Mmoments

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mmoments

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hi! Aangenaam kennis te maken. Ik ben Marijke Kuip- Toorop, bruidsfotograaf uit Rotterdam. Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! 

Natuurlijk vraagt zo'n speciale dag om prachtige fotografie in een stijl die helemaal bij jullie past. Hebben jullie het gevoel dat daar een match is? Neem dan vrijblijvend plaats bij mij op de bank. Dan gaan we elkaar allereerst eens goed leren kennen. 

Het is niet alleen mijn taak om jullie mooiste en meest bijzondere momenten vast te leggen, maar ook om hier een echt feestje van te maken. Dit doe ik door jullie vooraf goed te leren kennen en daar lekker de tijd voor te nemen. Ik maak graag duidelijke afspraken over wat jullie willen en probeer een goed beeld te krijgen van jullie verwachtingen en of deze matchen met mijn manier van werken.

Ik hou van heldere fotografie met vrolijke kleuren en leg het liefste natuurlijke en spontane momenten vast. Lieve knuffels, stiekeme tranen en de mooiste details , daar kun je mij echt voor wakker maken! 

Wees lekker jezelf, geniet van elkaar en maak veel lol met al jullie dierbare gasten. Ik leg op een onopvallende en zorgvuldige wijze mooie onverwachte momenten en pure emoties en details vast.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mmoments

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
leonie.zankyou
Door Leonie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wat zijn we blij met Marijke! Een hele lieve, spontane en professionele fotografe. Voor onze bruiloft hebben we samen besproken wat onze wensen waren op het gebied van foto's. Marijke heeft zich ook in de trouwlocaties verdiept waar wij onze foto's wilden laten schieten. Op de grote dag zelf hebben we nog wijzingen moeten doorvoeren. Voor Marijke was dit geen enkel probleem en zij kon zich moeiteloos aanpassen! Ze gaf ons bruikbare tips en was eigelijk onzichtbaar gedurende de hele dag! Het resultaat mag er wezen, dank je wel!
Misbruik rapporteren
wieteke
Door Wieteke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De foto's van onze bruiloft zijn gemaakt door Mmoments en wat zijn we daar blij mee! Creatief, gedetailleerd en compleet! Dank je wel Marijke, We beleven onze trouwdag elke keer opnieuw door jouw foto's!
Misbruik rapporteren
jeroen.kiki
Door Jeroen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Hoe Marijke onze bruiloft heeft vastgelegd is geweldig! Ze is heel flexibel en hoe zij onze foto's heeft vastgelegd is fantastisch. Creatief en mooi zijn onze foto's geworden!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3059 MH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact