemen van Judith Slagter, Freek’s pak van Suit Supply, Kirsten’s prachtige jurk van Ladybird, een vreselijk mooie en lekkere taart van Life of Pie en natuurlijk de getalenteerde fotografen Elke Verbruggen en Berdien Westland komen we tot een mooi resultaat als de trouwdag van Kirsten & Freek!

Wilden jullie graag een trouwvideo of kwam het op jullie pad afgelopen?

 ”Wij wilden de geweldige herinnering van onze trouwdag keer op keer herbeleven en kozen daarom voor een trouwvideo.”

Waarom hebben jullie voor deze trouwdatum gekozen?

Adverteren

”We wilden graag in de lente trouwen, en kozen om deze reden voor een trouwdatum in april 2017.  We kozen voor 22 april, omdat het ons de beste periode leek vanwege het weer en andere feestdagen gedurende deze maand. Het weekend ervoor zou het namelijk Pasen, en het weekend erna Koningsdag zijn.”

Achteraf bleek deze datum ook erg speciaal te zijn, omdat de voorouders van Kirsten ook op deze datum zijn getrouwd! Kirsten’s moeder wist de precieze datum terug te vinden in de trouwakte en kwamen er zo samen achter. Toeval of …?

Hoe vond het huwelijksaanzoek plaats?

 ”Heel onverwacht! We waren al bijna 7 jaar samen en hadden het er natuurlijk weleens over gehad dat we ooit wilden trouwen, maar hadden hierbij geen haast.”

Uiteindelijk was het moment aangebroken in mei 2015 op het strand van Scheveningen. Freek had Kirsten meegenomen voor een weekendje Den Haag. Nadat ze een fantastische avond en dag achter de rug hadden, zouden ze die middag eigenlijk alweer naar huis gaan. Maar zoals je al kunt raden kwam Freek toen met het idee om nog even naar het strand te gaan. Ze moesten wel nog even langs het hotel gaan, want hij moest iets ophalen. Dit bleek een rieten picknick-koffer te zijn. Eenmaal op het strand, alles uitgestald (en Kirsten nog nietsvermoedend) kwam daar het moment aan.

”Volledig verrast kwamen de tranen en vroeg ik nog een paar keer of dit echt was.. of een grap? Ja, het was echt! De tweede verrassing was dat we nog een tweede overnachting in Den Haag hadden, dus we hebben de verloving meteen goed gevierd.”

Waarom hebben jullie gekozen voor het Rijk van de Keizer?

”Dit was de eerste locatie die we bekeken en het voelde meteen goed. We wilden graag een groene omgeving en een relaxte sfeer, en dat is precies wat deze locatie uitstraalt. Dat paste helemaal bij ons! We zeiden allebei: ‘Zullen we voor deze gaan en de rest gewoon laten zitten?’ Maar we hadden nog 3 locatie-afspraken op de agenda, dus die hebben we toch nog bezocht. Dat gevoel hebben we niet meer teruggekregen bij de andere locaties, dus het Rijk van de Keizer was voor ons!”

Krijg je geen genoeg van deze trouwvideo? En wil je nóg meer bruiloften zien om je helemaal te laten inspireren? Bekijk dan ook de trouwvideo van Gaby & Bennie uit Emmen op de pier van het Ermerstrand óf  Maaike en Kees Jan. Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pure Films Videografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!