Organisatiebureau Njoy & Party

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!

 Heb jij het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven en stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven…

Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren! Het organiseren van een huwelijksdag is écht heel leuk, maar let wel, het is altijd meer werk dan je denkt. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken. Want uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: Wat Wil Jij?

Need some help?

Zoek niet verder! Weddingplanner Thessa en eventprofessional Wendy hebben de handen ineen geslagen en geven samen de unieke, interactieve workshop: ‘Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!’ Custom-made voor alle soorten toekomstige bruidsparen! Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass ‘weddingplannen’.

 Ready to rumble?

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al je prangende vragen, je krijgt eerlijk advies en je leert hoe je jouw huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.  

Getting work done!

Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van jouw perfecte huwelijksdag. We gaan meteen aan de slag dus neem je agenda, journal, mobiel en draaiboek mee. Ook na de workshop besteden we aandacht aan jouw planning en kunnen we je blijven coachen.

See you soon...

Claim gauw je ticket voor deze gewilde en unieke workshop aan zee. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wacht niet langer met inschrijven.

www.njoyyourparty.nl  

 CU@THEBEACH!

Thessa & Wendy

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onder het genot van een kopje koffie of thee maak ik graag kennis met je/jullie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, luister ik naar jullie ideeën en inventariseer ik alle wensen. Daarnaast voelen we snel genoeg aan of er een persoonlijke en zakelijke klik is. Samenwerkingsvoorstel. Na onze kennismaking mail ik een samenwerkingsvoorstel, de algemene voorwaarden en een deelfactuur (50%) Bij “groen licht” ontvang ik graag een getekend exemplaar retour. (Bij voorkeur met de digitale postduif.) Het zakelijke gedeelte is rond en we gaan meteen aan de slag! Kosten. Wij hanteren een projectprijs afhankelijk van de werkzaamheden en taken. Dit is exclusief parkeerkosten en reiskosten á € 0,40 per km.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Projectprijs - Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Deze bruidsparen gingen jullie voor: www.njoyparty.nl/referenties
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 1827 DX
Telefoon: +31 648931849

Voor een Meet & Greet spreken wij af op locatie op bij de klanten thuis.

Stad: 1827 DX
Telefoon: +31 648931849

Meet & Greet
Een persoonlijke kennismaking plan ik altijd in op locatie of bij jullie thuis. Net wat jullie prettig vinden.

Stad: 1827 DX
Telefoon: +31 648931849
Stad:
Telefoon: +31 648931849
Stad:
Telefoon: +31 648931849
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden