Leef Foto & Film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Leef Foto & Film

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 12 €

Een ervaren bruidsfotograaf die naast mooie foto's maken ook kan filmen? De stropdas van de bruidegom kan knopen in nood? Weet of de corsages naar boven of beneden moeten? Dan ben je bij Maria aan het juiste adres! Ervaring is een must in deze sector en die is ruimschoots aanwezig. Vindingrijk, creatief, sociaal én vakkundig. 

OVER MIJ | in 2014 begon ik met bruiloften fotograferen en tot op de dag van vandaag, zeker 150 bruiloften verder, geniet ik daar nog steeds intens van. Geen bruiloft is het zelfde en ik maak graag een rapportage om deze aller mooiste dag van jullie nooit meer te vergeten op een mooie, romantische, toffe, smaakvolle, maar vooral echte, pure manier. Ik luister naar jullie wensen , loop niet in de weg , voel haarfijn aan wanneer ik even weg moet en ondertussen maak ik foto's van jullie en jullie aller liefste mensen. Ik ben 34 jaar, sportief (ik volleybal 2de divisie bij Inter Rijswijk Dames 1) en heb samen met mijn vriend een dochter van bijna 3. 

MIJN WERK    |    Mijn stijl wordt beschreven als puur, ongedwongen, met een vleugje fine art. Ik ben relaxed en stel jullie op je gemak. Natuurlijke, echte reportage van jullie allermooiste dag, dat is mijn vak. Op het kennismakingsgesprek, zodat jullie kunnen aanvoelen of er een klik is, bespreken we jullie en de dag om elkaar beter te leren kennen en kun je tips van me ontfrutselen !

HET RESULTAAT    |    Deze krijg je super tof in een mooi bewaardoosje op USB en een sneak preview fotoalbum erbij. Het aller belangrijkste vind ik dat jullie tevreden zijn, dus openheid en eerlijkheid zijn een must ! Binnen 48 uur staat er een sneak preview voor jou paraat, op mijn website achter verborgen wachtwoord, of via we transfer als je niks op social media wilt. FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
12 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling om de dag vast te leggen van maximaal 25%
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Leef Foto & Film

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
deleeuw.sam24
Door Sophie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Maria was fotograaf op ons huwelijk! Dit heeft zij perfect gedaan. De foto’s zijn prachtig! En daarnaast heel fijn om om je heen te hebben tijdens de bruiloft. 

Misbruik rapporteren
v.adelaar
Door Valerie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Maria is een gezellige, kundige en spontane vrouw. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, zelfs wij als bruidspaar die foto's maken niet gewend zijn. Poseren is niet nodig. Maria legt emoties, momenten en de liefde op het juiste moment vast. Het enige wat je als bruidspaar moet doen is genieten. Genieten van elkaar en de mensen om je heen. Maria heeft het allemaal door en mist geen moment. De snelle sneak preview, mooi gepersonaliseerd doosje met USB met alle foto's en het album zijn een feestje! 

Misbruik rapporteren
janne005
Door Janne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De meest fantastische dag van ons leven mogen vastleggen door de meest fantastische fotograaf. Maria wist direct wat voor types we zijn en hoe we de dag we voor ogen hadden.. Het aller-belangrijkste hoe we het ons zouden herinneren door de prachtige foto’s.. Het was een eer dat jij er die dag bij was! Hopelijk tot de volgende shoot! X Janne

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2291 JK

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact