Denise Schilderman fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Denise Schilderman fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 119.900 €

Ontspannen, pure en spontane fotografie.

Op jullie mooiste dag zorg ik ervoor dat jullie kunnen ontspannen en vooral kunnen genieten van elkaar en jullie gasten! Ik word heel blij van bruiloften waarbij gedacht is aan details. Ik geniet van jullie liefde en sta de hele dag "aan" om de meest bijzondere momenten vast te leggen!

Ik zorg ervoor dat échte momenten worden vastgelegd op jullie trouwdag zonder teveel op de voorgrond te treden! 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Denise Schilderman en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
119.900 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie datum is bevestigd volgt er een aanbetaling van € 250,00 om jullie datum definitief vast te leggen! Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Denise Schilderman fotografie

4.7
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(5)
(1)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
Aanrader?
(6)
deborahriegman
Door Deborah
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Denise heeft ons gefotografeerd in september 2019 en dat hebben wij als zeer fijn ervaren! Wij hebben erg mooie foto's overgehouden aan onze bruiloft dankzij Denise! Wat wij naast de mooie foto's erg fijn vonden is dat zij niet opdringerig was, maar juist mooie spontane foto's schiet. Verder is zij erg rustig, super vriendelijk en biedt zij een super service! Zeker geen kleinigheid; onze dag begon erg gestrest vanwege (grote) uitloop bij de visagie. Denise pastte hier makkelijk de planning op aan, hield daarbij goed onze wensen aan en stond zelfs haar flesje drinken af tijdens het fotograferen aangezien wij daar totaal niet aan hadden gedacht! Kortom; een super goede én lieve fotografe! Groetjes Rian & Deborah.

Misbruik rapporteren
edithvanruiten
Door Edith
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een prachtige foto's heeft Denise van onze bruiloft gemaakt! Denise is rustig, maar tegelijkertijd heel enthousiast. Ook professioneel en gestructureerd. De kapster was vol op met mijn haar bezig toen ze aankwam, maar ze ging lekker haar ding doen en vond haar eigen weg. Dat was heel fijn en kwam heel georganiseerd over. Ik hoefde nergens naar om te kijken. Tijdens de ceremonie heeft ze echt heel spontane foto's gemaakt van mooie momenten. We hebben geen moment door gehad dat ze dit deed! Ze beweegt zich geruisloos op de achtergrond, maar wanneer de groepsfoto's kwamen hielp ze juist weer om iedereen bij elkaar te krijgen. Kortom, een echte aanrader! Roy & Edith

Misbruik rapporteren
marjoleinbroodman
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een ontzettend mooie en gave foto's heeft Denise gemaakt van onze bruiloft! Alle bijzondere momenten heeft ze vastgelegd zonder dat we het eigenlijk door hadden. Ze stelde ons op ieder moment op ons gemak en was enorm creatief met het vastleggen van de perfecte foto's op de perfecte plek met het meest geweldige licht. Ze is enorm professioneel en werkt keihard. Al onze gasten waren ook zeer over haar te spreken en we hadden echt geen andere fotograaf gewild voor onze bruiloft. Ook was tijdens de voorbereiding en zelfs na de bruiloft de communicatie erg goed en wisten we wat we aan haar hadden. Ontzettend blij zijn we met het resultaat, een erg mooie herrinnering en we kunnen haar aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Denise! Stuart en Marjolein 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2291

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact