Studio Damon

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Studio Damon

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

‘Oooh, ik zet mijn auto ervoor aan de kant!’ Claire is vorige week getrouwd en krijgt net de foto’s binnen. ‘Supergaaf zeg! Top!’, appt ze de fotograaf. ‘Ik ga ze meteen aan Jer laten zien!’ Dat Damon Pijlman er was, hadden ze bijna niet gemerkt die dag. Zijn rocking sidekick Eva leek al minstens zo onzichtbaar. Ze gingen op in het feestgedruis. Later, toen de foto’s klaar waren zou blijken dat ze er wel degelijk waren. Ze zaten overal bovenop en legden alle belangrijke momenten vast.

Studio Damon is één van de meest vooraanstaande studio’s in huwelijksfotografie. Al op zijn zestiende kiekte Damon zijn eerste bruiloft. ‘Huwelijken geven een enorme energieboost. Ik vond het meteen fantastisch.’ Inmiddels onderscheidt hij zich door zijn unieke werkwijze en zijn scherpe oog voor het echte. ‘Op mijn eigen bruiloft zat ik met mijn oma te praten. De verbinding die ik met haar had… dat moment is vastgelegd. Die foto is me heel dierbaar.’

Naast bruidsfotografie maakt het team nu ook bruids videografie tijdens de bruiloften en loveshoots. Wij noemen ze Dynamic Stills; foto’s die naadloos overlopen in filmbeelden inclusief geluid gemonteerd in een hip en stijlvolle clip. Ons nieuwe concept is zo uniek omdat wij de momenten tegelijk opnemen in foto en filmbeelden. Ons doel is om de aller beste herinneringen vast te leggen van een bruiloft, met de aanvullingen van geluid en bewegend beeld zien wij een prachtig product die generaties zullen raken.

Een compleet pakket hebben wij ontwikkeld; Een prachtig, design album met de foto’s, een foto galerij met de foto’s in hoge kwaliteit, de smartphone app, een unieke en hippe Dynamic Stills Clip en twee (soms 3) passie volle en ervaren beeldmakers. Bruidsceremonies, Speechen en overige belangrijke momenten, worden van begin tot eind opgenomen in in filmbeelden en geluid.

Meningen over Studio Damon

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
chris_tamerus
Door Sandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige foto's en originele ideeën 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2242 KG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact