10

Omschrijving van het bedrijf

TROUWEN..? Wij bieden jou deskundigheid en 100% aandacht.. Kom passen met al je vriendinnen onder genot van een HIGH TEA arrangement. De allernieuwste trouwjurken van o.a. Sincerity, Sweetheart, Stella York en onze BRIDAL DRESS FOR LESS collectie met prijzen van 499,- tot 999,- hangt voor je klaar..!

Je mag een foto maken, even aan de trouwjurken voelen en een lekker kopje koffie.. Kom jij ook kijken in onze landelijke "Riviera Maison" winkel met warmte, sfeer en veel gezelligheid..? Afspraak maken gaat online via onze website..

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de openingstijden?

  Maandag t/m zaterdag en vanaf 6 januari ook op zondag geopend op afspraak!
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Pin, overmaken via bank of cash
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  6 maanden
 • Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?

  Romantische stijl
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?

  500-1500
 • Is het mogelijk om online te bestellen?

  Online aankoop niet beschikbaar
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Wij bestaan in 2018 alweer 15 jaar en wij hebben misschien wel meer dan 3000 bruiden aan mogen kleden... Dit vinden wij heel bijzonder en zijn #trots op onze #blijebruidjes
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2004

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben in september naar een bruidshow geweest van Esther's Bruidshop. Ik had voor de show al een afspraak gemaakt om voor het eerst trouwjurken te passen. Tijdens de show zag ik mooie jurken, maar kreeg ik geen wauw-gevoel. Achteraf denk ik dat het kwam omdat de modellen qua lichaamsbouw en lengte niet op mij lijken en dat ik het dus lastig vond om mijzelf in de tentoongestelde jurken voor te stellen.
Sceptisch ging in naar de 1e afspraak. 100% van overtuigd dat ik niet zou slagen, maar dat ik erachter zou komen welk model jurk mij zal staan. Alles liep anders. Ik werd zo vriendelijk geholpen en alles wat zo ontspannen! Ik heb prachtige jurken aangehad, waarvan sommige ik vond dat het mij niet stond. Mijn vriendinnen en (schoon)moeder vonden sommige jurken juist wel mooi bij mijn staan, maar Sandra wist precies wat ik juist NIET mooi vond aan de jurk en mijn lijf. Zij wist de juiste jurken uit de rekken te pakken en voor ik het wist... Ja hoor!! Helemaal verliefd! Ik heb mijn droomjurk gevonden, mede dankzij Sandra. De grootste grap: de jurk werd ook tentoongesteld bij de bruidshow en het was mij daar niet opgevallen. Zo zie je maar dat iedere jurk anders valt.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Twee weken terug bezocht ik zonder afspraak Esther's Bruidsshop. Vooraf heb ik geïnformeerd of de jurken die ik graag wilde aanpassen en online op hun website had gezien ook daadwerkelijk in de winkel waren. Alle jurken waren er waarvan er 1 net die week weer was binnen gekomen!

Ik werd netjes ontvangen in de winkel door een stagiaire en daarna hebben we mijn wensen en voorkeuren met elkaar besproken. Vooraf had ik een duidelijk voorkeur voor 1 bepaalde jurk. De vraag die je je vooraf stelt..past hij mij net zo mooi als de dame op het plaatje? Het was de eerste jurk die ik aantrok en die is het uiteindelijk ook geworden. Natuurlijk heb ik ook een aantal andere jurken gepast en ook verschillende stijlen. Er werd goed meegedacht ik de stijl die ik graag wilde en soms ook mooie, verassende andere jurken. Aan het einde van de passessie dé jurk nog eens gepast en nu ook met een mooie sluier. Het plaatje was compleet! De sluier heb ik al thuis en de jurk is in bestelling! 

De winkel is heel erg netjes en ze hebben een breed assortiment. Van nieuwe collectie tot outlet jurken en diverse stijlen. Ook erg leuk dat ze accessoires en schoenen hebben.

Minpuntje:
Ik kwam op 1 van de drukste zaterdagen van het seizoen passen waardoor het erg druk was in de winkel. "Mijn" jurk belande na het passen direct in de paskamer naast mij tewijl ik had aangegeven dat ik de jurk graag nog even buiten de paskamer wilde bekijken met mijn vader die mij de jurk cadeau deed. Helaas is dat er niet meer van gekomen. Ik heb na een half uur wachten zelf aangegeven een bestelling te willen doen, mij is niet gevraagd of ik na het passen over wilde gaan tot een aankoop. Op dat moment voelde ik me een beetje "vergeten". Maar dat was zonder meer te wijten aan de drukte die dag. 

Al met al maakt het mij aankoop niet minder leuk en ben ik erg blij met mijn keuze van de jurk en bezoek aan Esther's Bruidsshop.

Misbruik rapporteren
Door vmoni2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

28 maart 2014. Op deze mooie en zonnige dag kwam ik met mijn schoonmoeder en met een vriendin naar Esther's Bruidsshop. Meteen voelde ik me welkom en ze waren erg vriendelijk. Mocht gerust de jurken kijken en meteen passen dus zonder afspraak. Dit is heel fijn.
Ik was verliefd op een mooie jurk en ik voelde me echt een princes. Tocht heb ik gewacht op de nieuwe collectie, want ik dacht dat ik nog tijd heb voor volgend jaar juli. Na maart ben ik nog paar keer, nou vaak bij Esther geweest en weer die mooie jurk gepast en die tijd waren ze zeker geduldig en klantvriendelijk met mij. Dit waardeer ik zeker.
Twee weken geleden was ik er weer om de nieuwe collectie te bekijken. En wat zag ik?? Ik zag een andere mooie jurk naast mijn "oude liefde" jurk. Mocht hem passen en ook de eerste jurk. Ik ben zelf iemand die niet snel een keus kan maken, vooral niet zo een moeilijke keus. Maar ik kreeg zo mooie, positive en eerlijke complimentjes.

