• Prijsklasse Midden
  • Website

Waar de liefde hoogtij viert daar is Masha te vinden om jullie mooie momenten, dierbare aanwezigen en de sfeer op jullie bijzondere dag vast te leggen. Haar stijl kenmerkt zich door spontane en heldere foto’s en haar subtiele aanwezigheid.

Door haar enthousiasme en haar ervaring weet ze jullie ongedwongen en liefdevol op de foto vast te leggen, zodat je nog jaren met een fijn gevoel terug kunt kijken naar de foto's van jullie big day. Kijk op haar website voor meer inspirerende foto's en stuur haar een email voor beschikbaarheid en informatie.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€1350,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
9:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na de bevestiging van de offerte en de boeking volgt een factuur 2 maanden voorafgaand aan de bruiloft van 50%, het resterende bedrag word bij aanlevering van de foto's gefactureerd. Jullie mogen ook in 4 termijnen betalen als dat prettig is.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Sinds februari 2017 zijn wij ook verloofd en begrijp ik nog beter de keuzes en emoties van mijn bruidsparen. Er komt veel op je af en iemand vinden die goed bij jullie past om de dag vast te leggen is onwijs fijn en belangrijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Fotografie bepaalt vaak mede het moment van de reportage of de groepsfoto's. Ik zal mijzelf nooit een weddingplanner noemen maar vaak help je wel een handje gedurende de dag om alles goed te timen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie een bewerkte high resolutie preview van 25 foto's én alle gemaakte foto's van de dag. In overleg mogen jullie zelf de verdere selectie voor de nabewerking maken en deze zal binnen 4 weken na ontvangst aangeleverd worden.

Adres

Stad: 6822 AD