• Prijsklasse Midden
  • Website

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een bruidsfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Het kiezen van een bruidsfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen  die ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 22 reviews
Door caroline.mail
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Om van je trouwdag een mooie fotoreportage te laten maken wil je vooraf weten wat de mogelijkheden zijn. Wij gingen op zoek naar iemand die begreep wat onze wensen waren; spontane foto's, een "verslag" van de gehele dag, belangrijke mensen zoals de daggasten ongedwongen vastleggen, en ga zo maar door. Bijna 90% had niets te maken met een reportage, maar is een heel mooi en dierbaar foto-verslag van de dag geworden. De overige 10% is op het laatste moment door ons toch ingevuld als foto's waar we voor hebben geposeerd. Natalja was geduldig, flexibel en dacht heel goed mee. Onzichtbaar tijdens deze mooie dag, niemand had hinder van haar. Wij zijn onwijs tevreden en kijken met een zeer vertrouwd en voldaan gevoel terug op onze keuze voor Natalja als onze huwelijksfotografe.

Misbruik rapporteren
Door angelique-kros
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja heeft fantastische foto’s van onze bruiloft gemaakt. Wij zochten een fotograaf die geen geposeerde foto’s maakte maar juist de sfeer wist vast te leggen en ongedwongen foto’s kon maken. En dit is meer dan gelukt! Natalja weet de kleine details ook mooi vast te leggen. Zo heeft ze een mooie foto gemaakt van ons als bruidspaar in het gemeentehuis, tussen ons door ( op de achtergrond) zie je onze dochter bij oma op schoot zitten en oma geeft haar net een kus op haar voorhoofd, de liefde spat van de foto af op diverse manieren!

Gedurende de hele dag was Natalja aanwezig, maar grotendeels van de dag hebben we haar niet opgemerkt! Ze is overal zonder dat je het door hebt! Tussendoor ook leuke gesprekken met Natalja gehad over van alles en nog wat. Ook met ons dochtertje deed ze het heel goed! Ons dochtertje is vaak afwachtend, maar bij Natalja niet, ze kon alles met haar doen! Ook neemt Natalja de leiding om het moment dat het nodig is, dit vonden wij zeer prettig.

Als je naar een goede fotograaf opzoek ben, zoek dan niet langer verder! Natalja is een zeer professionele en vakkundige fotograaf. Levert echt fantastisch werk, wij hebben geen moment spijt gehad.

Wat wij andere bruidsparen mee willen geven is dat je echt genoeg tijd moet plannen voor alles, neem alles lekker ruim zodat je ook tijd hebt om te ontspannen! En vooral probeer alles zoveel mogelijk los te laten, het loopt zoals het loopt.

Misbruik rapporteren
Door denn.huizer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Natalja heeft ons de gehele dag bij gestaan op onze bruiloft. Het was de warmste dag van het jaar, maar dit was niet te merken aan haar inzet. Omdat de bloedmaan zou komen is ze zelfs nog een uurtje langer gebleven. We konden lekker ons zelf zijn bij Natalja zodat er prachtige spontane foto's gemaakt konden worden.
Ook over ons fotoalbum zijn we erg tevreden, onwijs veel complimenten over gehad! Een echte aanrader dus, bedankt Natalja!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
6u + minialbum = €1245,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling geschied in 3 termijnen, waarbij de eerste betaling ( €350) per direct wordt gedaan, 3 weken voor de bruiloft 50% en het restant na het zien van de foto's
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik kan zoveel verhalen vertellen over mijn werk als trouwfotograaf. Ik zou willen vragen mijn blog te lezen om de meest recente verhalen te lezen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Als fotograaf kom ik jullie trouwdag fotograferen zoals jullie deze hebben geregeld.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De trouwfoto's worden met maximaal 6 weken geleverd. Meestal is dit rond de 4 weken

Adres

Stad: 3053 JD