Marlies Wynolts Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Marlies Wynolts Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Als hopeloze romanticus is het vastleggen van de liefde het mooiste wat er bestaat! Ik geloof in ware liefde en het unieke verhaal van elk koppel dat ik mag fotograferen op hun trouwdag.

Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Ik ben voortdurend op zoek naar bijzondere momenten en de mooiste details die jullie bruiloft zo persoonlijk maken. 

Ik leg jullie liefdesverhaal op een romantische en tijdloze manier vast zodat deze foto's een leven lang gekoesterd kunnen worden. Spreekt jullie dit aan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek of ga naar mijn website voor meer informatie. 

Liefs,
Marlies

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra ik de datum op definitief in mijn agenda mag zetten, ontvangt u van mij een offerte die online bevestigd kan worden. Hiervan ontvangt u tevens een bevestiging. Vervolgens ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 25% van het bedrag. De tweede factuur, het resterende bedrag, ontvangt u twee weken voor de bruiloft en dient uiterlijk op de dag voor de bruiloft betaald te zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Marlies Wynolts Photography

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
naomipeters93
Door Naomi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je een leuke shoot wilt, met mooi resultaat en je je op je gemak wilt voelen voor de camera dan moet je bij Marlies zijn! Echt een vakvrouw die houd van mensen en het vast leggen van mooie en speciale momenten!!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3826HA

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact