Erik Groothuis Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Erik Groothuis Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 700 €

"Het is zo leuk om te zien dat je echt 'ons' hebt vastgelegd."


Mijn naam is Erik en met meer dan 200 trouwreportages ervaring heb ik geleidelijk aan een eigen stijl ontwikkeld die het best te omschrijven is als documentaire-achtig-met-oog-voor-detail. Deze stijl houd in dat ik als fotograaf vast leg wat er allemaal gebeurd op jullie trouwdag zonder daarin te sturen, ik zorg er voor dat ik op het juiste moment op de juiste plaats sta om die momenten vast te leggen die er toe doen. Je zal niet lastig gevallen worden met vragen als "Kunnen jullie even stoppen?" of "Kijk even naar de camera!".

Het is mijn ervaring dat de foto's die het meest gekoesterd worden door het bruidspaar, meestal gemaakt zijn op momenten dat men zich niet bewust was van de camera. Ik ben dan ook onopvallend aanwezig en zoek mooie perspectieven om zo een extra dimensie aan het vastgelegde beeld te geven. Het voordeel van deze stijl is dat jullie als bruidspaar geen last hebben van een fotograaf die je de hele dag vertelt wat jullie moeten doen, terwijl je wel hele mooie foto’s krijgt die de essentie van jullie trouwdag weer geeft.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
700 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Geen vooruitbetaling maar betaling bij levering van de fotobestanden. Wanneer er ook gekozen wordt voor een trouwalbum dan betaling bij levering van het album.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1992
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Erik Groothuis Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9744 DL

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact