15
1 van 16
ARV & MAYK | Best Day Ever
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16
1 van 16

Omschrijving

De sfeer die ontstaat tussen twee mensen, omringd door liefde, bij een prachtig kasteel of landhuis, in combinatie met een perfect gestileerde entourage, vinden wij bijzonder. Dat beeld willen we voor jullie vastleggen, voor nu en voor later.

We geloven dat vertrouwen de basis is voor fantastische foto’s. Graag leren we jullie daarom al vóór de bruiloft kennen met een ‘Loveshoot’. Hierbij ontdekken we elkaars passie, leren we ontspannen met elkaar omgaan en kunnen jullie alvast een beetje wennen aan de camera. Én helpen we jullie met het plannen van de dag op de trouwlocatie.

Kortom het wordt jullie 'Best Day Ever'.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website!

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  1400
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de werktijden?

  8:00
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Betaling gaat in delen, een deel voor en een deel na de trouwdag wordt gevraagd.
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  3 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Als bruidsfotograaf fotograferen we alleen trouwerijen bij een kasteel of landgoed. Uitzonderingen hierop komen voor wanneer de locatie veel mooie geschiedenis heeft. We laten ons inspireren door schilders uit de Gouden Eeuw, geschiedenis van Nederland en Van Gogh en laten dit terugkomen in de foto's.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2006

Reviews (9)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
9 meningen
Door info9829
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We denken aan onze trouwdag terug met een grote glimlach, en dat mede door Arv en Mayk. Vanaf het eerste contact wisten wij jullie onze fotografen moesten worden. De ‘eerste ontmoeting’ in het café in Wageningen: vol gezelligheid en professionaliteit! Een unieke combinatie. Terugkijkend naar onze foto’s horen wij het gezellige ‘gekibbel’ (met een grote knipoog) tussen jullie tijdens het maken van de foto’s wat ons steeds weer lieten lachen. Jullie weten precies wat jullie doen, waar te staan en onzichtbaar te zijn. Onze best day ever, zeker mede door jullie Arv en Mayk!

Misbruik rapporteren
Door info8736
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Arvid en Mayke zijn twee hele leuke mensen die hun vak verstaan. Het lijkt me fijn om hen om me heen te hebben als fotografen als ik zou trouwen. Ik ben al getrouwd, jammergenoeg ;-)

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldige mensen die passie hebben voor hun vak!! Prachtig eindresultaat!!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Arvid en Mayke zijn een super tof stel en van alle markten thuis. Ze hebben niet alleen onze trouwdag (20-07-2016) als een sprookjesverhaal vastgelegd maar zijn ook vooraf met ons afgereisd naar Parijs om daar een super romantische loveshoot met ons te maken. Ze hebben onwijs veel humor. Denken heel goed mee en zijn op de dag zelf bijna onzichtbaar. Het is ook ontzettend fijn dat ze met zijn tweeën waren zodat ze bij ons allebei ook de voorbereidingen mee hebben kunnen pakken. Wat de foto's extra speciaal maken is dat ze van allemaal handige snufjes zoals bijvoorbeeld kerstverlichting gebruik maken om net een beetje extra effect op de foto te krijgen. Je krijgt via een handige app al snel toegang tot alle foto's. Tussentijds wordt meerdere malen overlegd om er voor te zorgen dat alles echt naar wens is. En achteraf komen ze ook nog langs met allemaal lekkernijen en een voorproefje van de foto's. Al met al hebben ze een prachtig verhaal gemaakt van begin tot eind van onze bruiloft en raden wij ze aan iedereen aan!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastisch stel!! Erg toegankelijk en relaxed, en goed op elkaar ingespeeld. Ondanks dat we geen loveshoot hebben gedaan, voelde het op de bruiloft erg vertrouwd en hebben we veel lol gehad! We hebben prachtige foto's als eindresultaat, en ook het trouwalbum is helemaal naar onze wens, mede doordat we hierin zelf konden meedenken- en beslissen.

Trouwfotografie door ARV & MAYK is één groot feest!! Het begint al bij de voorbereidingen, en het gaat na de bruiloft gewoon nog even door!

Misbruik rapporteren

Adres van Arv & Mayk Bruidsfotografie in Gelderland:

Pad van Jip en Janneke 6708 TG Wageningen