13

Omschrijving van het bedrijf

Hey wat leuk jullie zijn op mijn Zankyou pagina! Dat kan alleen maar betekenen dat jullie gaan trouwen en dat is natuurlijk super leuk en misschien ook wel een beetje spannend.
Op deze pagina vinden jullie enkele foto's die ik voor en van andere bruidsparen heb gemaakt. Ook zijn er stellen zo lief geweest om jullie te vertellen wat ze van mijn foto's en mij als hun trouwfotograaf vonden.

Zijn jullie enthousiast en branden jullie van verlangen om meer van mijn werk te zien? Neem dan contact op en we spreken elkaar gezellig bij mij thuis onder het genot van een kop koffie of thee.

Tot SNEL!

Liefs Hilda

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  1100
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  3:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Via bankoverschrijving
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik hou van foto's die vertellen wie jullie zijn. Foto's die laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Geen strakke poses of andere fratsen.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2005
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik werk alleen vanuit huis. Uiteraard ken ik vele leveranciers die ik met liefde aanbeveel en mee samenwerk.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Na ongeveer 8 tot 12 weken worden de foto's verzonden.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Hilda heeft op 22 juni onze bruiloft op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto´s van de dag zijn simpelweg super! Hilda is een enthousiast persoon die weet hoe te werk te gaan. Jammer genoeg hadden wij regen op onze trouwdag, maar Hilda wist hier gelukkig vlotjes en creatief mee om te springen. Ook weet ze zichzelf goed te camoufleren in tijdens onze bruiloft, we hebben haar amper opgemerkt terwijl ze de foto´s aan het maken was. De begeleiding gedurende het gehele traject was fenomenaal, het fotoalbum is ook een groot succes geworden. Pixel Us is een absolute aanrader!
Misbruik rapporteren
Door rias&marga
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na onze loveshoot hebben wij ontzettend lang uit gekeken naar de grote dag, en nu was het eindelijk zo ver! We willen je heel erg bedanken voor de relaxte foto momenten op dé dag dat wij elkaar het jawoord mochten geven in het bijzijn van de mensen die zo bijzonder voor ons zijn. Jij bent een leuk mens en geweldig goed in wat je doet. We hebben meteen preview foto´s gezien op het scherm van jouw camera; deze zagen er al geweldig uit. We kijken ontzettend uit naar het ontvangen van ons trouwalbum. De klik die we met jou hadden zorgde ervoor dat wij ontspannen op de foto konden gaan. We hebben nooit getwijfeld aan onze keuze voor jou: je bent echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn ontzettend blij voor Hilde te hebben gekozen om onze trouwdag vast ge leggen. Wij konden van tevoren onze wensen en ideeën voorleggen, zodat zij hierop kon inspelen met haar eigen tips en inspiratie. Het is een onvergetelijke dag geworden waarbij zij alle bijzondere momenten heeft vastgelegd, Dankzij haar foto´s kunnen we elke dag nagenieten van deze mooie momenten.
Misbruik rapporteren
Door a&j1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wat zijn wij blij met het fotoalbum! Het is een geweldig aandenken aan een prachtige dag. Hilda bedankt voor jouw aanwezigheid, adviezen, mooie foto´s en het verzorgen van het trouwalbum. Iedereen die wij het album laten zien vind het prachtig! Wie weet zien we elkaar in de toekomst...
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo professioneel, spontaan en gezellig is. Dus zoek je een goede fotografe, zoek dan niet verder want Hilda is een geweldige fotografe! Na een vlot en leuk gesprek was al gauw de planning bekend: 3 fotoshoots! De loveshoot, de trouwdag zelf en een trash your dress. Nu nog de juiste momenten kiezen (de trouwdag was al bekend), Bianca wou bij de loveshoot graag sneeuw. Dankzij de spontaniteit van Hilda konden we op een dag dat het sneeuwde, gauw een berichtje via facebook en we gingen op pad! Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo proffessioneel en spontaan en gezellig is. Alle shoots zijn meer dan wat we hadden kunnen hopen en het album is perfect! Dank je wel Hilda!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Anders Bloemstyling
Trouwen in Drenthe: deze leveranciers zorgen voor jullie droomdag!

Adres van Pixel Us in Drenthe:

Greveling 91b 9654 PN Annerveenschekanaal
 • #Midden
 • #Fotografie