Ik heb nog geen jurk gekocht maar zal tussen nu en 2 weken gebeuren en elke keer ging ik met een goed gevoel de deur uit en dan die dagen was ik altijd in de hemel. :)

Ik wil zeggen dat ik als een jurk 20 keer wil passen dan mag ik dat 20 keer passen en ze blijven rustig en geduldig en ze accepteren dat ik soms niet meteen kan kiezen. 


Bedankt Team Esther's Bruidsshop

Liefs, Mónika Varga uit Almere

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was op zoek naar een prachtige trouwjurk waarin ik me als een echte prinses zo voelen.

Samen met mijn moeder ging ik voor het eerst kijken en wauw, wat een prachtige jurken zijn er bij Esthersbruishop.
En wat word je vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik voelde me meteen op mijn gemak.
Het voelt een beetje of je thuis bent.

We kozen 3 jurken uit en de tweede jurk was hem gewoon.
Ik voelde me geweldig!!
Dit moet mijn jurk zijn.

Omdat ik ook graag wilde dat mijn schoonmoeder mij in deze prachtige jurk zag ben ik nog een keer langs gegaan. Dat kan gewoon zonder afspraak.
Nadat ik toch nog een andere jurk had gepast, paste ik mijn droomjurk!!
Nog steeds vond ik hem prachtig net zoals mijn moeder en schoonmoeder!!
Ik bekeek mezelf in de spiegel en dacht; dit is hem!!

Ik heb de droomjurk meteen besteld!!

Nu mocht ik laats langs komen!
Ze hadden hem binnen gekregen! Nadat ik mezelf weer even had bewonderd en zag dat hij perfect was kon ik hem na betaling mee naar huis nemen.
Vol trots met een glimlach op mijn gezicht ben in met mijn droomjurk de winkel uitgestapt.
De droomjurk mag nu nog tot juni 2015 logeren bij mijn ouders.
Maar voor die tijd ga ik hem zeker nog even bewonderen en aanpassen.
Ik kan niet wachten!!

Als je op zoek bent naar jou droomjurk,raad ik je aan om eens bij EstersBruidsshop langs te gaan.

Liefs Stefanie Klaver.

Misbruik rapporteren
Door lsc.sont
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het idee was om te kijken of er een jurk tussenzat voor mij. Met de verwachting dat ik dat "wow" gevoel toch niet zal krijgen, helemaal niet met een "doorsnee trouwjurk" liep ik met mijn familie de winkel binnen. Na het uitzoeken van jurken mocht ik passen. Tijdens het passen, met volledige aandacht van Sandra, zag ik in de paskamer een jurk hangen die toch stiekem mijn naam riep. Het bleek dat deze jurk vies was en gereinigd moest worden maar nog niet verkocht was.. het was een oud model dus in de outlet. Nou bleek heel toevallig dat de jurk mijn maat was. Toch maar even passen want dat kan nooit kwaad en alle tijd werd er voor mij genomen ondanks dat ik geen afspraak had.

Tijdens het passen bleek dat "wow" gevoel stiekem naar voren te komen. Blijkbaar zie je er toch anders uit...ja deze jurk moest het worden..maar dat vieze..wat was dat nou? Dit bleek een vlekje te zijn op de jurk die mogelijk met reinigen eruit kon gaan. Die kans durfde ik wel aan te gaan en wat bleek, op kosten van de bruidsshop werd de jurk gereinigd en als bleek dat deze niet gereinigd kon worden kon ik onder de koop uit komen (hmm als je de jurk vind wil je dit liever niet) of er kon vast wel wat geregeld worden.

Totaal niet verwacht maar toch gebeurd liep ik met familie de deur uit met op de bon een trouwjurk. Na 2 weken zou ik gebeld worden als de jurk gereinigd is en of het gelukt is. Twee weken later bleek dat de vlek er niet volledig uit was. De keuze was aan mij, of de koop ongedaan maken of een  gratis hoepelrok. De keuze was snel gemaakt, ik moest de jurk hebben. 2 weken later had ik tijd om deze op te halen, dit was geen probleem. Ook het passen toen ik de jurk ophaalde was geen probleem, goed geholpen door een stagiaire. 

 

Al met al liep ik beide keren met een grote glimlach op mijn gezicht de winkel uit. De service is geweldig en Sandra heeft mij erg vriendelijk geholpen. Ik was erg sceptisch over het "wow" gevoel, ik zou niet snel huilen en mijn familie zeker niet. Maar Sandra gaf mij wel het gevoel dat dat gevoel op verschillende manieren naar voren kan komen. De twijfel die ik vast ga hebben tijdens het wachten op het ja-woord  zal snel weg zijn als ik weer denk aan dat ene moment dat ik de jurk zag hangen in de paskamer.

1 woord Geweldig..Ga zo door!

Misbruik rapporteren

Adres van Esther´s Bruidsshop in Flevoland:

Meerstraat 96 1353 AZ Almere +31 365344763
 • #Betaalbaar
 • #Romantische stijl