Style Creators

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Style Creators

Ga naar het gesprek Meer Informatie

For your perfect wedding

Met de juiste styling, creëer je de juiste sfeer. Daarom wil je dat de styling van jullie bruiloft helemaal klopt. Dat begrijpen wij als geen ander, we zijn gespecialiseerd in het stylen van bruiloften. Wij willen graag jullie dromen, ideeën en wensen vertalen naar een prachtige aankleding van jullie speciale dag.

Met een uniek aanbod aan decoratieproducten in verschillende kleuren, stijlen en varianten, kunnen wij een passende locatie heel persoonlijk en met veel zorg de sfeer geven, die het voor jullie perfect maakt. In overleg met jullie stemmen wij alles op elkaar af; de locatie, het meubilair en de styling. In onze showroom, incl. mini trouwzaal, presenteren wij verschillende opties en laten we jullie alle mogelijkheden zien.

Onze werkwijze:

In een eerste gesprek luisteren we naar jullie wensen en willen we graag horen hoe de indeling van de huwelijksdag zal zijn. In de showroom gaan we op zoek naar de materialen, kleuren en items die jullie leuk vinden. Daarna krijg je van ons een “styling draaiboek” met een prijsopgave. We willen graag van jullie horen of alles wat besproken is genoemd staat en als dat zo is gaan we over tot de definitive offerte en als ook die akkoord is gaan we voor jullie aan de slag.

Ruim voor jullie huwelijk geven we een presentatie in onze showroom en kunnen jullie ervaren hoe het er op jullie “mooiste dag” uit zal zien. Geen stress dus of het goed komt en geen verrassingen.

Elk aanstaand bruidspaar is welkom om een kijkje te komen nemen.

Neem voor, vrijblijvend, advies gerust contact op met Jolanda of Toos.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na ondertekening van de offerte een aanbetaling ter grootte van de helft van het totaalbedrag voldoen. 2 weken na het huwelijk de factuur voor het resterende deel,
Wat zijn de openingstijden?
We zijn op ma, wo en do aanwezig, mits we geen styling op locatie hebben, van 10.00-1800. Het beste is om even een afspraak te maken, Natuurlijk is het ook mogelijk om in de avonduren te komen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Style Creators

4.4
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(3)
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(2)
(1)
Aanrader?
(4)
(1)
j.dubbelhuis
Door janet Dubbelhuis
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 18-06-2022  zijn onze vrienden getrouwd bij het Oude Slot in Heemstede. Als ceremoniemeesters wilden we graag advies over de styling, zo kwamen we bij  Style Creators terecht. We zijn super blij hoe Jolanda de styling heeft geregeld. Ze heeft onze wensen goed doorvertaald in de styling. Jolanda zorgt  ervoor dat alles een geheel wordt en ze heeft oog voor detail. Jolanda denkt mee en is erg vriendelijk  Wij raden Style Creators zeker aan bij andere bruidsparen/ ceremoniemeesters. Heel erg bedankt Jolanda

Misbruik rapporteren
amberdesmit
Door Amber De Smit
3.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Style Creators heeft onze mooiste dag aangekleed!

het eindresultaat is prachtig geworden. kleine feedback is dat voor grotere bruiloften (wij hadden 70 pers) er wat meer voorraad zou mogen zijn.. 

verder is het resultaat prachtig geworden!

Misbruik rapporteren
Dank voor de review.
Er is zoveel decoratie materiaal in onze showroom.
Als we tekort komen voor een grote bruiloft dan zorgen we voor aanvulling.
Het wordt altijd geregeld zonder dat bruidsparen daarmee belast worden..
esmeehoogervorst90
Door Esmee Hoogervorst
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 22-04-2022 zijn wij getrouwd bij het Oude Slot in Heemstede. De styling was tot in de puntjes geregeld. Precies zoals wij het voor ogen hadden. Oud roze, wit en goud. Het maakte de locatie nog mooier en romantischer.

Jolanda denkt mee, geeft tips, is behulpzaam, vriendelijk, professioneel en heel enthousiast. Wij raden jou zeker aan bij andere bruidsparen. Het is fijn dat alles geregeld wordt en dat je zelf kan genieten van de mooiste dag van je leven en geen stress hoeft te hebben over de aankleding.

Nogmaals bedankt Jolanda.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2105MD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact