DouweHoekstra.com

Ga naar het gesprek Meer Informatie

DouweHoekstra.com

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 595 €

Lieve bruidsparen,

allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaand huwelijk. 

Nu alles een beetje geland is moeten jullie natuurlijk veel regelen, waaronder de ceremonie. Misschien vinden jullie dat wel spannend, of hebben jullie geen enkel idee waar te beginnen.

Ik wil jullie graag begeleiden en ervoor zorgen dat alles goed geregeld is zodat er op jullie trouwdag volmondig ja gezegd kan worden.

Ik ben Douwe Hoekstra, sinds 2019 ben ik trouwambtenaar en heb al vele blije en mooie stellen in de echt mogen verbinden. Ook voor jullie sta ik klaar om jullie bij te staan op deze bijzondere dag!

Laten wij eerst kennismaken onder het genot van kop koffie of thee. Dan nemen wij al jullie wensen door en kijken wij wat er allemaal mogelijk is. (Geloof mij, dat is heel veel!) Wanneer de klik er is, en ik jullie in de echt mag verbinden, spreken wij nog een keer af en kom ik bij jullie thuis langs. Tijdens dit gesprek wil ik alles van jullie weten om een zo goed mooi en persoonlijk verhaal te kunnen schrijven. Uiteindelijk zien wij elkaar weer op jullie trouwdag en gaat het dan echt gebeuren! In de tussentijd ben ik gewoon bereikbaar voor al jullie vragen en zorgen, dit kan zowel via de mail, telefonisch of whatsapp. 

Bij mij heb je ook de keus of ik jullie trouw in Toga of in Pak.

Zoals ik vaak zeg, Leef, Geef & Beleef.

Ik hoop dat wij elkaar snel mogen ontmoeten.
Liefs, Douwe Hoekstra

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
595 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling onder de € 1000,- is achteraf. Bij bedragen boven de € 1000,- vraag ik een aanbetaling van 50% de andere 50% is na afloop op factuur. Factuur dient binnen 14 dagen voldaan te zijn, tenzij anders overeengekomen. Betalen kan per bank of via IDEAL.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over DouweHoekstra.com

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7701 SB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact