For Your Moment

Top
leverancier
  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

“Geniet van elk moment”

Als Professioneel Weddingplanner help ik jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings. Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. 

Dienstverlening

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag en/of jullie ceremoniemeester zijn behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past.

 

Meer informatie

Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story, wensen en ideeën voor jullie trouwdag!

Groeten, Heidi

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door Vera&Rick
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heidi heeft ons enorm goed geholpen voor onze bruiloft in Juli ´19. Wij vonden het erg prettig om met haar te praten, zij luistert goed naar je en weet waar ze het over heeft. Als je advies nodig hebt over het plannen van je grote dag, dan moet je bij Heidi zijn! Liefs Vera en Rick.
Misbruik rapporteren
Door hoeks.mol
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heidi heeft ons geweldig geholpen. We hebben zeker ook dankzij haar een fantastische dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben ons geen moment zorgen gemaakt en hebben de dag helemaal ontspannen kunnen beleven. Een absolute aanrader, een topper! Nogmaals dank Heidi!

Misbruik rapporteren
Door clara&daniel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heidi voelt precies wat er nodig is op de bruiloft. Ze is op de achtergrond aanwezig, maar staat altijd klaar waar dat nodig is. Dit brengt heel veel rust op de dag zelf. Geruisloos heeft ze alle problemen opgelost op een vriendelijke manier, heb ik van mijn gasten gehoord. Heidi hefet zelfs nog mijn dochters gerust weten te stellen en haar haar gedaan. Ook erg prettig was het gesprek na de bruiloft: waarbij Heidi vroeg of er dingen waren die misschien minder goed zijn gegaan - het is erg fijn dat ze duidelijk open staat voor feedback!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via een factuur.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Dat is afhankelijk van de gekozen dienstverlening. Het loopt uiteen van 65 euro per uur voor een adviesgesprek tot een offerte op maat voor een uitgebreid weddingplanners-pakket. Op www.foryourmoment.nl worden alle mogelijkheden weergegeven.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
For Your Moment staat voor persoonlijk, uniek, georganiseerd, helder, zorgeloos en beleving. Hierbij ben ik gespecialiseerd in Boutique Weddings waarbij het karakteristieke verhaal van het bruidspaar en de beleving centraal staan. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3991 LX