For Your Moment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

For Your Moment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gefeliciteerdje bent ten huwelijk gevraagd en nu ligt de wereld voor je open om jullie droomdag te organiseren. Jullie hebben allerlei ideeën (of misschien ook juist niet). Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe zorg je dat jullie bruiloft wordt zoals jullie dat allebei willen en waarbij je niets vergeet? En dat je dat ook nog eens kan organiseren naast je werk, je gezin, het sporten, je vrienden en wat tijd voor jezelf?

Dan schakel je mij in! :-) Ik ben Heidi Post en eigenaar van For Your Moment. Ik ben een professionele Weddingplanner die zorgt dat jullie zowel tijdens de organisatie als tijdens de trouwdag zelf zorgeloos kunnen genieten. Hierbij zorg ik voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

"Geniet van elk moment"

Toen ik zelf ging trouwen merkte ik dat ik het ontzettend tof vond om mijn bruiloft te organiseren, van het bedenken tot het regelen, het genieten tijdens de trouwdag zelf en het afhandelen na die tijd. Ik bedacht me: wat zou het gaaf zijn als dat mijn beroep zou zijn en ieder bruidspaar er zo van kan laten genieten! 

dienstverlening

In 2017 heb ik besloten om mijn hart te volgen. Ik heb een opleiding tot Weddingplanner gedaan, mijn bedrijf For Your Moment opgezet en die aangesloten bij de beroepsorganisatie. For Your Moment kan jullie ondersteunen in het organiseren van de gehele bruiloft, maar jullie ook tips en advies geven, (verder) op weg helpen om jullie eigen bruiloft te organiseren of jullie ceremoniemeester zijn.  

Boutique wedding

For Your Moment is gespecialiseerd in het thema Boutique wedding, waar het draait om een stijlvolle en luxe bruiloft waarbij alle gasten kunnen meegenieten van het geluk, maar die wel intiem is in het gevoel. De food and beverage zijn van uitstekende kwaliteit en een passende humoristische touch hoort hier ook bij. Een boutique wedding is altijd de enige in zijn soort en heeft daarmee een exclusieve identiteit.

Ik gun ieder bruidspaar een zorgeloze voorbereiding én trouwdag. Gun jij jullie ook dit cadeau? Kijk dan op mijn website of neem contact met mij op.

Lieve groeten, Heidi

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via een factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over For Your Moment

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
leonie.guido
Door Leonie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We hebben Heidi vanaf het begin betrokken bij onze bruiloft, we wilden zelf wel alles organiseren, maar op de dag zelf wilden we alles loslaten. Dat is ons zeker goed gelukt. Heidi heeft ons tijdens de voorbereidingen goed geholpen met betrouwbare leveranciers, hield ons bij de les wat er allemaal nog moest gebeuren en bracht suggesties in. Ze is erg geordend en structureel, wellicht wat meer dan dat wij het waren ;-). Ze herinnerde ons overal aan, zodat we op de dag zelf alles konden loslaten en we alleen maar hoefden te genieten. 2 weken voor onze bruiloft ging Heidi op vakantie, dit wisten we al voordat we besloten met haar in zee te gaan. Vanaf toen heeft Joske het overgenomen. Dit verliep vlekkenloos en we hebben een fantastische dag gehad, konden alles volledig loslaten en hebben af en toe Joske op de achtergrond zien langslopen. Ik kan iedereen echt van harte aanbevelen om een ceremoniemeester in te huren. Het geeft je rust, je weet dat iemand ermee bezig is die niet snel van slag raakt en al je vrienden kunnen ook gewoon vol genieten tijdens de dag.
Misbruik rapporteren
ceremooiste
Door Vera
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op zoek naar een leuke Weddingplanner? Bel dan in ieder geval even met Heidi Post van For Your Moment. Heidi is weddingplanner in hart en nieren. Ze laat zich niet gek maken. Regelt geruisloos alles voor bruidsparen, zodat zij volop kunnen genieten. Precies de toegevoegde waarde die je als bruidspaar verwacht. Alleen een ceremoniemeester nodig? Ook daarvoor ben je bij Heidi aan het juiste adres!
Misbruik rapporteren
henk-mayeli
Door Henk en Mayeli
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die geleverd zijn.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3991 LX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact