• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Willen jullie graag een moderne, stijlvolle en elegante (weekend) bruiloft? Een persoonlijke dag waarin vooral jullie liefde gevierd wordt, dat daarnaast alle details kloppen en de uitvoering vlekkeloos verloopt?

Blossom Weddings, hèt weddingbureau voor concept & planning in de regio Utrecht, helpt om rust te creëren en te behouden in de aanloop naar jullie bruiloft.

Wij werken met bruidsparen die:

> een persoonlijke bruiloft willen met aandacht voor details en unieke stijlelementen. 

> het druk hebben met gezin, werk, sociaal leven en die structureel te weinig tijd hebben. 

> zorgeloos willen genieten van (de aanloop naar) hun trouwdag en willen voorkomen dat ze vastlopen. 

> het grote plaatje in gedachten hebben, maar niet iedere vrije minuut kunnen spenderen aan eindeloos zoeken op internet.

> willen dat alle gasten kunnen genieten van hun trouwdag en geen enkele genodigde willen belasten met de zware verantwoordelijkheid van ceremoniemeester.

> buitenlandse gasten verwachten en/of hulp willen bij de organisatie van een weekend-bruiloft in Nederland of elders.

Onze werkwijze

Alle voorbereidingen worden teruggebracht naar het selecteren van passende leveranciers van een shortlist en sparren over stijlaspecten die jullie bruiloft persoonlijk zullen maken. 

Bovendien krijgt ieder bruidspaar: 

een professioneel plan van aanpak in een online omgeving

een eigen styling concept wat op de dag zelf wordt uitgevoerd

een gedetailleerd draaiboek

Uiteraard zijn wij op de huwelijksdag zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Neem gerust telefonisch contact op om eerst vrijblijvend door te spreken hoe jullie de periode voor de trouwdag èn de trouwdag zelf leuk en zonder stress kunnen ervaren.

With love,

Valerie Vliet | Blossom Weddings 

Bezoeker, laat een review achter over Blossom Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Blossom Weddings

4.9 8 reviews
Door Esmee en Bart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Valerie voor het eerst gesproken op onze trouwlocatie, Kasteel Kerckebosch, waar we samen de grote lijnen van onze bruiloft doornamen. Ze gaf aan dat ze net was begonnen als weddingplanner. We waren onder de indruk van haar enthousiaste persoonlijkheid en vanwege onze drukke banen en de bouw van ons nieuwe huis waren we toch al op zoek naar iemand om te helpen bij het organiseren van onze bruiloft.

Zelf wisten we niet zo goed onze weg te vinden in het trouwwereldje, terwijl Valerie connecties heeft met een aantal zeer goede leveranciers. Dit bespaarde ons veel tijd en daardoor hoefden we ons geen zorgen te maken in de aanloop naar onze trouwdag. Ze heeft veel oog voor detail, alle onderdelen (bijvoorbeeld drukwerk, bloemen, taart, tafelaankleding) waren qua styling perfect op elkaar afgestemd.

Valerie bewaakte de planning en had een uitgebreid draaiboek opgesteld voor de dag zelf. Op de bruiloft was alles tot in de puntjes verzorgd, dit gaf ons veel rust en hierdoor kon iedereen genieten van een onvergetelijke dag!

Misbruik rapporteren
Door Mariska
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wij begonnen samen heel enthousiast met het plannen van onze bruiloft om ons al snel te realiseren dat dit ons veel tijd kostte naast onze drukke banen. Toen we met Valerie in contact kwamen bracht zij na 1 afspraak al rust en structuur en heeft ze ons in de maanden die volgden op zeer kundige wijze geholpen, niet alleen met de basis maar zeker ook met het zetten van de puntjes op de i. Bovendien is Valerie een hartelijke, warme persoon om mee te werken en schakelde ze op de trouwdag zelf heel fijn met alle leveranciers en gasten. Onze dag verliep vlekkeloos. Het was de investering dubbel en dwars waard!

