15

Omschrijving van het bedrijf

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een bruidsfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Het kiezen van een bruidsfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen  die ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  6u + minialbum = €1245,-
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  0:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betaling geschied in 3 termijnen, waarbij de eerste betaling ( €350) per direct wordt gedaan, 3 weken voor de bruiloft 50% en het restant na het zien van de foto's
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik kan zoveel verhalen vertellen over mijn werk als trouwfotograaf. Ik zou willen vragen mijn blog te lezen om de meest recente verhalen te lezen
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Als fotograaf kom ik jullie trouwdag fotograferen zoals jullie deze hebben geregeld.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  De trouwfoto's worden met maximaal 6 weken geleverd. Meestal is dit rond de 4 weken

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (21)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 21 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja heeft fantastische foto’s van onze bruiloft gemaakt. Wij zochten een fotograaf die geen geposeerde foto’s maakte maar juist de sfeer wist vast te leggen en ongedwongen foto’s kon maken. En dit is meer dan gelukt! Natalja weet de kleine details ook mooi vast te leggen. Zo heeft ze een mooie foto gemaakt van ons als bruidspaar in het gemeentehuis, tussen ons door ( op de achtergrond) zie je onze dochter bij oma op schoot zitten en oma geeft haar net een kus op haar voorhoofd, de liefde spat van de foto af op diverse manieren!

Gedurende de hele dag was Natalja aanwezig, maar grotendeels van de dag hebben we haar niet opgemerkt! Ze is overal zonder dat je het door hebt! Tussendoor ook leuke gesprekken met Natalja gehad over van alles en nog wat. Ook met ons dochtertje deed ze het heel goed! Ons dochtertje is vaak afwachtend, maar bij Natalja niet, ze kon alles met haar doen! Ook neemt Natalja de leiding om het moment dat het nodig is, dit vonden wij zeer prettig.

Als je naar een goede fotograaf opzoek ben, zoek dan niet langer verder! Natalja is een zeer professionele en vakkundige fotograaf. Levert echt fantastisch werk, wij hebben geen moment spijt gehad.

Wat wij andere bruidsparen mee willen geven is dat je echt genoeg tijd moet plannen voor alles, neem alles lekker ruim zodat je ook tijd hebt om te ontspannen! En vooral probeer alles zoveel mogelijk los te laten, het loopt zoals het loopt.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja heeft ons de gehele dag bij gestaan op onze bruiloft. Het was de warmste dag van het jaar, maar dit was niet te merken aan haar inzet. Omdat de bloedmaan zou komen is ze zelfs nog een uurtje langer gebleven. We konden lekker ons zelf zijn bij Natalja zodat er prachtige spontane foto's gemaakt konden worden.
Ook over ons fotoalbum zijn we erg tevreden, onwijs veel complimenten over gehad! Een echte aanrader dus, bedankt Natalja!

Misbruik rapporteren
Door hartman.m
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Omdat wij al eens kennis hadden gemaakt met Natalja hebben wij haar gevraagd om onze trouwdag vast te leggen. Vooraf hadden we met Natalja een gesprek over onze wensen en kwam ze met enkele goeie tips voor een prettig verloop van de dag. Op de dag zelf was Natalja op tijd aanwezig en heeft ze ons de gehele dag gevolgd. Tijdens de fotoshoot heeft ze ons zelfs op ongekende hoogte vastgelegd. Natalja is prettig in de omgang en weet veel spontane momenten op de foto te zetten zonder dat we daarvoor hoefden te poseren. Het album verteld het verhaal van de gehele dag en is een genot om te bekijken. Ook hebben wij enkele foto’s uit de reportage uitvergroot en ingelijst. Natalja zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Wij bevelen Natalja daarom van harte aan voor een mooie reportage. 

Misbruik rapporteren
Door ingeroel31
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na een zoek en vergelijk tocht op internet kwamen we bij Natalja uit. Toch wel spannend iemand die je niet kent de mooiste dag van je leven vast te laten leggen. Na een leuk en ontspannend gesprek wisten we dat we een goeie keuze hadden gemaakt. Natalja zit vol met leuke en creatieve ideeën maar laat het vooral aan ons over. Op de dag zelf hebben we bijna niet gemerkt dat ze er was. Dat is toch erg fijn. Het resultaat van de foto's is echt super. Ook het trouwalbum is naar onze wens met de tips van natalja. Alles wordt super goed geregeld, ook als er iets niet goed gaat wordt dit super goed opgelost. Natalja heeft werkelijk waar qua dienstverlening en service onze verwachtingen overtroffen. Wij hebben het geheel als fijn ervaren. Dit moet je meegemaakt hebben.
Ramy & Inge Khaled

Misbruik rapporteren
Door swaannie24
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bruidsfotografe Natalja

 

In een  woord: Superfotografe

Wij hebben Natalja leren kennen op een open trouwlocatie route.  

Ze is een open en eerlijke vrouw die erg mooie foto's maakt .

Ziet kansen voor mooie unieke foto's en neemt deze dan ook.

Houd van gekkigheid tijdens het maken van foto's  en zorgt dat iedereen op hun gemak is.

 

Ik, als bruid, vond het zeer plezierig dat Natalja niet alles 'in scene' wilde zetten zoals je dit bij sommige anderen ziet ( hebben een aantal gesprekken gehad met verschillende fotografen, die dit standaard deden).  Je bemerkt eigenlijk niet dat ze er is en dit zie je terug in de foto's uit leuke en onverwachte hoeken.  Natalja ziet elk klein detail.

Bij het laten zien van ons trouwalbum, hoor ik van iedereen, wat een mooie foto's...

Krijg regelmatig te horen 'haar zou ik ook wel willen', dan geef ik haar gegevens door. 

Voor ons trouwen heeft zij een loveshoot met ons en onze hond gedaan.  Zo gaaf...

 

Het is ons bijgebleven dat op een gegeven ogenblik tijdens het tekenen, dat we uit onze ooghoeken een lens voorbij zien schuiven.... ze kijkt je aan... zegt hai... en neemt een foto van diegene die aan het tekenen is.  Zo leuk/grappig, hou ik van.

 

Dus... twijfel je of Natalja een goede keuze zou zijn voor jullie trouwen/ feest/ fotoshoot in welke vorm dan ook of zomaar een fotosessie???

 

LOOK NO MORE...

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Wat Een Plaatje by Angie Peralta
De beste trouwfotografen uit Rotterdam voor jullie bruiloft!
Foto: Natalja Fotografie
Styled Shoot: Spring is in the Air

Adres van Bruidsfotograaf Natalja in Zuid-Holland:

Dovenetelstraat 25K 3053 JD Rotterdam
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek