18

Omschrijving van het bedrijf

De sfeer die ontstaat tussen twee mensen, omringd door liefde, bij een prachtig kasteel of landhuis, in combinatie met een perfect gestileerde entourage, vinden wij bijzonder. Dat beeld willen we voor jullie vastleggen, voor nu en voor later.

We geloven dat vertrouwen de basis is voor fantastische foto’s. Graag leren we jullie daarom al vóór de bruiloft kennen met een ‘Loveshoot’. Hierbij ontdekken we elkaars passie, leren we ontspannen met elkaar omgaan en kunnen jullie alvast een beetje wennen aan de camera. Én helpen we jullie met het plannen van de dag op de trouwlocatie.

Kortom het wordt jullie 'Best Day Ever'.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  1750
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  0:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betaling gaat in delen, een deel voor en een deel na de trouwdag wordt gevraagd.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  Meer dan 6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Als bruidsfotograaf fotograferen we alleen trouwerijen bij een kasteel of landgoed. Uitzonderingen hierop komen voor wanneer de locatie veel mooie geschiedenis heeft. We laten ons inspireren door schilders uit de Gouden Eeuw, geschiedenis van Nederland en Van Gogh en laten dit terugkomen in de foto's.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2006

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (13)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 13 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Arvid en Mayke zijn allebei leuke en goede fotografen! Ze zijn erg aardig en het is dan ook leuk om ze als fotograaf op je bruiloft te hebben rondlopen. Wij zijn erg tevreden over de foto's die ze van onze bruiloft hebben gemaakt!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mensen met een hart voor het vak. Doen er alles aan om het perfecte shot te krijgen terwijl ze inmengen met de gasten. Aanrader!!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen ervoor om alleen Arvid als fotograaf te hebben (paste qua prijs beter bij ons budget). Wij vonden het helemaal top! Allereerst complimenten voor de voorbereiding van de dag zelf. Hij heeft heel fijn met ons meegedacht. Hij heeft getoond flexibel te zijn, en dat waarderen we erg. Verder vinden we hoe hij de dag zelf aanwezig was ontzettend prettig. Hij was overal op de goede plek, maar zonder al te opvallend aanwezig te zijn. Ook met de kinderen heeft hij het zo leuk gedaan. Ten slotte vinden wij het album wat hij gemaakt heeft echt ontzettend gaaf. Ook de snelheid waarmee hij de preview al klaar had en ook de snelheid van het album...Helemaal top! Alles heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan en we kunnen hem zeker aanraden. Ik weet zeker wanneer je voor beide fotografen kiest, dat het nog fantastischer wordt, maar ja dat kunnen we niet uit eigen ervaring vertellen ;-)

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij ARV & MAYK is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden. ARV & MAYK onderscheiden zich als trouwfotografen door betrokkenheid en aandacht voor detail. Dit blijkt niet alleen uit hun oog voor het bruidspaar zelf, maar juist ook door het vastleggen van mooie momenten op de achtergrond die het bruidspaar niet direct meekrijgt. 

Misbruik rapporteren
Door info9829
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We denken aan onze trouwdag terug met een grote glimlach, en dat mede door Arv en Mayk. Vanaf het eerste contact wisten wij jullie onze fotografen moesten worden. De ‘eerste ontmoeting’ in het café in Wageningen: vol gezelligheid en professionaliteit! Een unieke combinatie. Terugkijkend naar onze foto’s horen wij het gezellige ‘gekibbel’ (met een grote knipoog) tussen jullie tijdens het maken van de foto’s wat ons steeds weer lieten lachen. Jullie weten precies wat jullie doen, waar te staan en onzichtbaar te zijn. Onze best day ever, zeker mede door jullie Arv en Mayk!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Nelleke Stark Fotografie
Trouwen in Gelderland: de absolute topleveranciers voor jullie verzameld!
Foto: Zondag Fotografie
De beste trouwfotografen voor jouw bruiloft in Gelderland!
Foto: Wat een plaatje by Angie Peralta
Styled Shoot: English Rose

Adres van ARV & CO Bruidsfotografie in Gelderland:

Pad van Jip en Janneke 6708 TG Wageningen
 • #Midden
 • #Fotografie