14

Omschrijving van het bedrijf

Een Happy Photographer bruidsreportage is zacht en liefdevol met een magazine gloss. Jullie op je allermooist met veel aandacht voor ongedwongen momenten. Ik word gelukkig van échte liefde, van enthousiasme en heel veel lol, van waanzinnige locaties en aandacht voor styling. Het liefst fotografeer ik dit allemaal samen op jullie dag. 

En jullie? Jullie willen samen het feestje van je leven vieren. Een tikkeltje klassiek misschien, maar absoluut niet oudbollig. Pretty things zijn belangrijk: van de mooiste kleuren en wedding decoratie tot een waanzinnige locatie. Zakelijk? No way! Lekker relaxed en vooral genieten met de liefste mensen om jullie heen. Zacht & liefdevol, licht en vooral ongedwongen: dát zijn de foto's die jullie willen hebben. 

Jullie bruidsreportage bevat niets minder dan complete & volledige aandacht voor jullie, jullie wensen en jullie dromen. We werken samen aan minimaal 200 digitale foto's. Jullie ontvangen ze op USB in een mooi verrassingspakketje, want alles rondom jullie bruiloft hoort een feestje te zijn! Jullie ontvangen ook: een online gallery om te delen met vrienden & familie en een klein fine art bruidsalbum, omdat ieder bruidspaar een mooi aandenken verdient. Wachten is het stomste wat er is, daarom ontvangen jullie al binnen een week de eerste foto’s in een preview blog en binnen twee weken gegarandeerd de volledige reportage. 

Happy Photographer is Melanie Caitlin: bekend van Classic Bride, The Perfect Wedding en Bruid & Bruidegom Magazine. Gevestigd in Haarlem.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  €1399 (6 uur)
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Internetbankieren
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (11)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 11 reviews
Door a.d.vaness
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na op een eerdere bruiloft kennis met haar te hebben gemaakt en later het resultaat van haar werk te hebben gezien waren we helemaal overtuig.

Happy photographer(Melanie) maakt vrijwel onzichtbaar foto's op de dag. Dit resulteert in leuke spontane foto's die het verhaal precies vertellen zoals wij dit hebben ervaren.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van de foto's en kunnen Happy fotographer aan iedereen aanraden voor een gegarandeerd succes.

Melanie bedankt!

Arnold en Damelza

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze trouwdag had niet beter vastgelegd kunnen worden! De foto's zijn verbluffend mooi geworden. Ze heeft heel bijzondere momenten weten te vangen zonder dat we het gevoel hadden dat ze er was. Op andere momenten nam ze juist de regie om er voor te zorgen dat we de foto's kregen die we wilden hebben. Ze werkt zowel in de voorbereiding als op de dag zelf met een mooie combi van charme, professionaliteit en zelfverzekerdheid. Eigenschappen die wij erg waarderen! We zouden Melanie aan iedereen aanraden. 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden zeer prettig contact zowel voor, tijdens als na onze bruiloft. Melanie had al in haar hoofd welke fotos ze wilde maken en het resultaat was prachtig. De fotoshoot was een feestje, zelfs voor iemand die niet graag voor de camera staat. Tijdens de ceremonie was ze heel discreet, maar dat was niet terug te zien in de fotos. Ze wist heel mooi alle belangrijke momenten vast te leggen. 

Complimenten aan Melanie voor de mooie fotos en haar aanstekelijke enthousiasme en professionaliteit. 

Misbruik rapporteren
Door PenM
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze weddingplanner heeft de Happy Photographer voorgedragen. De foto's op de website spraken ons meteen aan. Melanie heeft een unieke stijl van fotografie, spontaan met veel licht en kleur. Na een gezellige eerste kennismaking in Haarlem, waren we onder de indruk van Melanie's werkwijze. Ze heeft onze huwelijksdag en alle belangrijke momenten prachtig vast weten te leggen. Ze mengt zich heel goed in het gezelschap, stelt je op je gemak en houdt gepaste afstand als dat nodig is. We hebben Melanie leren kennen als een groot professional met oog voor detail en een sprankelende persoonlijkheid. We kunnen haar van harte aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door kiekess
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van alle trouwfotografen die wij van tevoren bekeken sprongen de foto's van The Happy Photographer er gelijk uit. Mooie sfeervolle foto's, aandacht voor detail, warm licht, leuke spontane shots (niet geposeerd). Het voelde gelijk goed, ook na het mail contact en een persoonlijk gesprek met een kopje thee in Haarlem. Melanie is professioneel en door haar warme persoonlijkheid en positiviteit maakt ze de dag nog specialer. Het fotomoment van ons tweeën maakte ze intiem en bijzonder. Ze is heel erg sociaal en kan goed met alle gasten overweg. Onze trouwfoto's zijn prachtig! Ze heeft de sfeer en emoties perfect in de foto's weten vast te leggen. Zo mooi hebben wij nog nooit op foto's gestaan :) Wij raden Melanie van harte aan iedereen aan! 

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
The Happy Fotographer
De onvergetelijke bruiloft van Elsa en Arjen, bekijk de prachtige beelden!
Foto: Dario Endara
Ga je liever voor een romantische sfeer? Bekijk de tips voor een intieme bruiloft!
Foto: Happy Photographer
Bruiloft catering: originele ideeën om je gasten te verrassen met een geweldig menu!
Foto Suegraphy
5 redenen voor een intiem feestje op de avond voor je bruiloft
foto Bruidbeeld
9 dingen die elke bruid wilt horen op dé grote dag!

Adres van Happy Photographer in Noord-Holland:

Goetzeestraat 2 2021 SE Haarlem
 • #Midden
 • #Fotografie