Fischer fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fischer fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.500 €

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een fotograaf voor de mooiste bruiloft ooit, namelijk die van jullie! Mijn fotoreportages hebben een journalistieke stijl met een artistieke invalshoek. Met als resultaat originele, stijlvolle trouwfoto’s, waarmee de trouwdag op een persoonlijke manier word vastlegt. Spontane bruidsfotografie die je een wow-gevoel geeft. Realwedding aangevuld met een fotoshoot. Modern of klassiek (naar wens). De dramatische cinema belichting die ik dan creëer maakt iedereen mooi, ongeacht of je fotogeniek bent of niet. Je hoeft niet te kunnen poseren. Willen jullie liever geen fotoshoot, ook prima. Hoge handelingssnelheid, inlevingsvermogen en gevoel voor compositie zijn de tools die zorgen voor een geslaagde fotoreportage. Tijdens de trouwdag improviseer ik van de komische momenten, de mooie plekjes, details en vooral van alle emotionele momenten. Dat kan zijn een intens gelukkige lach van je aanstaande, een knuffel van een zus of een traantje van vader. Of jullie nu bescheiden zijn of extravagant, verlegen of expressief, sportief of bourgondisch, het is voor mij even leuk om te doen. Een mooie trouwfoto klik je niet met je vinger maar met je hart.

Twaalf uur fotografie inclusief fotoalbum vanaf €1550,- (20x 30 cm album of groter).

Afwijkend aantal uren ogelijk (alles is bespreekbaar).

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om zeker van elkaar te zijn word er een kleine aanbetaling gevraagd van €195,-. Pas daags na de bruiloft hoeft het restant te worden overgemaakt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Fischer fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
styling2212
Door Marina
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ons gezin van 11 personen is best groot, maar hoe fantastisch Marcel dit deed het was ongelofelijk! Prachtige resultaten, in een mooie natuur, heerlijk ongedwongen en hij chroomt niet om zelf een nat pak te krijgen voor de beste foto's. We hebben genoten van zijn profesionaliteit, verhalen en ideeen. Iedereen zou ik Marcel aanraden of het nu zakelijk, familie foto's of een bruiloft is, hij ziet dingen die wij niet zien en dat maken de foto's zo speciaal. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5283ag

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact