Bianca´s Bruidsshop

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bianca´s Bruidsshop

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 500 €

TROUWEN..? 17 jaar lang heeft Esthers Bruidsshop wel 4500 bruiden aangekleed.. Recent overgenomen door een nieuwe eigenaresse met nieuwe naam maar de service is hetzelfde gebleven!! Wij bieden jou deskundigheid en 100% aandacht.. Wij zijn een SAMPLE SALE STORE met nieuwe trouwjurken van o.a. Sincerity, Sweetheart, Stella York, Mori Lee, Eddy K etc. Supergeweldige prijzen van 495,- tot 995,-

Je mag een foto maken, even aan de trouwjurken voelen en een lekker kopje koffie.. Kom jij ook kijken in onze landelijke "Riviera Maison" winkel met warmte, sfeer en veel gezelligheid..? Afspraak maken gaat online via onze website..

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin, overmaken via bank of cash
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m zaterdag en vanaf 6 januari ook op zondag geopend op afspraak!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004

Meningen over Bianca´s Bruidsshop

4.8
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(8)
(2)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
kirsten_bloemers
Door Kirs
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben in september naar een bruidshow geweest van Esther's Bruidshop. Ik had voor de show al een afspraak gemaakt om voor het eerst trouwjurken te passen. Tijdens de show zag ik mooie jurken, maar kreeg ik geen wauw-gevoel. Achteraf denk ik dat het kwam omdat de modellen qua lichaamsbouw en lengte niet op mij lijken en dat ik het dus lastig vond om mijzelf in de tentoongestelde jurken voor te stellen.Sceptisch ging in naar de 1e afspraak. 100% van overtuigd dat ik niet zou slagen, maar dat ik erachter zou komen welk model jurk mij zal staan. Alles liep anders. Ik werd zo vriendelijk geholpen en alles wat zo ontspannen! Ik heb prachtige jurken aangehad, waarvan sommige ik vond dat het mij niet stond. Mijn vriendinnen en (schoon)moeder vonden sommige jurken juist wel mooi bij mijn staan, maar Sandra wist precies wat ik juist NIET mooi vond aan de jurk en mijn lijf. Zij wist de juiste jurken uit de rekken te pakken en voor ik het wist... Ja hoor!! Helemaal verliefd! Ik heb mijn droomjurk gevonden, mede dankzij Sandra. De grootste grap: de jurk werd ook tentoongesteld bij de bruidshow en het was mij daar niet opgevallen. Zo zie je maar dat iedere jurk anders valt.

Misbruik rapporteren
m.vanzetten
Door m.vanzetten
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Twee weken terug bezocht ik zonder afspraak Esther's Bruidsshop. Vooraf heb ik geïnformeerd of de jurken die ik graag wilde aanpassen en online op hun website had gezien ook daadwerkelijk in de winkel waren. Alle jurken waren er waarvan er 1 net die week weer was binnen gekomen! Ik werd netjes ontvangen in de winkel door een stagiaire en daarna hebben we mijn wensen en voorkeuren met elkaar besproken. Vooraf had ik een duidelijk voorkeur voor 1 bepaalde jurk. De vraag die je je vooraf stelt..past hij mij net zo mooi als de dame op het plaatje? Het was de eerste jurk die ik aantrok en die is het uiteindelijk ook geworden. Natuurlijk heb ik ook een aantal andere jurken gepast en ook verschillende stijlen. Er werd goed meegedacht ik de stijl die ik graag wilde en soms ook mooie, verassende andere jurken. Aan het einde van de passessie dé jurk nog eens gepast en nu ook met een mooie sluier. Het plaatje was compleet! De sluier heb ik al thuis en de jurk is in bestelling! De winkel is heel erg netjes en ze hebben een breed assortiment. Van nieuwe collectie tot outlet jurken en diverse stijlen. Ook erg leuk dat ze accessoires en schoenen hebben.Minpuntje:Ik kwam op 1 van de drukste zaterdagen van het seizoen passen waardoor het erg druk was in de winkel. "Mijn" jurk belande na het passen direct in de paskamer naast mij tewijl ik had aangegeven dat ik de jurk graag nog even buiten de paskamer wilde bekijken met mijn vader die mij de jurk cadeau deed. Helaas is dat er niet meer van gekomen. Ik heb na een half uur wachten zelf aangegeven een bestelling te willen doen, mij is niet gevraagd of ik na het passen over wilde gaan tot een aankoop. Op dat moment voelde ik me een beetje "vergeten". Maar dat was zonder meer te wijten aan de drukte die dag. Al met al maakt het mij aankoop niet minder leuk en ben ik erg blij met mijn keuze van de jurk en bezoek aan Esther's Bruidsshop.

Misbruik rapporteren
vmoni2
Door Mónika
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

28 maart 2014. Op deze mooie en zonnige dag kwam ik met mijn schoonmoeder en met een vriendin naar Esther's Bruidsshop. Meteen voelde ik me welkom en ze waren erg vriendelijk. Mocht gerust de jurken kijken en meteen passen dus zonder afspraak. Dit is heel fijn. Ik was verliefd op een mooie jurk en ik voelde me echt een princes. Tocht heb ik gewacht op de nieuwe collectie, want ik dacht dat ik nog tijd heb voor volgend jaar juli. Na maart ben ik nog paar keer, nou vaak bij Esther geweest en weer die mooie jurk gepast en die tijd waren ze zeker geduldig en klantvriendelijk met mij. Dit waardeer ik zeker. Twee weken geleden was ik er weer om de nieuwe collectie te bekijken. En wat zag ik?? Ik zag een andere mooie jurk naast mijn "oude liefde" jurk. Mocht hem passen en ook de eerste jurk. Ik ben zelf iemand die niet snel een keus kan maken, vooral niet zo een moeilijke keus. Maar ik kreeg zo mooie, positive en eerlijke complimentjes.

Ik heb nog geen jurk gekocht maar zal tussen nu en 2 weken gebeuren en elke keer ging ik met een goed gevoel de deur uit en dan die dagen was ik altijd in de hemel. :)

Ik wil zeggen dat ik als een jurk 20 keer wil passen dan mag ik dat 20 keer passen en ze blijven rustig en geduldig en ze accepteren dat ik soms niet meteen kan kiezen. 

Bedankt Team Esther's Bruidsshop

Liefs, Mónika Varga uit Almere

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1353 AZ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken