• Prijsklasse Midden

For your perfect wedding

Met de juiste styling, creëer je de juiste sfeer. Daarom wil je dat de styling van jullie bruiloft helemaal klopt. Dat begrijpen wij als geen ander, we zijn gespecialiseerd in het stylen van bruiloften. Wij willen graag jullie dromen, ideeën en wensen vertalen naar een prachtige aankleding van jullie speciale dag.

Met een uniek aanbod aan decoratieproducten in verschillende kleuren, stijlen en varianten, kunnen wij een passende locatie heel persoonlijk en met veel zorg de sfeer geven, die het voor jullie perfect maakt. In overleg met jullie stemmen wij alles op elkaar af; de locatie, het meubilair en de styling. In onze showroom, incl. mini trouwzaal, presenteren wij verschillende opties en laten we jullie alle mogelijkheden zien.

Onze werkwijze:

In een eerste gesprek luisteren we naar jullie wensen en willen we graag horen hoe de indeling van de huwelijksdag zal zijn. In de showroom gaan we op zoek naar de materialen, kleuren en items die jullie leuk vinden. Daarna krijg je van ons een “styling draaiboek” met een prijsopgave. We willen graag van jullie horen of alles wat besproken is genoemd staat en als dat zo is gaan we over tot de definitive offerte en als ook die akkoord is gaan we voor jullie aan de slag.

Ruim voor jullie huwelijk geven we een presentatie in onze showroom en kunnen jullie ervaren hoe het er op jullie “mooiste dag” uit zal zien. Geen stress dus of het goed komt en geen verrassingen.

Elk aanstaand bruidspaar is welkom om een kijkje te komen nemen.

Neem voor, vrijblijvend, advies gerust contact op met Jolanda of Toos.

Bezoeker, laat een review achter over Style Creators en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Style Creators

4.9 3 reviews
Door Esmee Hoogervorst
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 22-04-2022 zijn wij getrouwd bij het Oude Slot in Heemstede.
De styling was tot in de puntjes geregeld. Precies zoals wij het voor ogen hadden. Oud roze, wit en goud. Het maakte de locatie nog mooier en romantischer.

Jolanda denkt mee, geeft tips, is behulpzaam, vriendelijk, professioneel en heel enthousiast. Wij raden jou zeker aan bij andere bruidsparen. Het is fijn dat alles geregeld wordt en dat je zelf kan genieten van de mooiste dag van je leven en geen stress hoeft te hebben over de aankleding.

Nogmaals bedankt Jolanda.

Misbruik rapporteren
Door Audrey
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Top werk geleverd!!! Style Creators heeft ons dag extra mooier gemaakt 

Misbruik rapporteren
Door Audrey
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Echt top werk geleverd!! Ons dag nog mooier gemaakt. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
We zijn op ma, wo en do aanwezig, mits we geen styling op locatie hebben, van 10.00-1800. Het beste is om even een afspraak te maken, Natuurlijk is het ook mogelijk om in de avonduren te komen.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na ondertekening van de offerte een aanbetaling ter grootte van de helft van het totaalbedrag voldoen. 2 weken na het huwelijk de factuur voor het resterende deel,
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
We zijn jaren geleden ,als verrassing voor vrienden, hun gekozen bruiloftlocatie gaan stylen in wit met zilvergrijs. Jolanda was ceremoniemeester en had van het bruidspaar een klein budget gekregen om een bloemetje her en der te kunnen neerzetten. We hebben de Ceremonie, entree, dinertafel en feestzaal omgetoverd tot een prachtig romantisch geheel wat echt bij dit bruidspaar past. Iedereen was zo verrast en vond het zo mooi dat daarop volgend nieuwe aanvragen kwamen en zo zijn we gestart met het stylen van bruiloft locaties..
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 2105MD
Gerelateerde tags:
  • Decoratie & Styling
  • Midden