&JOY.

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

&JOY.

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hi leuke jij!

Ik ben Thessa Dudink-Latupeirissa en heb sinds 2008 de leukste baan ter wereld, althans dat vind ik zelf ;-) Weddingplanner.

Natuurlijk wil je de leuke dingen zelf regelen, dat snap ik!
Ik vind dat je alle leuke dingen zelf moet organiseren en regelen. Dus ik noem mijzelf liever Wedding Adviseur. Je huurt mij voor 3 belangrijke momenten. Tijdens de brainstorm, selecteren van trouwleveranciers en het checken van je draaiboek. Je kunt er zelf voor kiezen om team &JOY te boeken als feelgoodmanager op jullie trouwdag en/of een all-inclusive styling en decoratiepakket bij ons boeken.

Geen bruiloft is hetzelfde, elk bruidspaar is uniek! Daarom vind ik mijn werk zo leuk. Samen met mijn bruidsparen beleef ik intense vreugde, soms ook moeilijke momenten en delen we openhartige verhalen. Ik leef altijd intens mee, puur en oprecht. Elke nieuwe opdracht is uniek, geen koppel is hetzelfde, want iedereen heeft zijn eigen lovestory en I love it!

De rode draad in mijn werk als weddingplanner is de liefde. 
"De liefde verbindt, de liefde verteld mij mooie lovestory's, de liefde brengt mij in contact met enthousiaste bruidsparen, met liefde werk ik samen met de leukste trouwleveranciers, met liefde run ik mijn bedrijf en met liefde voer ik mijn werkzaamheden als weddingplanner uit."

Ik heb liefde voor mijn vak en liefde voor de mens. 
Het is een eervolle en dankbare taak om zo dicht bij een bruidspaar te staan. 
Het geeft mij een goed gevoel dat ik met mijn kennis en ervaring de bruidsparen-to-be mag helpen bij de organisatie. Het is fijn dat ik kan ontzorgen, een steun en toeverlaat kan zijn en een bijdrage mag leveren aan een prachtige dag.

Het Samen maken we mooie herinneringen. Het liefst één om nooit meer te vergeten. 
Als mijn bruidspaar geniet, de gasten zichtbaar vermaken en de bruidsleveranciers tevreden zijn dan is mijn missie geslaagd!

𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝗹𝗼𝘃𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆.
𝓛𝓲𝓮𝓯𝓼, 𝓣𝓱𝓮𝓼𝓼𝓪

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onder het genot van een kopje koffie of thee maak ik graag kennis met je/jullie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, luister ik naar jullie ideeën en inventariseer ik alle wensen. Daarnaast voelen we snel genoeg aan of er een persoonlijke en zakelijke klik is. Samenwerkingsvoorstel. Na onze kennismaking mail ik een samenwerkingsvoorstel, de algemene voorwaarden en een deelfactuur (50%) Bij “groen licht” ontvang ik graag een getekend exemplaar retour. (Bij voorkeur met de digitale postduif.) Het zakelijke gedeelte is rond en we gaan meteen aan de slag! Kosten. Wij hanteren een projectprijs afhankelijk van de werkzaamheden en taken. Dit is exclusief parkeerkosten en reiskosten á € 0,40 per km.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over &JOY.

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
rickdudink
Door Rick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Weddingweekend van A tot Z. De styling, de planning, de surpriseacts, het bruidspersoneel alles was tot in detail geregeld. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1827 DX

Meet & Greet
Zullen we samen een bakkie met wat lekkers doen? 
Dan kan online of real-life in Alkmaar of op locatie.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact