De Witte Holevoet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Witte Holevoet

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Een lunch, diner, high tea, overnachting, feest, receptie, bruiloft of vergadering?

Welkom in De Witte Holevoet; stijlvol restaurant - hotel in Scherpenzeel, in de omgeving van Amersfoort. Geniet van de verrassende keuken, creatieve kaart, smaakvolle streekgerechten en prachtige locatie. Laat u verwennen in het gezellige restaurant, op het overdekte terras of in de romantische wintertuin. 

Laat uw huwelijksvoltrekking plaatsvinden op een unieke trouwlocatie. Een officiële trouwlocatie, waar een bruiloft extra charme en romantiek krijgt door de prachtige zalen, mooie tuinen en sfeervolle, historische gebouwen. Met deze culinaire grandeur zet De Witte Holevoet de puntjes op de i.

Een receptie of huwelijksfeest verzorgen, is precies wat bij De Witte Holevoet past. Er wordt niets liever dan bijgedragen aan de vreugde van de gasten. Laat u verwennen en houd uw receptie of huwelijksfeest op een van de prachtige locaties. Het kan niet anders, of uw feest gaat bruisen in de ruime zalen, op het overdekte en verwarmde terras en in de romantische tuinen. Met als basis de beste culinaire kwaliteit en vriendelijke, correcte bediening. De Witte Holevoet vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Witte Holevoet

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3925 CA

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact