10

Omschrijving

“Geniet van elk moment”

For Your Moment helpt jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). For Your Moment is gespecialiseerd in het organiseren van unieke en stijlvolle bruiloften waarbij je niet voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen.

 

Dienstverlening

For Your Moment biedt als weddingplanner verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremoniemeesterschap en/of hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Informatie

Mochten jullie meer willen weten over mijn werkwijze en alle mogelijkheden, neem dan een kijkje op mijn site of neem contact met mij op.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Via een factuur.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  Dat is afhankelijk van de gekozen dienstverlening. Het loopt uiteen van 55 euro per uur voor een adviesgesprek tot 2.420 euro voor een uitgebreid weddingplanners-pakket. Op www.foryourmoment.nl worden alle mogelijkheden en bijhorende tarieven weergegeven.
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  For Your Moment staat voor persoonlijk, uniek, georganiseerd, helder, zorgeloos en beleving. Op basis van ons eigen motto “Geniet van elk moment” creëren wij de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heidi voelt precies wat er nodig is op de bruiloft. Ze is op de achtergrond aanwezig, maar staat altijd klaar waar dat nodig is. Dit brengt heel veel rust op de dag zelf. Geruisloos heeft ze alle problemen opgelost op een vriendelijke manier, heb ik van mijn gasten gehoord. Heidi hefet zelfs nog mijn dochters gerust weten te stellen en haar haar gedaan. Ook erg prettig was het gesprek na de bruiloft: waarbij Heidi vroeg of er dingen waren die misschien minder goed zijn gegaan - het is erg fijn dat ze duidelijk open staat voor feedback!
Misbruik rapporteren

Adres van For Your Moment in Utrecht:

Kristalwater 22a 3991 LX Houten