WK 2018 - hoe overleef je een bruiloft als er een wedstrijd is?

Het WK 2018 is van start gegaan! Lees hier de beste tips om van de bruiloft te genieten én de belangrijkste wedstrijd ter wereld te beleven!

  • Real Weddings
  • International
  • Zomer
  • Bruid
  • Bruidegom
  • Gast

Donderdag, 14 juni 2018, is het wereldkampioenschap voetbal 2018 van start gegaan in Rusland. Het WK is een van de meest verwachte evenementen, dat om de vier jaar wordt gehouden. Het is een evenement dat in alle landen van de wereld wordt gevierd, ongeacht ze wel of niet deelnemen aan de competitie.  Heerlijk toch, om in de zomermaanden op een terras of thuis op de bank te genieten van het WK 2018?

Adverteren

Maar wat speelt zich nog meer af in de zomer? Oh ja! Het is hoogseizoen van bruiloften. Wat nou als een wedstrijd samenvalt met een bruiloft? Met de volgende tips kun je het WK 2018 het beste combineren met je bruiloft!

1. Plaats schermen

Het plaatsen van een scherm is een goede manier om iedereen gelukkig te houden. Voetbalfans kunnen op deze manier zowel van de bruiloft als van een wedstrijd genieten zonder dat ze telkens op hun telefoon zitten om de stand bij te houden. Willen jullie absoluut geen apparaten en mobiele telefoons op jullie bruiloft, en gaan jullie voor  een unplugged wedding, dan is dit de perfecte oplossing!

2. Plaats een live radio station

Doe het lekker old school en plaats een radio en een headset voor diegenen die de wedstrijd live willen meeluisteren. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde hoek speciaal inrichten voor de voetballiefhebbers waar ze even kunnen wegtrekken van alle drukte en voor heel eventjes kunnen meegenieten van het WK.

3. Download een voetbal app op je mobiel

Tegenwoordig heeft iedereen er een. En op momenten zoals deze zijn ze erg handig ook! Naast het updaten van je Facebook status over hoe geweldig de bruiloft is, kun je tussendoor ook de stand van de wedstrijd bijhouden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele avond in je mobiel duikt en de hele bruiloft mist… Daarom kun je bijvoorbeeld een speciale voetbal app downloaden die meldt wanneer er een doelpunt is gemaakt. Op die manier kijk je alleen op je telefoon als er wat spannends is gebeurd. Multitasking at it’s finest!

4. Regel een speciale ruimte

Wil je het WK toch wat meer gescheiden houden tijdens je bruiloft, dan kun je ook een special ruimte inrichten voor de voetballiefhebbers. Op deze manier kunnen zij lekker genieten en brullen zonder het feestje ernaast te storen. 

5. Houd een ultieme voetbalbruiloft

Zijn jullie beiden gek op voetbal en kunnen jullie geen wedstrijd missen? Organiseer dan jullie ultieme voetbalbruiloft tijdens het WK 2018! Plaats gigantische schermen op jullie bruiloft zodat iedereen kan meegenieten van de wedstrijd. Het is misschien niet de bruiloft die jullie voor ogen hadden en die je gasten niet hadden verwacht, maar het maakt het wel extra speciaal om aan terug te denken. Samen hand in hand, juichen voor jullie favoriete team… Denk eraan, het is your wedding, your rules!” Alles kan!

Hopelijk maken deze tips het gemakkelijker tijdens de bruiloft, voor zowel de bruid en bruidegom als voor de gasten die op het feest komen. Voor welk team zijn jullie?

Wil je nog meer Zankyou? Volg ons dan op InstagramPinterest en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!