Bruidsfotograaf Natalja

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bruidsfotograaf Natalja

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 6 €

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een bruidsfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Het kiezen van een bruidsfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen  die ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
6 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling geschied in 3 termijnen, waarbij de eerste betaling ( €350) per direct wordt gedaan, 3 weken voor de bruiloft 50% en het restant na het zien van de foto's
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bruidsfotograaf Natalja

5.0
27 reviews
27 reviews
Professionaliteit
(27)
Prijs/kwaliteit
(27)
Aanrader?
(27)
mobbes_bruintjes
Door Maudy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een bruiloft doe je als het goed is maar één keer, en die keer is heel speciaal. Logisch dus dat de foto's van die dag zo waardevol zijn en dat de fotograaf met zorg gekozen moet worden. Wij zijn na een flinke zoektocht uitgekomen bij Natalja en zijn heel blij met onze keuze!

In haar portfolio zagen we al dat de foto's spontaan zijn, levendige kleuren vastleggen en echt het verhaal van de dag vertellen. We besloten dus al snel contact te leggen en hebben een kennismaking in Zwartewaal gehad. Daar hebben we Natalja leren kennen als een spontane vrouw met passie voor haar vak, wat ons betreft een gesloten deal.

De dag zelf is Natalja voor ons het halve land doorgereisd om onze bruiloft op de Veluwe vast te leggen. Wegens alle schuivende maatregelen rond COVID is de aanvangtijd en het draaiboek nog gewisseld, maar dat was voor haar geen probleem.

Ze is een prettig persoon om bij je te hebben tijdens de bruiloft en ze deelt graag haar ervaringen en tips om jouw dag zo perfect mogelijk te maken. Van het foto's maken merk je eigenlijk helemaal niets, dus daar is niks ongemakkelijks aan.

Natalja weet ook goed gebruik te maken van de omgeving, bedenkt leuke hoeken om uit te fotograferen en levert echt mooi resultaat. wij zijn kritisch op scherpte, kleur en diepte en al deze elementen zitten goed.

Ook de fotoshoot was erg leuk met Natalja. Ze heeft originele ideeën maar het voelt niet gemaakt. Je bent als bruidspaar echt vrij om te doen waar je je fijn bij voelt, waardoor het resultaat heel natuurlijk is en toch indrukwekkende plaatjes oplevert.

vooraf hadden we aangegeven heel graag een foto te hebben met reflectie in het water. Die is er gekomen en is fantastisch gelukt. Echter is onze meest favoriete foto juist één van Natalja's eigen ideeën met een prachtig gekleurde lucht. Speciaal voor dat plaatje is ze wat langer met ons gebleven.

De foto's hebben we achteraf digitaal in een galerij gekregen waar je ze in groot formaat kunt downloaden, en een mega-mooi fotoalbum met een kaft die we zelf konden ontwerpen/samenstellen.

Al met al dus de maximale score op alle punten wat ons betreft. En een tip voor alle andere bruidsparen; niet teveel stressen over de foto locatie, want met een goede fotograaf als deze wordt het toch wel mooi :)

Misbruik rapporteren
vanderwerf.m
Door Marieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja? Doen!

Een fotograaf vinden wij 1 van de belangrijkste keuzes voor de bruiloft en we hadden geen betere keuze kunnen maken dan voor Natalja! De foto’s (en het prachtige album!) zijn een blijvende herrinnering, die bij een goede fotograaf een prachtige weergave is van het gevoel van de dag. Daarnaast was Natalja van begin tot (bijna) einde van de dag aanwezig en dat is goed bevallen!

Natalja is heel goed in het vastleggen van bijzondere details, zoals op de foto waarop ons zoontje met een prijsloze ondeugende blik stiekem achter ons bankje sloop terwijl wij onze geloften uitspraken. Maar ook prachtige contrasterende foto’s, zoals in een foodhall in Rotterdam, industrieel zwart/wit, waar wij middenin de foto stralen, terwijl het dagelijks leven in de foodhall nonchalant door lijkt te gaan. En wij en de gasten vonden het zelf geweldig dat halverwege de dag al een slideshow kon worden gegeven met de eerste foto’s!

We kregen veel complimenten over de prachtige foto’s en ook over Natalja zelf. Ze ging ook geweldig om met kinderen en dieren. Zelf vonden wij ook haar betrokkenheid vooraf erg prettig. We appten over tips voor fotolocaties en telefonisch over de dagindeling. Ik vond zelf de shoot met z’n tweeën (en Natalja) op locatie 1 van de leukste dingen van de dag. Het was een echt uitje en met dank aan Natalja hadden we er genoeg tijd voor uitgetrokken. Gelijk ook onze grootste tip: neem de tijd voor een onderdeel van de dag (ook naast de fotoshoot), zodat je er zelf ook echt van kan genieten!

Misbruik rapporteren
de_gwenny
Door Gwen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja is een professionele, gepassioneerde vrouw. Ze neemt haar werk heel serieus en doet het vol passie. Wij hebben prachtige bruidsfoto's gekregen. Ook leuk dat het niet allemaal zo standaard was (vonden wij tenminste, alles is realtief). Ze heeft aan veel foto's een eigen draai gegeven. Daarbij is ze ook nog erg aardig. Ook wel heel erg belangrijk om een klik te hebben. Ik raad Natalja aan omdat het allemaal heel prettig is verlopen en omdat ze met liefde haar werk doet. Dat vinden wij heel erg belangrijk. Kijk naar de foto's die ik heb geupload, zo kunt u zelf oordelen, het wel of niet mooi te vinden.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3053 JD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact