BJTY by Zahora

Ga naar het gesprek Meer Informatie

BJTY by Zahora

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De dag van je bruiloft is natuurlijk een van de meest belangrijke dagen in je leven, en op die dag wil je er natuurlijk zo perfect mogelijk uit zien. Voor zowel het beste kapsel als make-up ben je bij Zohara van BJTY aan het juiste adres!

Zohara zal er alles aan doen om je prachtig te laten stralen op je bruiloft, alles is mogelijk, van romantische looks tot een natural make-up look. Het allerbelangrijkste is dat jij goed en rustig in je vel zit wanneer het dan echt begint!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Schoonheidsverzorging, Massage
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Meningen over BJTY by Zahora

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
mldewit
Door Maaike
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jouw ervaring:

Vorige maand ben ik getrouwd, en heeft Zohara mijn haar en make up gedaan. Een paar weken van tevoren ben ik bij haar thuis geweest voor een proefsessie en kon ik aangeven wat ik mooi vond. Zohara is een leuke en spontane meid die uitgebreid de tijd neemt voor je wensen. Ze heeft meerdere kapsels uitgeprobeerd, om te zien wat het mooiste stond. Enkele dagen voor de grote dag ben ik nogmaals bij haar thuis geweest, voor het verven van mijn wenkbrauwen en verzorging van mijn haar en gezicht. Heerlijk, en hierdoor bleef mijn make up ook de hele dag erg goed zitten. Ik heb amper hoeven 'bijwerken'. Door haar professionele aanpak had ik op de grote dag een prachtig kapsel en make up wat echt bij mij paste. Ik was er superblij mee en kon niet wachten om het aan mijn aanstaande echtgenoot te laten zien. Zohara heel erg bedankt voor alles! Door jou ging ik stralend en vol vertrouwen mijn trouwdag tegemoet.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1424

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact