Styled Shoot: een authentieke Boer'n Wedding

Is trouwen in een kasteel en een diner met drie messen en drie vorken niets voor jou? Grote kans dat je hart dan wél sneller gaat kloppen van deze geweldige Styled Shoot, georganiseerd door de beste trouwleveranciers in Noord-Oost Nederland. Het thema Boer’n Wedding staat garant voor een heerlijk kleurrijke en authentieke bruiloft, zonder te veel poespas. De focus ligt bij het thema van deze Styled Shoot op de geweldige natuur, een relaxte sfeer en natuurlijk op jullie liefde voor elkaar.

De zon schijnt volop als Anders Bloemstyling het boerenservies en linnen op tafel legt en de prachtige bloemen overal laat terugkomen in de decoratie. De bloemen zijn kleurrijk en speels en passen perfect bij de landelijke sfeer van deze Styled Shoot. Het zijn namelijk allemaal bloemen die veel in de natuur voorkomen! De fijne authentieke sfeer komt natuurlijk ook door de locatie van de bruiloft, museumboerderij De Karstenhoeve in Drenthe. De eeuwenoude boerderij en tuin zijn een prachtige locatie voor een romantische en kleurrijke bruiloft. De boerenzakdoeken en melkbussen kunnen op een locatie als deze natuurlijk niet ontbreken!

Terwijl de voorbereidingen op de boerderij in volle gang zijn, trekt bruidegom Wout zijn mooiste pak aan. Visagist Ilse van Be Blushed zorgt er ondertussen voor dat bruid Nadine er stralend uitziet. Nadine krijgt een prachtige natuurlijke look die samen met de bloemen in het haar geweldig aansluiten bij het thema Boer’n Wedding, maar er natuurlijk ook voor zorgt dat Nadine zich op haar allermooist voelt op deze speciale dag.

Met het schitterende boeket, dat ook is verzorgd door Anders Bloemstyling, in de hand stappen Wout en Nadine in een volledig gerestaureerd Volkswagenbusje uit 1964 van Mijn Trouwe Bus. Een busje om verliefd op te worden!

Lees ook: Een beachy Styled Shoot met de voetjes in het zand! 

De muziek bij de ceremonie wordt verzorgd door Paul Smithuis, die bekende melodieën op een volledig houten dwarsfluit speelt. Met zijn passie voor muziek en instrument zorgt hij voor een onvergetelijke herinnering van jullie ceremonie. De mooie woorden met af en toe de nodige humor van trouwambtenaar Jullie Moment maken de ceremonie af.

De geweldige huwelijkstaart werd gemaakt door Misz Baksel en bestaat uit maar liefst vier lagen! De kleuren van de taart passen perfect bij de uitnodiging en het kleurrijke thema. Grafisch vormgever Nienke van Kasteel ontwierp de trouwkaart.

Lees ook: Styled shoot: een Festival Wedding om van te dromen

De fantastische foto’s van deze Styled Shoot werden gemaakt door Marlou Brans van Fotostudio Kruger en Petra Niewenhuis Fotografie. Naast foto’s wordt er ook steeds vaker een trouwvideo van de bruiloft gemaakt. Niet gek natuurlijk, want hoe geweldig is om ook bewegende beelden van jullie speciale dag te hebben? Another Love Story zorgde voor deze mooie aftervideo:

Geïnteresseerd in een authentieke landelijke bruiloft? Neem dan contact op met de leveranciers die hebben gewerkt aan deze geweldige Styled Shoot!

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Moniek van Gils
Een groene Real Wedding in eigen tuin!
Dit is een perfect voorbeeld van een bruiloft in eigen tuin zoals wij die allemaal zouden willen. Dit bruidspaar is getrouwd in de zomer en heeft optimaal gebruik gemaakt van het weer, de natuur en de gezelligheid!
Credits: Luther Fotografie
De multiculturele real wedding van Mirai en Mathieu
Mathieu en Mirai hebben een multiculturele bruiloft gehad waarin zij volledig hun eigen ding gedaan hebben. In deze real wedding zien we aardig wat handige tips voorbij komen waar iedereen iets aan heeft.
Credits: Trouw Trendy
Styled Shoot: een sprookjesachtige Winter Wedding!
De winter... Vele van ons hebben hier een haat-liefde relatie mee, maar laten we eerlijk zijn: trouwen in een winter wonderland klinkt als een sprookje!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie