• Prijs vanaf: 1.350 €

Waar de liefde hoogtij viert daar is Masha te vinden om jullie mooie momenten, dierbare aanwezigen en de sfeer op jullie bijzondere dag vast te leggen. Haar stijl kenmerkt zich door spontane en heldere foto’s en haar subtiele aanwezigheid.

Door haar enthousiasme en haar ervaring weet ze jullie ongedwongen en liefdevol op de foto vast te leggen, zodat je nog jaren met een fijn gevoel terug kunt kijken naar de foto's van jullie big day. Kijk op haar website voor meer inspirerende foto's en stuur haar een email voor beschikbaarheid en informatie.

Bezoeker, laat een review achter over Masha Bakker Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Masha Bakker Weddings

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na de bevestiging van de offerte en de boeking volgt een factuur 2 maanden voorafgaand aan de bruiloft van 50%, het resterende bedrag word bij aanlevering van de foto's gefactureerd. Jullie mogen ook in 4 termijnen betalen als dat prettig is.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Fotografie bepaalt vaak mede het moment van de reportage of de groepsfoto's. Ik zal mijzelf nooit een weddingplanner noemen maar vaak help je wel een handje gedurende de dag om alles goed te timen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie een bewerkte high resolutie preview van 25 foto's én alle gemaakte foto's van de dag. In overleg mogen jullie zelf de verdere selectie voor de nabewerking maken en deze zal binnen 4 weken na ontvangst aangeleverd worden.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
€1350,-

Adres

Stad: 6822 AD