Misbruik rapporteren
Door Nuria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

‘Valerie was the co-ordinator of the day at my first wedding and did a perfect job at the time. So years later when I got married again there was no doubt; ‘she had to do it again this time at our tropical overseas location where friends from other countries had to travel too! We booked her full planning services and felt relieved from a lot of tasks and she incorporated all family wishes into this event. Her online planning tool allowed us to keep track of everything while we were both in different countries at the time. Besides her outstanding planning and organisational skills, Valerie has a true eye for style and showed us how small details can have a true impact. We had the most perfect wedding event and after party!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% bij acceptatie van de offerte 40% twee maanden voor de bruiloft 10% in de week na de bruiloft
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Voor (pakket) prijzen zie mijn website.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Gediplomeerd weddingplanner Valerie Vliet (1975) heeft 20 jaar als marketing-communicatie manager in het bedrijfsleven gewerkt en maakte in 2018 de volledige overstap naar een carrière in de trouwbranche door op een trouwlocatie te gaan werken. Hier sprak ze honderden bruidsparen en werkte ze mee aan hun bruiloften. De switch naar full time wedding planner volgde snel. In de aanloop naar de trouwdag loodst ze jullie op een ongedwongen, openhartige manier door het woud van opties en neemt ze jullie op gestructureerde wijze mee richting een ultiem ontspannen droomdag-of weekend. Even bellen over wat Blossom Weddings voor jullie kan betekenen? Gezellig!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 3453 VZ

Vergelijkbare leveranciers

Vertrouwd met Anne Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel
16

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart?... Zie +

Mrs. Lake Weddings Sterk aanbevolen
Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel
6

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk- en/of gezinsleven kan behoorlijk stressvol zijn! Geef de touwtjes uit handen en leef zorgeloos toe naar jullie grote dag.  Weddingplanner Mrs. Lake Weddings maakt het trouwproces efficiënt en eenvoudig. Door samen te werken met... Zie +

Weddingplanners | Almere
Reageert
snel

Een prachtige bruiloft organiseren? Ik neem jullie met liefde alle zorgen uit handen. Dit kan in de vorm van professioneel advies, organisatie en uitvoering. Graag zet ik nog een stap verder voor jullie. Tijdens de trouwdag is mijn aandacht met name op jullie als bruidspaar gericht. Als toegewijde personal... Zie +

My Forever Wedding's Top
Weddingplanners | Uithoorn
Aanbieding -10% Reageert
snel
2

Onvergetelijke momenten en herinneringen! All-inclusive bruiloft ervaringen plannen wij gezamenlijk met ons team van lokale leveranciers en zorgen wij ervoor, dat jullie bruiloft in het kleinste details wordt verzorgd en ook perfect wordt uitgevoerd. Laat ons jouw ideale bruiloft wensen ontwerpen en... Zie +

Weddingplanners | Nieuw-Vennep
Reageert
snel

Let's get ready to marry! Yess, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Willen jullie je bruiloft intiem en zorgeloos vieren op een hippe locatie met een uniek concept? Daarbij help ik jullie met liefde! Als enthousiaste en betrokken organisator kan ik niet wachten om jullie als bruidspaar... Zie +

Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Misschien zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen en staan je Pinterest borden vol ideeen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de bruiloft zoals jullie die in gedachte hebben, echt zo mooi wordt. A la Loret is een ontwerp- en stylingbureau met een passie voor... Zie +

Weddingplanners | Amsterdam
Reageert
snel

Wedding & Event Planning Unlimited is gespecialiseerd in Full-serviceplanning en ontwerp voor bruiloften en evenementen van alle soorten. Zie +

Weddingplanners | Utrecht
Reageert
snel
3

ELSKER LIVET is de boutique weddingplanner. Aansluiten bij de kern van het bruidspaar en doen waar zij echt heel blij van worden, leidt tot het mooiste maatwerk. ELSKER LIVET houdt van bruiloften die groots èn authentiek zijn. Als weddingplanner regel en organiseer ik bruiloften die een totale beleving... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden