NL Login
1 van 16 foto's
Trouwfilm Rijswijk - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Goch - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Ruben & Laura - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Sigrid & Dieter - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Sophie & Daan - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Desert Inspired Wedding - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Wassenaar - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Ranil & Debbie - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Trouwfilm Eva & Oscar - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Bohemian bridal shower - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Family Shoot - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Steampunk styled shoot - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Amsterdam trouwvideo - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Den Haag trouwvideo - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
Texel trouwvideo - The Best of Times Films
1 van 16 foto's
1 van 16 foto's

Beschrijving

The Best of Times Films is in Den Haag gevestigd bedrijf, gespecialiseerd in trouwfilms en evenementenopnames. We streven er naar om al jullie speciale gelegenheden in een ware cinematische stijl vast te leggen. Werkend met 2 cameramensen en 3 HD-camera’s filmen wij jullie gebeurtenis vanuit verschillende camerapunten en daarmee een alles inbegrepen aandenken van jullie (trouw)dag creërend. We bieden een all-round service: filmen, editen en colourgraden omvatten onze werkwijze.
The Best of Times Films streeft altijd naar excellentie en een persoonlijke aanpak voor ieder koppel. We zetten alles op alles om jullie visie en wensen te laten gelden! Een trouwfilm van The Best of Times Films is meer dan een simpele reportage, het is een unieke ervaring! Al onze trouwfilms zijn ‘handgemaakt’, maatwerk met speciale aandacht voor details. Jullie trouwfilm is niet alleen een montage van gebeurtenissen. Het is ook een getuigenis, daarom hebben we speciale aandacht voor alle emoties de boven komen op ‘de dag’. Een traan, een lach, een trotse blik, een zachte aanraking, een nerveuse glimlach en een triomfantelijke ‘Ja, ik wil!’, dat zijn de dingen die een trouwdag onvergetelijk maken. Onze trouwfilms zijn persoonlijk en uniek; ze zijn een gezonde combinatie van technische kennis en creativiteit. Niet alleen hebben wij de uitrusting om indrukwekkende beelden vast te leggen, ook het met ultieme zorg editen (bewerken) van de beelden is een zeer belangrijk deel van de uitdaging.

We bieden een uitgebreid verslag van huwelijken en hebben verschillende pakketten om aan jullie specifieke wensen te voldoen. Als eindresultaat bieden niet alleen een prachtig bewerkte, korte trouwclip met alle highlights (hoogtepunten), maar ook een ‘echte’ film met een lengte tot 120 minuten, afhankelijk van het pakket.
Een ‘highlights’ trouwclip is een compilatie van de beste, meest indrukwekkende, meest oprechte en meest wonderlijke momenten, op de muziek van jullie keuze, en eventueel de trouwbelofte en het JA-woord inbegrepen.
Maar wat te doen met de rest van het fimmateriaal? Soms wil je jullie dag helemaal opnieuw bekijken, iedere lach, iedere traan en ieder triomfantelijk moment opnieuw belevend. Grote trots voelen we in onze producties van volledig bewerkte en ge-colourgrade-de trouwfilms, waarin we geen woord, geen belofte en geen kus missen. Onze film- en geluidstechniek laat ons de ceremonie, de toespraken en de openingsdans volledig vastleggen. Wij werken altijd op locatie met 2 videografen, die 2 of 3 camera’s bedienen. Dit geeft ons de mogelijkheid om vanuit verschillende hoeken te filmen, later bewerkt in een samenhangend verhaal, waarbij de verschillende ‘shots’ een gevoel van een bioscoopfilm geven.
The Best of Times Films koestert de eer van het aanwezig mogen zijn en het vastleggen van jullie waardevolle herinneringen, wij leveren iedere mogelijke inspanning om jullie ‘Best of Times’ onvergetelijk te maken. Twijfel niet op contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze service en de pakketten die we bieden.

Meningen (1)

5.0
meer dan 5 1 mening

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Door anrimaharadze
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met alle plezier wil ik The Best of Times Films aan iedereen aanbevelen. Ik en mijn echtgenote Sylwia hebben deze videografen op het laatste moment bereid gevonden onze bruiloft te filmen en wij waren heel blij met het feit dat zij ons konden helpen. Wij zijn ontzettend tevreden met het uiteindelijke resultaat. Dankzij het team van The Best of Times Films zijn onze meest belangrijke, unieke en emotionele momenten voor altijd vastgelegd. Zij luisteren heel goed naar de wensen van hun klanten en leveren precies wat van hen gevraagd wordt. Tijdens de bruiloft gingen zij heel onopvallend te werk waardoor wij en onze gasten zich erg op ons gemak voelden. Het eindresultaat werd een super mooi verhaal van onze meest waardevolle dag en heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en willen The Best of Times Films aan alle toekomstige bruidsparen aanbevelen.

Misbruik rapporteren

Heeft u het gebruikt? Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Een videograaf op jullie bruiloft? Professionals vertellen waarom dit een heel goed idee is!
Ruig & Zoet: Met de bruiloft shoot in Steampunk stijl!
Ruig & Zoet: Met de bruiloft shoot in Steampunk stijl!

Adres van The Best of Times Films in Zuid-Holland:

Fahrenheitstraat 64 2561 ED Den Haag

Vaak gestelde vragen - FAQ

 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Medium prijzen

 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  €725- €1325

 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Video

 • Wat zijn de werktijden?

  23:30

 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand

 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig

 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten

 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014