BLOOM Bridal Atelier

Ga naar het gesprek Meer Informatie

BLOOM Bridal Atelier

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 2 €

CREATE YOUR OWN BRIDAL LOOK

Je wilt het liefst een trouwjurk die net even anders is, maar waar vind je die? In grote bruidswinkels voel je je niet thuis, want je houdt niet zo van al die toeters en bellen. Er zijn wel trouwjurken die je mooi vindt, maar vaak wil je er toch iets aan veranderen: een andere halslijn of de rok minder poufy.

Hoe mooi zou het zijn als je zelf een trouwjurk kunt samenstellen die past bij jouw stijl: puur en elegant, rustiek en verfijnd, met liefde voor bijzondere details. Dat je de keuze hebt uit veel verschillende modellen en uitgebreid kunt passen. Zodat je een trouwjurk kiest waarin jij je op je allermooist voelt. Simply beautiful.

Bij BLOOM bridal atelier wordt je met veel liefde, geduld en vakkkennis geholpen met het vinden van een trouwjurk die perfect bij jou past. Je vindt bij ons jurken van het Nederlandse merk Modeca, het Scandinavisch Nixadesign, Franse couture van het merk Atelier Emelia en een unieke collectie eigen ontwerpen. Een stijlvolle basic trouwjurk is er vanaf € 795,- en de meest luxe jurk kost € 2.995,-

Tijdens een uitgebreide pasafspraak van 2,5 uur kun je ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Combineer naar eigen inzicht stijlvolle jurken, kanten tops en soepelvallende rokken. Een onvergetelijke ervaring waarbij je zelf kunt bepalen hoe jouw trouwjurk eruit komt te zien. Je kunt je bruidslook compleet maken door te kiezen voor bijzondere handgemaakte accessoires: een mooie ceintuur, verfijnde sluier, luxe bruidssjaal of stijlvolle sieraden.

Ben jij er klaar voor om jouw ideale trouwjurk samen te stellen? Maak dan nu een afspraak en ervaar dat jouw droomjurk werkelijkheid wordt. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling in 2 termijnen. De eerste termijn bij bestelling van de trouwjurk en de laatste termijn als de jurk wordt opgehaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Op afspraak
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Meningen over BLOOM Bridal Atelier

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
silkegabriellex
Door Silke Ravesloot
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb met Marian samengewerkt tijdens een styled weddingshoot en wat een prachtige jurk had zij geleverd zeg! Doordat de jurk uit twee delen bestond, was hij zelf samen te stellen en creëer je zo een unieke jurk! Echt een aanrader voor iedereen die net was anders wil dan normaal. Marian ziet goed wat mooi staat bij jouw model, zodat jouw mooiste kanten geaccentueerd worden. Ik kan haar zeker aanbevelen! 

Misbruik rapporteren
Dank je wel Silke voor je enthousiaste reactie! Je geeft precies aan waar BLOOM bridal atelier voor staat en dat is heel waardevol.
info16014
Door Sanne
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Onlangs samen met Marian gewerkt aan een Styled shoot. Ze maakt de trouwjurk perzoonlijk en helemaal naar wens van de bruid. De eigen style van Marian kan ik ook zeer waarderen waardoor de jurk net even anders word. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!

Misbruik rapporteren
infodefinitelyyesnl
Door Mariska van der
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Voor elke bruid die zich echt bruid wil voelen en net even iets anders wilt zit je bij Marian van BLOOM Bridal Atelier goed. Super lieve vrouw die van wanten weet en met passie voor haar vak. Dus ben je op zoek naar iets speciaals? Dan zit je hier zeker goed!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4021 HR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken