7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7

Omschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina. 

Enthousiast geworden door mijn trouwfoto’s?  En nu op zoek naar meer informatie? Kijk dan snel op https://www.pixelus.nl 

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  995
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de werktijden?

  6:00
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2005

Reviews (3)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
3 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo professioneel, spontaan en gezellig is. Dus zoek je een goede fotografe, zoek dan niet verder want Hilda is een geweldige fotografe! Na een vlot en leuk gesprek was al gauw de planning bekend: 3 fotoshoots! De loveshoot, de trouwdag zelf en een trash your dress. Nu nog de juiste momenten kiezen (de trouwdag was al bekend), Bianca wou bij de loveshoot graag sneeuw. Dankzij de spontaniteit van Hilda konden we op een dag dat het sneeuwde, gauw een berichtje via facebook en we gingen op pad! Heerlijk om in zee te kunnen gaan met iemand zo proffessioneel en spontaan en gezellig is. Alle shoots zijn meer dan wat we hadden kunnen hopen en het album is perfect! Dank je wel Hilda!

Misbruik rapporteren
Door bas&emily
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

30 April 2016 was het dan zover! Bas en ik hebben Pixel Us naar Brabant over laten komen voor een reportage van onze bruiloft. Ik ken Pixel Us al een aantal jaren en ze heeft in het verleden al hele mooie foto’s van mij en mijn toenmalige paard Ilse geschoten. Toen wij een fotograaf moesten gaan uitzoeken voor onze bruiloft wisten wij het al snel: Pixel Us moest het worden!
We hebben op onze bruiloft een heerlijk ontspannen dag gehad, Pixel Us heeft goed naar onze wensen geluisterd en we hebben onze bucketlist samen af weten te werken met super mooie foto’s tot gevolg. Deze foto’s zijn iets waar we ons hele leven met een goed gevoel naar kunnen blijven kijken, terugdenkend aan die mooie dag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pixel Us was de fotografe bij onze bruiloft dit jaar en we zijn super blij met de foto’s! Ze nam echt de tijd en we voelden ons erg op ons gemak. Ook was het fijn dat ze duidelijk de leiding nam tijdens bijv. de groepsfoto’s zodat het allemaal mooi vlot ging, helemaal aangezien we niet zoveel tijd hadden. We zijn blij dat ze de fotografe was tijdens onze bruiloft en raden haar zeker aan!

Misbruik rapporteren

Adres van Pixel Us in Drenthe:

Greveling 91b 9654 PN Annerveenschekanaal