We Capture

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

We Capture

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 995 €

Wij zijn We.Capture: Remco van der Sloot en JimPaul Hertroijs.

Relaxed. Dat is wat ons als fotografen het beste typeert. Stress komt in ons woordenboek niet voor, maar we gaan altijd tot het uiterste om de beste platen te schieten. Als echte vrienden heerst er dan ook altijd een competitiedrang en willen wij aan het einde van de dag weten wie de vetste foto gemaakt heeft. Over de winnaar zijn we het alleen niet altijd eens…

Tijdens de shoot helpen wij jullie door kleine aanwijzingen te geven het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. Daarna geven wij de regie uit handen en bewegen wij meer op de achtergrond, om jullie bruiloft écht te vangen zoals hij is. Doordat wij dan helemaal opgaan in de dag, hebben jullie gasten meestal niet door dat ze gefotografeerd worden. Dit zorgt voor pure en spontane foto’s.

We hebben veel humor, komen vaak sarcastisch uit de hoek en houden van een beetje narren. We zitten zo op één lijn dat we vaak hetzelfde denken of zelfs zeggen. Onze stijl in fotografie is dusdanig hetzelfde, dat we nooit een meningsverschil over compositie of kleur hebben. Aan het einde van de bruiloft weten we soms niet eens meer wie nu welke foto heeft gemaakt. We zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen elkaar nooit voor de voeten lopen.

Wij fotograferen jullie dag vanaf euro 995,- voor 6 uur met twee fotografen, maar nog leuker: Wij kunnen ook ALL-OUT, waarbij ons record al op 19 uur staat! Voor wie zowel het aantrekken van de jurk als de allerlaatste dans vastgelegd wil hebben.

Neem graag een kijkje op onze site voor een uitgebreid portfolio en wie weet zien we jullie binnenkort op de koffie voor een gezellig kennismakingsgesprek!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
995 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij sturen altijd een dag na de bruiloft de factuur. Hier staat een betalingstermijn van 30 dagen voor, en onze levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken. Dat zorgt voor een mooie wisselwerking, vinden wij zelf. We werken voor de rest niet met contracten en aanbetalingen, dit omdat we onze relatie met bruidsparen zo informeel mogelijk willen houden. Mede doordat we graag meer gezien worden als vrienden van het bruidspaar dan ‘de fotografen’.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over We Capture

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3931 VB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact