Helen Rams Bruidsstyling

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Helen Rams Bruidsstyling

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen!

Dit wordt een van de mooiste dagen van je leven!
Uiteraard wil je je er op je mooist uit zien. Hier help ik je graag mee!

TV, shows, fotografie, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het stylen....

Als je het contactformulier via mijn website invult bel ik je binnen 24 uur.
Uiteraard kun je mij ook direct bellen. 

We bespreken wat je wensen zijn en plannen een proefsessie in de salon. Het prachtige historische pand swaenenvecht ligt aan de rand van Utrecht.

Ik vraag je vast wat "voorwerk" te doen om wat plaatjes van kapsels en make-up te verzamelen. Zo krijg ik een idee van wat jou aanspreekt.

Tijdens de proefsessie kijk ik goed naar jouw huid, haar, gezichtsvorm en wensen.
Ook je trouwjurk, bloemen, thema, sieraden, haarassecoires en kleuren (denk aan je aanstaande) worden hier in meegenomen.
Ik styl het gewenste kapsel en make-up die jij graag op je trouwdag zou willen dragen.Hier worden uitsluitend A merken voor gebruikt voor zowel haar als make-up.

Dit duurt ca. 2,5 uur.

 

Dan komt de trouwdag!

Ik kom op de afgesproken tijdstip naar je toe. (thuis of ieder ander gewenste locatie)

Je wordt exact gestyld zoals we dit met de proefsessie hebben gedaan. Ik zorg er met speciale technieken en producten voor dat je haar en make-up al die tijd mooi blijft zitten!

Als je je jurk in gaat help ik je hier ook graag mee. Er wordt een laatste check gedaan zodat alles perfect zit. Zo blijf ik er graag bij om je tot het laatste moment te "begeleiden". 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin Contant Factuur
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Anders
Werkt u ook aan huis?
Alleen in onze boetiek
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Helen Rams Bruidsstyling

4.9
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(12)
Prijs/kwaliteit
(12)
Aanrader?
(12)
anne28
Door Anne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een bruiloft brengt wat stress met zich mee, zo ook de make up. Het is altijd afwachten of de ander begrijpt wat je wil en ziet wat bij je past. Het eerste telefonische contact verliep meteen heel prettig. Ook de proefsessie was fijn, ze ging net zolang door tot het helemaal was wat ik wilde. Ze staat heel erg open voor eigen inbreng. En op de dag zelf: Top. Een oase van rust. Na de bruiloft heb ik met mijn moeder nog een workshop bij haar gevolgd omdat we allebei nog nooit zo mooi opgemaakt waren. Zou meteen weer voor haar kiezen!!

Misbruik rapporteren
mandy2
Door Mandy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hebben wij enorm genoten van onze fantastische huwelijksdag op 8 oktober jl! We zijn net vers terug van huwelijksreis uit Drenthe. Daar hebben we met ons viertjes heerlijk kunnen nagenieten in een boerderijtje met zwemparadijs, gouden herfstblaadjes, Kapla en bokbiertjes onder handbereik.

 

Mijn make-up en haar zat echt geweldig! Hij zag er prachtig uit en zat ook uitstekend, de hele dag door ;-) Af en toe lipgloss bijgewerkt, verder totaal geen omkijken naar gehad. 

 

Ik vond het heel fijn om de dag met jou zo relaxed te beginnen! 

Enorm bedankt nogmaals voor jouw geweldige hulp en vakman(-vrouw)schap! Ik zal je zeker aanbevelen aan andere toekomstige bruiden.

Op 15 maart 2016

Helen is een vakvrouw. Bovendien een rustpunt in alle hectiek! Zij voelde perfect aan wat mijn wensen waren. Ik heb zo veel mooie complimente mogen ontvangen. Mijn haar en make-up zijn de hele dag mooi gebleven. Dank je wel Helen!

Misbruik rapporteren
liesbeth
Door Liesbeth
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen Helen met me ging winkelen voor een trouwjurk voor mijn tweede huwelijk, was ik erg verrast waar ik mee thuis kwam. Ik zou er zelf nooit opgekomen zijn om deze jurk uit het rek te halen, maar hij bleek geknipt voor mij! Helen ziet dingen die ik zelf niet kon zien. Ze ziet heel goed wat er bij je past en ook wat niet;-).

Ook met de accessoires ben ik door haar geholpen. Het was een relaxte, ontspannen dag, waarin ik verbaasd was hoe soepel ik ineens van top tot teen klaar was voor de trouwerij.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3611 AE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact