Photos by Loes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Photos by Loes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.150 €
  • Bedrijfskenmerk: Betalen in 2 termijnen

Allereerst van harte gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen, waarschijnlijk een van de mooiste dagen van jullie leven en die moet natuurlijk met veel zorg en liefde worden vastgelegd. Ik zou niets liever willen dan deel uitmaken van deze mooie dag.

Als trouwfotograaf uit de provincie Groningen, voor heel Nederland, zet ik voor mijn gevoel de tijd telkens even stil en vang ik alle mooie momenten met mijn camera. Zo zet ik jullie verhaal én de sfeer van de trouwdag om in een prachtige trouwreportage.

Bijzondere momenten en unieke details

Als trouwfotograaf is mijn doel om jullie na de trouwdag te laten zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle hoogtepunten, bijzondere momenten en unieke details op de foto. Zo ook de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Verder zullen er diverse momenten zijn die jullie zelf op de trouwdag niet hebben meegekregen. Juist deze details zijn voor mij een uitdaging om jullie beleving van de trouwdag compleet te maken.

Mijn stijl als trouwfotogaraaf

De stijl van mijn trouwfotografie is warm, verhalend, spontaan, levendig, authentiek en vol emotie. Ik besef dat een foto slechts een momentopname is. Aan mij de taak om alle bijzondere momenten op geheel eigen wijze vast te leggen, waardoor de trouwreportage een weergave is van alle bijzondere momenten.

Informatie en tarieven

Als jullie vragen aan mij hebben dan kun je hier online informatie aanvragen. Je mag me ook bellen of mailen om kennis te maken. Voor de bruidsfotografie heb ik een aantal pakketten samengesteld inclusief de tarieven. Deze vind je op mijn website photosbyloes . nl

Photos by Loes probeert jullie verhaal op geheel eigen wijze vast te leggen. Dus waar wachten jullie nog op?Ik kijk uit naar jullie berichtje!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.150 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Betalen in 2 termijnen
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:30
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Dienen in:
nvt
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het kennismakingsgesprek vraag ik een aanbetaling van 30% over het gekozen pakket. De tweede betaling vindt plaats na de preview van de eerste foto's
Wat zijn de openingstijden?
in overleg
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Photos by Loes

4.6
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(3)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
info22687
Door Machteld
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb met Marloes samen mogen werken en haar ervaren als een zeer fijne, eerlijke een oog-voor-detail fotograaf! Heel fijn hoe ze mee denkt en verder kijkt: steeds op het juiste moment op de juiste plek/ gebeurtenis is, om dat ene moment verhalend vast te leggen!Graag tot een volgende bruiloft!

Groet, Machteld | MevrouwBlauw 

Misbruik rapporteren
nwijma
Door Nienke
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hele mooi foto's van goede kwaliteit, erg fijn werken en ook na de shoot is de communicatie erg fijn en toegankelijk.

Misbruik rapporteren
josbrink100
Door J
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marloes is fantastisch! Ze verdwijnt op de achtergrond en tegelijkertijd is ze overal aanwezig om prachtige foto's te maken. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en heeft echt een complete reportage gemaakt, het is één groot mooi foto-verhaal geworden. Ze is tevens heel aardig, wat de beleving extra prettig maakt. Aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9801WX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact