Organisatiebureau Njoy & Party

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

‘Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!’

Sinds 2008 ben ik de sidekick van bruidsparen. Weddingplanner, PA, troubleshooter, rustpunt, maar vooral jullie steun, en toeverlaat achter de schermen. Jullie kunnen op mij vertrouwen en op mij bouwen. Ik zorg ervoor dat het voor en achter de schermen perfect verloopt. Als Eventprofessional en ervaren weddingplanner help ik jullie met alle liefde bij de organisatie van een uniek, verrassend en stijlvol huwelijk. 

Jullie kunnen op mij rekenen tijdens de organisatie van hun perfecte huwelijksdag. Vele bruidsparen zijn jullie de afgelopen 11 jaar voor gegaan. Jullie kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod: 

* Workshops

* Weddingcoach offline/online

* Trouwbeurzen Alkmaar/Zwolle

* Styling & Decoratie 

* Weddingplannen

Organisatiebureau NJOY lanceert in juni een uniek, nog niet eerder vertoont concept! Bruidsparen-to-be kunnen binnenkort landelijk een uitgebreide high profile workshop volgen, die bestaat uit een live meeting (8h) en online begeleiding, gegeven door professionele weddingplanners. Een compleet verzorgd pakket waarmee je jullie eigen bruiloft als een pro gaat organiseren, inclusief after call van NJOY om de puntjes op de i te zetten.

Ticketshop Wees er snel bij, slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. www.ticketkantoor.nl/shop/njoyyourwedding

ONTMOETEN - Need some help?

Heb je het Ja-woord gegeven aan de liefde van je leven en stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Binnenkort beleef je de mooiste dag van je leven. Natuurlijk zijn de mogelijkheden legio en kun je online je hart ophalen aan een eindeloze hoeveelheid sites en ideeën. Maar juist die overload aan indrukken kan ook behoorlijk verwarrend werken.

De workshop ‘Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!’ gaat je helpen. 

INSPIREREN - Ready to rumble?

Tijdens de workshop krijg je antwoord op al je prangende vragen, eerlijk advies en leer je hoe je jouw huwelijksdag efficiënt en praktisch kunt plannen. Persoonlijke aandacht, een uitgebreide checklist, praktische tips, handige tricks, keuze uit een groots professioneel netwerk van trouwleveranciers en advies bij het opzetten van je planning, dagprogramma en draaiboek. Daarnaast kun je sparren met andere bruidsparen-to-be.

 

CREËREN - Getting work done!

 Stilzitten is er niet bij, want je gaat grote sprongen maken met het plannen en organiseren van jouw perfecte huwelijksdag. Onder professionele begeleiding creëren we jullie perfecte huwelijksdag! Nee je laptop, agenda, journal, wedding vibes en je happy face mee. Ook na de workshop besteden we aandacht aan jouw planning en kunnen we je blijven coachen. Claim gauw je ticket voor deze unieke workshop. VOL=VOL.

 

OFFLINE EVENT & ONLINE SUPPORT

Zoek niet verder! Professioneel Weddingplanner Thessa en Eventprofessional Wendy hebben de handen ineen geslagen en geven samen de unieke, interactieve workshop: 'Njoy Your Wedding - Plan als een Pro!’. Custom-made voor alle toekomstige bruidsparen. Een inspirerende, productieve, praktische en geheel verzorgde masterclass 'wedding plannen'. Naar wens kunnen zij jullie online blijven coachen. Niets moet en alles mag. Schrijf je gauw in voor deze workshop.

LANDELIJK 

Graag stellen wij jullie voor aan de partnerlocaties voor ons landelijk platform Njoy Your Wedding! Het zijn drie stijlvolle en inspirerende locaties die 100% matchen met NJOY. Onze samenwerkingspartners zijn super enthousiast onze workshop en zullen ons maximaal faciliteren. Daarnaast bieden zij een uitstekend horeca aanbod. Bruidsparen-to-be kunnen zich per regio inschrijven en meedoen aan deze inspirerende en productieve dag. De inschrijving is inmiddels gestart. Graag tot ziens bij een van deze prachtige locaties. 

Locaties:

Beachclub Deining - Castricum aan Zee

Theater De Spiegel - Zwolle 

Van der Valk Zaltbommel - Zaltbommel 

 

 

 

 

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door rickdudink
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Weddingweekend van A tot Z. De styling, de planning, de surpriseacts, het bruidspersoneel alles was tot in detail geregeld. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onder het genot van een kopje koffie of thee maak ik graag kennis met je/jullie. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, luister ik naar jullie ideeën en inventariseer ik alle wensen. Daarnaast voelen we snel genoeg aan of er een persoonlijke en zakelijke klik is. Samenwerkingsvoorstel. Na onze kennismaking mail ik een samenwerkingsvoorstel, de algemene voorwaarden en een deelfactuur (50%) Bij “groen licht” ontvang ik graag een getekend exemplaar retour. (Bij voorkeur met de digitale postduif.) Het zakelijke gedeelte is rond en we gaan meteen aan de slag! Kosten. Wij hanteren een projectprijs afhankelijk van de werkzaamheden en taken. Dit is exclusief parkeerkosten en reiskosten á € 0,40 per km.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Projectprijs - Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Deze bruidsparen gingen jullie voor: www.njoyparty.nl/referenties
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 1827 DX

Meet & Greet
Een persoonlijke kennismaking plan ik altijd in op locatie of bij jullie thuis. Net wat jullie prettig vinden.

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden