For Your Moment

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

“Geniet van elk moment”

Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. 

Dienstverlening

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag en/of jullie ceremoniemeester zijn behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past. 

Meer informatie

Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story, wensen en ideeën voor jullie trouwdag!

Lieve groeten, Heidi

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door ceremooiste
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op zoek naar een leuke Weddingplanner? Bel dan in ieder geval even met Heidi Post van For Your Moment. Heidi is weddingplanner in hart en nieren. Ze laat zich niet gek maken. Regelt geruisloos alles voor bruidsparen, zodat zij volop kunnen genieten. Precies de toegevoegde waarde die je als bruidspaar verwacht. Alleen een ceremoniemeester nodig? Ook daarvoor ben je bij Heidi aan het juiste adres!
Misbruik rapporteren
Door henk-mayeli
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die geleverd zijn.
Misbruik rapporteren
Door h&c
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij waren het er gelijk over eens toen wij Heidi voor het eerst ontmoetten: haar willen wij op onze grote dag! Ze is oprecht geïnteresseerd in wie je bent, wat je doet en wat jouw wensen voor de grote dag zijn. Ze is een super lief persoon: heel open en grappig! Heidi heeft duidelijk verstand van wat zij doet: ze is super georganiseerd en heeft oog voor de kleinste details - ze houd alles voor je bij en geeft een duidelijk overzicht.
Het fijnste aan werken met Heidi vonden wij, is dat ze zich super goed aanpast aan de situatie. Ik werk zelf in een snel tempo en wil alles binnen korte tijd afronden, hier heeft ze heel goed op weten in te spelen. Hierdoor hebben we meteen een goede band gekregen. Ze respecteert jouw budget, komt met oplossingen waar nodig en is heel flexibel. Wij hebben dit ervaren als heel uniek!
Ook mijn twee bruidsmeisjes, waarmee Heidi samenwerkte op de grote dag, vonden haar geweldig! Zij beschreven haar als pro-actief, creatief en relaxed en vonden het geweldig dat ze ze zo goed voorbereid was met de ´magische koffer´ die zij bij zich had. Ook gaven zij aan dat Heidi heel goed op het laatste moment taken kon overnemen, zoals in ons geval de opstelling van de tafels.
Van onze gasten kregen wij te horen dat zij het fijn vonden om een vast aanspreekpunt te hebben gedurende de dag. Zij konden eventuele vragen bij Heidi kwijt en zij gaf hen op een duidelijke en zeer vriendelijke manier antwoord.
Zelf vond ik het heel fijn dat Heidi af en toe even een check-in kwam doen bij mij. Als er iets niet duidelijk was, kwam ze bij mij dubbel checken om er voor te zorgen dat alles naar wens verliep. Dit vind ik heel fijn, en Heidi heeft dit goed opgepakt. Het allermooiste vond ik om te zien dat Heidi zelf ook aan het genieten was tijdens onze dag. Ze geniet duidelijk van haar werk! Wij hebben Heidi ook gevraagd of ze een speech kon houden tijdens onze toast en of ze onze ringen kon overhandigen aan onze getuigen. Het voelde alsof ze er bij hoorde!
Wij bevelen Heidi 100% aan aan koppels die geen zin hebben in hoofdpijn, en een vriendinnetje erbij willen hebben!
Heidi, je bent een pracht mens en je hebt onze dag heel speciaal gemaakt. Enorm bedankt voor alles. Veel liefs van ons.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via een factuur.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Dat is afhankelijk van de gekozen dienstverlening. Het loopt uiteen van 65 euro per uur voor een adviesgesprek tot een offerte op maat voor een uitgebreid weddingplanners-pakket. Op www.foryourmoment.nl worden alle mogelijkheden weergegeven.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
For Your Moment staat voor persoonlijk, uniek, georganiseerd, helder, zorgeloos en beleving. Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings waarbij het karakteristieke verhaal van het bruidspaar en de beleving centraal staan. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3991 LX