• Website

Beleef jullie mooiste dag bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord, het compleet vernieuwde en superluxe 4-sterren hotel in Wassenaar. Als officiele trouwlocatie kunnen jullie de gehele trouwdag bij ons vieren. Van huwelijksvoltrekking tot een onvergetelijk feestavond en huwelijksnacht de mogelijkheden zijn eindeloos. Geef elkaar het jawoord in onze luxe zaal en wij zorgen ervoor dat alles naar jullie wensen zullen voldoen. 

Na de huwelijkceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een compleet verzorgde receptie. Neem jullie felicitaties in onyvanst in één van de luxe zalen of breng een toost uit op ons gezellige terras. Wij informeren jullie graag over alle mogelijkheden. 

Jullie huwelijksdag is niet compleet zonder de culinaire hoogstandjes van de chef-kok en zijn keukenbrigade. Samen met jullie gasten kunnen jullie genieten van een diner in buffetvorm of een gangenmenu. Wij verzekeren jullie van een smaakvol diner met verse ingrediënten. We bespreken graag samen met jullie alle mogelijkhede en stellen graag een diner samen wat aan al jullie wensen voldoet. 

Als afsluiting van jullie bijzondere dag, kan een spetterende feestavond niet ontbreken. Wij beschikken over diverse zalen met uiteenlopende opties. Het zal jullie en jullie gasten aan niets ontbreken, zodat jullie huwelijksfeest een avond wordt om nooit te vergeten. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 2242 PJ