41

Omschrijving

1385,- Voor 10 tot 12 uur fotografie & beeldbewerking.

Reiskosten eerste 50 km gratis.

Afwijkend aantal uren is mogelijk (alles is bespreekbaar).

1495,- Voor de fotoreportage inclusief fotoalbum van 24 bladzijden (12 spreads) van 90 cm breed opengeslagen. Dit album word geleverd in een leuke bewaarbox (wit).
Dit album word praktisch altijd genomen genomen en ziet er in de bewaarbox gewoon erg mooi uit.

Zien jullie de foto's liever geperst op extra dikke bladzijden dan is ook dit mogelijk. Door de dikte van de bladzijden word het album dikker. Dit is album is verkrijgbaar vanaf 1635,- inclusief fotoreportage. Het fotoalbum heeft 30 bladzijden (15 spreads) en is opengeslagen 80 cm breed. Ook dit album kan geleverd worden in een bewaarbox maar dat is door de dikte eigenlijk overbodig.

Beide albums bieden exact dezelfde kwaliteit foto's. De dikte van het papier heeft daar verder geen invloed op.

Dus zijn jullie opzoek naar een bruiloft fotograaf / trouwfotograaf uit de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg? Naar romantische trouwfoto´s, zowel klassiek als modern? Marcel Fischer verzorgd spontane, stijlvolle bruidsreportages in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Bij mij vinden jullie bruidsfotografie maar dan net even anders! 

Een hoge handelingssnelheid, inlevingsvermogen en gevoel voor compositie zijn de 3 tools die telkens zorgen voor een geslaagde bruidsreportage. Tijdens de trouwdag improviseer ik van de komische momenten, de mooie plekjes, details en alle emotionele momenten. Dat kan zijn een intens gelukkige lach van je aanstaande, een knuffel van een zus of een traantje van vader. En of jullie nu bescheiden zijn of extravagant, verlegen of expressief, sportief of bourgondisch, ik vind het allemaal leukleuk en pas me overal even handig aan.

Ben fulltime fotograaf uit Boxtel (regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg). In een aantal van de grootste kranten van Nederland zijn interviews en artikelen over mijn werk als fotograaf verschenen. Behalve particulieren fotografeer ik bedrijven en heb een wekelijkse column in een regio krant plus verzorg workshops (ook in bruidsfotografie). Voorheen maakte ik fotoreportages in landen als Birma en Afghanistan. Vandaag de dag ben ik het liefst dicht bij huis om vooral te genieten van mijn dochtertje. En van alle pittoreske trouwlocaties. Het blijft mij verbazen hoe mooi te zijn. Een trouwdag fotograferen is geweldig!

Bruidsparen zeggen over mij:Tijdens de fotoshoot hebben we genoten. ervaren én gelachen”. En over de dag zelf: “We hebben op veel momenten niet eens gemerkt dat je er was, tot we onze trouwfoto’s zagen”.

 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  €1385 (all-in heel de dag)
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Om zeker van elkaar te zijn word er een kleine aanbetaling gevraagd van €195,-. Pas daags na de bruiloft hoeft het restant te worden overgemaakt.
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Tijdens de ceremonie werk ik met 2 camera's tegelijkertijd. De overzicht foto's worden gemaakt met een breedbeeld-lens vanaf een statief met afstandbediening. Op hetzelfde moment worden er zoom foto's gemaakt met een telelens. Om ervoor te zorgen dat er ook met slecht weer topfoto's gemaakt kunnen worden breng ik behalve een fototas ook een koffer met "licht" mee. Hiermee kan de zon worden nagebootst vanuit een hoek die ik zelf uit kies. De flitsers worden bestuurd op radiogolven.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Zelf
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Normaliter een week. Ben ik een week of 2 weken met vakantie dan schuift dit door natuurlijk.

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

De Real Wedding van Moenier & Melissa in Maarssen!
De Real Wedding van Moenier & Melissa in Maarssen!
Foto: Fischer Fotografie
Een herfstachtige Real Wedding in Limburg!
De traditionele maar toch hippe Real Wedding van Nicholas en Annelie.
De traditionele maar toch hippe Real Wedding van Nicholas en Annelie.
Foto: Fischer Fotografie
Een stoere industriële bruiloft bij Strijp-S in Eindhoven!
Real Wedding: Jorrin & Marieke
Real Wedding: Jorrin & Marieke

Adres van Fischer fotografie in Noord-Brabant:

Schijndelseweg 98 5283ag Boxtel +31 647224190