12

Omschrijving van het bedrijf

“Geniet van elk moment”

For Your Moment helpt jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. 

Dienstverlening

For Your Moment biedt als weddingplanner verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremoniemeesterschap en/of hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Mochten jullie meer willen weten over mijn werkwijze en alle mogelijkheden, kijk dan op mijn website of neem contact met mij op.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Via een factuur.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  Dat is afhankelijk van de gekozen dienstverlening. Het loopt uiteen van 55 euro per uur voor een adviesgesprek tot een offerte op maat voor een uitgebreid weddingplanners-pakket. Op www.foryourmoment.nl worden alle mogelijkheden en bijhorende tarieven weergegeven.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  For Your Moment staat voor persoonlijk, uniek, georganiseerd, helder, zorgeloos en beleving. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (2)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 2 reviews
Door hoeks.mol
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heidi heeft ons geweldig geholpen. We hebben zeker ook dankzij haar een fantastische dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben ons geen moment zorgen gemaakt en hebben de dag helemaal ontspannen kunnen beleven. Een absolute aanrader, een topper! Nogmaals dank Heidi!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heidi voelt precies wat er nodig is op de bruiloft. Ze is op de achtergrond aanwezig, maar staat altijd klaar waar dat nodig is. Dit brengt heel veel rust op de dag zelf. Geruisloos heeft ze alle problemen opgelost op een vriendelijke manier, heb ik van mijn gasten gehoord. Heidi hefet zelfs nog mijn dochters gerust weten te stellen en haar haar gedaan. Ook erg prettig was het gesprek na de bruiloft: waarbij Heidi vroeg of er dingen waren die misschien minder goed zijn gegaan - het is erg fijn dat ze duidelijk open staat voor feedback!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

ELSKER LIVET. Foto: Creatieve Fotomissies
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in Utrecht!
Hoe verloopt een trouwdag? Een complete tijdsplanning van jouw grote dag!
Hoe verloopt een trouwdag? Een complete tijdsplanning van jouw grote dag!

Adres van For Your Moment in Utrecht:

Kristalwater 22a 3991 LX Houten
 • #Betaalbaar
 • #BWPN Beroepsorganisatie