13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
Deze foto is eind 2015 opgenomen in de collectie van het Joods Historisch Museum in Amsterdam. De foto heeft de juryprijs gewonnen in een fotowedstrijd die het museum had georganiseerd.

"De jury vindt dit een fantastisch swingende foto, van een bruidspaar op het hoogtepunt van hun bruiloftsfeest (...). Een krachtig, dynamisch en expressief beeld - knap genomen wat betreft het standpunt en het gekozen moment - waar het geluk van het jonge paar van afspat, ondersteund door de vrolijke blikken van de gasten om hen heen."
Deze foto is eind 2015 opgenomen in de collectie van het Joods Historisch Museum in Amsterdam. De foto heeft de juryprijs gewonnen in een fotowedstrijd die het museum had georganiseerd. "De jury vindt dit een fantastisch swingende foto, van een bruidspaar op het hoogtepunt van hun bruiloftsfeest (...). Een krachtig, dynamisch en expressief beeld - knap genomen wat betreft het standpunt en het gekozen moment - waar het geluk van het jonge paar van afspat, ondersteund door de vrolijke blikken van de gasten om hen heen."
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13
1 van 13

Omschrijving

De foto’s van jullie huwelijk vormen een blijvende herinnering en vertellen het verhaal van deze bijzondere dag. Maar het is meer dan dat. Het is een verhaal over mensen. Over verbondenheid, liefde, het vieren van het leven.

Ronny Rozenberg is een ‘visueel verhalenverteller’. Als documentair fotograaf reist hij de wereld over om sociale en politieke kwesties met zijn camera vast te leggen. Hij wil op een open, integere manier echte verhalen vertellen. Door mensen en hun emoties te tonen in al hun puurheid.

Naast het documenteren van sociale en politieke kwesties legt hij ieder jaar een aantal huwelijken vast. Zijn pure stijl van fotograferen past hij toe in zijn bruidsfotografie.

Ronny is dus geen standaard trouwfotograaf. Hij maakt geen foto’s ‘van iets’, maar ‘over iets’. Immers, foto’s die ons het meest raken zijn foto’s die laten zien hoe mensen zich voelen, niet hoe ze eruit zien. Deze emoties vat Ronny in krachtige, integere en tijdloze foto’s. Foto's die hun eigen verhaal vertellen.

Samen met de studiomanager, Marianna Stolk, zorgt hij ervoor dat de fotografie van jullie bruiloft tot in de puntjes wordt geregeld.

Nieuwsgierig naar hoe jullie verhaal eruit zal zien? Neem dan contact met ons op!

Kijk op onze website www.ronnyrozenberg.nl of stuur een e-mail naar studio@ronnyrozenberg.nl.

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Anders
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Fotojournalistiek
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Mon et Mine
De beste bruidsfotografen uit omgeving Gelderland, leg je bruiloft professioneel vast!

Adres van Ronny Rozenberg Wedding Photography in Gelderland:

Groen van Prinstererstraat 14 6828 VX Arnhem