• Prijs vanaf: 50 €
  • Bedrijfskenmerk: Ervaring en professioneel

YES, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Zoeken jullie een event-, en weddingplanner die het nét even anders aanpakt en out of the box denkt? Willen jullie graag een romantische bruiloft met een edgy touch? Uniek, origineel en anders dan traditioneel? Dan hebben we een match!

Graag ga ik met veel passie en toewijding voor jullie aan de slag. Samen zorgen we voor een unieke, persoonlijke en memorabele bruiloft.

Aan de hand van jullie wensen en ideeën creëer ik, samen met mijn netwerk van professionele leveranciers, een bruiloft die helemaal bij jullie past. Een bruiloft waarbij alle elementen perfect op elkaar aansluiten. Een onvergetelijk evenement. Grote luxe of creatief met budget.

Door mijn ruime werkervaring als event-, en weddingplanner ken ik de ins & outs van het vak en ben ik bekend met de valkuilen en uitdagingen die bij het organiseren van een bruiloft of event komen kijken.

Organisatorisch sterk, sterker nog; een liefde voor regelen, plannen en organiseren, oog voor detail, professioneel, open, persoonlijk, meedenkend, warm, vrolijk, enthousiast, positief, energiek, gepassioneerd, toegewijd, betrokken, doorzettend en een fijne dosis humor. En graag zet ik nét dat extra stapje om jullie bruiloft of feest onvergetelijk te maken.

Voor de volledige organisatie van A-Z, ceremoniemeesterschap en trouwadvies kunnen jullie bij mij terecht. Willen jullie niet trouwen, maar wél de liefde vieren? Ook voor de organisatie van jullie liefdesfeest kunnen jullie mij contacten.

Laten we kennismaken! Uiteraard vrijblijvend. Ik denk op een persoonlijke manier met jullie mee. Na een positieve klik en een goedgekeurde offerte ga ik voor jullie aan de slag. “Achter de schermen” of in nauwe samenspraak met jullie.

Neem gerust contact op mochten jullie vragen hebben. En neem alvast een kijkje op mijn website en mijn Insta @femm_agency

Liefs Mirjam

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
50 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Ervaring en professioneel
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zie onze algemene voorwaarden op onze website www.femm.events
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over FEMM en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over FEMM

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier